Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
http://www.alfavita.gr/arthron/ergasia/ta-pente-epaggelmata-poy-tha-kyriarhisoyn-tin-epomeni-dekaetia

Πολλα εχουν σχεση με τα ρομποτ.<br>Τι στο καλο; ολοι ρομποτατζιδες θα γινουν;

To Skynet πλησιάζει, συνετό είναι να επιλέξεις την πλευρά των νικητών.

<blockquote><br>Πολλα εχουν σχεση με τα ρομποτ.<br></blockquote><br><br>Ειδικά οι νοσηλευτές έτσι όπως τους βάζουν να δουλεύουν...

http://www.iflscience.com/plants-and-animals/australian-birds-of-prey-have-harnessed-the-use-of-fire-to-flush-out-their-prey/

αυτο και αν ειναι interesting. απο πολλες πλευρες και ειδικα τα σχολια. ναι, τα σχολια μου εκαναν μεγαλυτερη εντυπωση, επειδη ειναι γνωστο γνωστοτατο οτι τα πολλα ζωα χρησιμοποιουν εργαλεια για πολλες δουλειες. Η διαφορα ειναι οτι ο ανθρωπος τα κρατουσε για να τα χρησιμοποιησει ξανα.<br>Αυτο με την φωτια ειναι κατι ιδιαιτερο.Δεν θα διαφωνισω. η φωτια ειναι (και) εργαλειο. Το αρθρο μπορει να ειναι μουφα, τα σχολια ομως δεν ειναι.<br><blockquote>Following Neil DeGrasse Tyson: "Eyewitness testimony might be the highest evidence in court of law, but it is the lowest evidence in court of science"</blockquote><br>εγω νομιζα οτι ενα απο τα <strike>μεγαλυτερα</strike> εργαλεια της επιστημης ειναι η παρατηρηση. Δεν ξερω ποιο επιστημονικο εργαλειο θα εδινε εξηγηση σε οσους ειδαν το συγκεκριμενο περιστατικο να συμβαινει. τα γυαλια μυωπιας;<br>Η συζητηση δεν ειναι για ενα φως στον ουρανο. <br><br><blockquote>Show some video</blockquote><br>αυτο με την επιστημη εχει γινει καπως, στα μυαλα των ανθρωπων. δηλαδη πως εξηγει η επιστημη τα φαινομενα; με video;<br>επειδη οσο σερφαρω το ιντερνετ παιζω και doki  :pP<br>Thanks to the internet, we&#039;re really good at sifting through tons of information really quickly<br>but we&#039;re bad at doing things that don;t give us instant gratification.<br><br>ενα video θα βοηθουσε οσο η μαρτυρια πυροσβεστη που εσβησε μια φωτια που προκληθηκε απο το τεχνολογικο εργαλειο;<br><br><br>

Η παρατήρηση από μόνη της δεν λέει τίποτα, παρά μόνο προετοιμάζει το έδαφος για υποθέσεις. Ο έλεγχος των υποθέσεων και η συστηματική επιβεβαίωση ή απόρριψή τους, ελέω επαναληψιμότητας, είναι αυτό που οδηγεί την επιστημονική γνώση μπροστά.

Η παρατηρηση οντως προετοιμαζει το εδαφος. Δηλαδη ειναι το Ε στην επιστημη. <br>Πως θα εξηγησεις ενα φαινομενο, εαν δεν παρατηρησεις οτι υπαρχει;<br>Τι ειναι η παρατηρηση; αυτοπτες μαρτυρες.<br>Νομιζω οτι ο DeGrasse ειναι αστοχος ή ειναι αστοχη η μεταφορα του σχολιου του.<br><br>Εμενα με ενοχλει, ναι με ενοχλει, η απορριψη πριν εξηγηθει επιστημονικα. Εστω, πριν καποιος επιστημονας με status, ειναι γνωστος, πει κατι πανω στο θεμα.<br><br>Πιστευω οτι μπορουμε να δεχτουμε οτι<br>Η θεωρια δεν ειναι ΝΑΙ ΟΧΙ ειναι pending. <br><br>Εκτος απο το ΝΑΙ ΟΧΙ του τσιπρα  :pP<br>Ε ναι διαολε, ετσι την εφαγαν και με θεωρια του αινσταιν. Ειναι μπουλσιτ ειναι μπουλσιτ, παπ την φαγανε κωλαρικο.  αν τον εθαβαν, θα εθαβαν για πολλα χρονια μια σπουδαια ανακαλυψη.<br>Εκκρεμει ρε μαδερφακερς.

Υποθέτω πως το λένε υπό την έννοια ότι το να σου πει πχ κάποιος "αααα είδα να συμβαίνει αυτό" δεν έχει απολύτως καμία αξία ως προς την επιστημονική τεκμηρίωση του γεγονότος, πράγμα το οποίο ισχύει.<br><br>Κατά τα άλλα, αν ήμασταν στο Stellaris θα ξεκινούσα να γενοκτονώ προληπτικά αυτά τα πουλιά just in case. Αν η ζωή μιμείται τα games/την τέχνη, σε 50-100 χρόνια θα ξεσηκωθούν και θα μας φάνε λάχανο.

Ναι αλλα ειναι θεμα που εκκρεμει ως την αποδειξη του. Πως να το αποριψεις απο μια αναγνωση;<br>Μαρτυριες αρκετων ανθρωπων αλλα και πυροσβεστη, ο οποιος ισως (λογικα) να το  γραψει σε καποια αναφορα. δεν ειναι κατι που πρεπει να ερευνηθει;<br><br>Hellion, εσυ θα ξερεις καλυτερα. Η ερωτηση ειναι σκετη ερωτηση. Δεν ψαρευω.<br>Εχουν ξεκινησει αρχαιολογικες ανασκαφες με λιγοτερα στοιχεια; ειτε απο ας πουμε μυθολογικες πηγες;

Δεν το απέρριψε ως ενδεχόμενο. Το απέρριψε ως φερόμενο γεγονός, εφόσον ως τέτοιο το παρουσίαζε το clickbait άρθρο.

<blockquote><br>Hellion, εσυ θα ξερεις καλυτερα. Η ερωτηση ειναι σκετη ερωτηση. Δεν ψαρευω.<br>Εχουν ξεκινησει αρχαιολογικες ανασκαφες με λιγοτερα στοιχεια; ειτε απο ας πουμε μυθολογικες πηγες;<br></blockquote><br><br>Έχει ξεκινήσει διερεύνηση αρχαίων υπό τη βάση πχ του "ο παππάς της ενορίας είπε πως στον τάδε λόφο έχει κάτι ντουβάρια". Αλλά μέχρι να βρεθούν όντως τα ντουβάρια, να τεκμηριωθούν ως αρχαιολογικής αξίας ερείπια και να δημοσιευθούν, ως προς την επιστημονική κοινότητα παραμένει μια φήμη πως "κάποιος είπε πως ίσως εκεί πέρα να έχει κάτι".<br><br>Αναλύουμε semantics λίγο βέβαια. Καταλαβαίνω το πόιντ σου για την φήμη ως πηγή περαιτέρω έρευνας.

φαντάζομαι καμμένα πρεζοπούλια να ακούνε στο μυαλό τους αυτό :<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw<br><br>και να ρίχνουν φλεγόμενα κλαδιά. «ΚΑΨΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟ!»<br><br> :lol: :lol:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2008501882755321&id=1950639685208208" class="bbcode_url">https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2008501882755321&id=1950639685208208<br><br> :pope:

https://www.duolingo.com/<br><br>Έχει πάρει κανένας χαμπάρι αυτή την σελιδούλα; Μαθαίνεις γλώσσες κάπως σαν παιχνίδι. Το παιδεύω δύο μέρες τώρα με Ισπανικά και θαρρώ κάτι βασικά τα ξεσήκωσα.

Δεν είναι άσχημη. Την έχω χρησιμοποιήσει λίγο για Νορβηγικά. Αλλά εκεί κάπως τα έμπλεκε λίγο σε κάποιες φάσεις.

Ω ναι, φρεσκάρω τα Γαλλικά μου εν όψει πιθανής φυγής προς τα εξωτερικά, πολύ ωραίο site, απλά όχι για πολλά πολλά. Σου δίνει κίνητρο ενασχόλησης ωστόσο.

Είχα χρησιμοποιήσει το app για να μάθω Ιταλικά. Μετά ήθελα να μάθω Ιαπωνικά. Τελικά δεν έμαθα τίποτα ακόμα, αλλά είναι στα πλάνα μου.

Εγω αυτο που εχω μαθει. αν δεν εξασκεις την γλωσσα, την ξεχνας στο αψε σβησε. Χρειαζεται και κινητρο.<br><br>Εμαθα λιγα thai, τα ξεχασα. Ηταν και βολικα, επειδη η γλωσσα ειναι παρομοια με του Λαος.<br><br>Ξεκινησα να μαθαινω νιαντζα και σταματησα. Ειναι μια απο της 75+ διαλεκτους της περιοχης.<br><br>Ξεκινησα Ισπανικα, αλλα το γκομενακι μου ελεγε συνεχεια μετα το μαθημα, βαμος α ντορμιρ. Βασικα με τα ισπανικα δεν μπερδευοταν η γλωσσα μου. Το ειχα εντυπωσιασει το γκομενακι, αλλα μονο σε αυτο.<br><br>Η γυναικα μου μιλαει ρωσικα και φροντιζει να μιλαει συχνα με φιλες της απο την ρωσια  :rolleyes: για να μην τα ξεχασει.<br><br>Ενας φιλος ειχε αγορασει μια εφαρμογη για να μαθει κινεζικα . Του εδωσαν αλλη μια δωρο αλλα ειπα οχι. Κια εκανα. Το ψηνω να μαθω κινεζικα και το προτεινω. Ειναι μια γλωσσα απο την οποια μπορεις να βγαλεις λεφτα.<br><br>Κινεζικα και ισπανικα ειναι απο τις γλωσσες που πρεπει να μαθω, πριν πεθανω. Πιστεψτε με, θελετε να ξερετε ισπανικα και κινεζικα.<br><br><br>

Τα σπανιόλικα πάντως είναι ωραία στην λογική τους και εύηχα. Καθότι μοιράζονται πολλά με λατινογενείς γλώσσες και η προφορά τους είναι κομμάτι συγγενική με τη δικιά μας, θεωρώ πως είναι από τις εύκολες γλώσσες.

Back