Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κυκλοφορει και μια τρελη στο YΤ που δοκιμαζει τροφες ειδικων δυναμεων, απο ολες τις χωρες. Εννοειται οτι καποιος της εστειλε κονσερβες απο τον Ε.Σ.
 
Εμβόλιο έκανε πριν φάει αυτά του Ε.Σ. ;
Βάλε και κανένα λινκ, που να ψάχνω τώρα κουρασμένος άνθρωπος....
 
οι Τούρκοι είναι γκόμενες.
 
Εδώ μιλήσαμε για το τυρί του στρατού με τα 85% λιπαρά και ο Λέλος έγραψε το εξής:

"Για ποιο τυρι μιλατε; το παγωμενο λιπος με την ετικετα τυρι; αυτο το αλοιφα στα ποδια και τις αρβυλες μου, οταν ειχαμε να περασουμε κανενα ποταμι και οταν εκανε πολυ κρυο και επρεπε να ειμαστε ξαπλα στην υγρασια."
 
Ενας αντρας πρεπει να επιβιωνει με οτι εχει, να προσθετει εμπειριες στην ζωη του και να εχει στοχους.
Οταν δεν εχεις στοχο, θα χαθεις οπως ενα βελος.
Ενα δεντρο θα σου δειξει που ειναι ο νοτος και ενα νεκροταφειο που ειναι η ανατολη. Αδιαφορο οταν δεν ξερεις που θελεις να πας και οταν ξερεις που πας.
Οσοι χανουν τον δρομο τους ψαχνουν την σωστη κατευθηνση αλλα κανενας και ποτε, δεν εψαξε τον λογο που χαθηκε για να μην ξαναχαθει.
Οποιος ξερει οτι δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες, επειδη η ομορφια ειναι προσωπικη αποψη και επειδη οι γυναικες εχουν πολλες ομορφιες, ξερει οτι χτιζεις και με τα μπαζα. Μπορεις να σπαταλησεις την ενεργεια σου για να χτισεις με τα μπαζα αλλα μπορεις να βρεις μια σπηλια και να βαλεις μερικα μπαζα στην εισοδο για να προστατευτεις απο τα καιρικα φαινομενα. Δεν πας βαθεια στην σπηλια γιατι αν δεν χαθεις, μπορει να εχεις καποιο κακο συναπαντημα. Στην εισοδο αραζεις και παρατηρεις προστατευμενος το εξω, με στεγνα ποδια και βρακι για να μην κρυωνεις και με την ανεση της ευκολης αποδρασης, στην περιπτωση που η σπηλια δεν σε θελει εκει.
Ωραια συμβουλη θα πει καποιος αλλα δεν ειναι. καλη συμβουλη ειναι αυτη που δεν σε εστειλε στο πουθενα να ψαχνεις για σπηλιες και μπαζα. χαμενος σαν το βελος με ενεργεια F που σπαταληθηκε. Εργο αεργο.
Ταδε εφη Κουνελος.
 
φτωχοί ψηφίζουν πλούσιους για να τους βγάλουν από την μιζέρια τους, και πλούσιοι συμπεριφέρονται σαν πλούσιοι...
 
Καπου ειχα διαβασει οτι η υπαρξη της φτωχειας δεν σημαινει οτι δεν μπορει να μας θρεψει ο πλανητης αλλα οτι οι πλουσιοι ειναι υπερβολικα απληστοι.
Απο την προσωπικη εμπειρια του Κουνελου.
Η πλεμπα προσπαθει να βγαλει τα προς το ζην και ο πλουσιος να γινει Ο πλουσιοτερος. Δεν θα σε αφησει να φτασεις εκει που θελεις και δεν υπαρχει περιπτωση να αφησουν καποιον να υποβαθμισει την δυναμη τους.
Δεν ειναι μυστικο οτι οι μεγαλες εταιριες δεν πληρωνουν τους φορους που τους αναλογουν σε αντιθεση με την πλεμπα που περνανε και το 1€ απο το μικροσκοπιο, πριν στο παρουν.
Ο Τραμπ εχει καποια αγκαθια με τα φορολογικα του και ηταν αναμενομενο οτι δεν θα παρατουσε την προεδρια χωρις φασαρια.
Εχασε εξουσιες, οικονομικες ευκολιες και αυτο ειναι ασυγχωρητο.
Οι ανθρωποι δινουν εξουσια και χρημα σε ανθρωπους που δεν εχουν καμια διαθεση να τους δωσουν μια ευκαιρια.
 
Από τα top 5 αγαπημενα μου κανάλια στο YouTube. Δεν ξέρω αν όλα όσα αναλύει στα βίντεό του είναι σωστά, αλλά ο τύπος το ψάχνει πάρα πολύ και πραγματικά σχεδόν όλα τα βίντεο του είναι εξαιρετικά.

 
Από τα top 5 αγαπημενα μου κανάλια στο YouTube. Δεν ξέρω αν όλα όσα αναλύει στα βίντεό του είναι σωστά, αλλά ο τύπος το ψάχνει πάρα πολύ και πραγματικά σχεδόν όλα τα βίντεο του είναι εξαιρετικά.



Πολύ ενδιαφέρον όντως, θα δω και το υπόλοιπο περιεχόμενό του. Ευχαριστούμε για το link!

TLDR για όσους δεν το είδαν: Θα πεθάνουμε όλοι
 
Πολύ ενδιαφέρον όντως, θα δω και το υπόλοιπο περιεχόμενό του. Ευχαριστούμε για το link!

TLDR για όσους δεν το είδαν: Θα πεθάνουμε όλοι
Τα αγαπημένα μου είναι αυτά που έχει κάνει με facts για το διάστημα.
 

Νομίζω ότι είναι κάτι που έχει ξανασυζητήσουμε στο παρελθόν. Κατά την γνώμη μου είναι πολιτική κίνηση και όχι πολιτισμική/κοινωνικά ορθή. Μια κουβέντα όμως που εύκολα παρεξηγείται, οπότε την αφήνω στην άκρη
 
Δεν καταφερα να μπω στις λεπτομερειες επειδη δεν ηθελα να γινω συνδρομητης. Το θεμα το καταλαβα/γνωριζω και στην ακρη δεν το αφηνω.
Η χιονοστοιβαδα ειναι ετοιμη, καθως πυκνωνουν οι ειδησεις περι βιβλιων που δεν θα διδασκονται. Νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος "βελουδινος φασισμος" ταιριαζει γαντι στην περιπτωση. Αντι να καιμε τα βιβλια θα τα εξαφανιζουμε. Αντι να στελνουμε σε εξορια τον αντιλογο, θα τον εξαφανιζουμε. Εχω την εντυπωση οτι ο γνωστος κουρσαρος δεν τιμωρηθηκε τοσο για τις πραξεις του οσο για την δικαστικη ιστορια.
Μια αθωωση, εστω μια ισοτιμη αποδοση ευθηνων, θα αφηνε πολυ ασχημο προηγουμενο για τις επομενες υποθεσεις.
Αυτη η υποθεση δεν τραβηξε την προσοχη μου επειδη διασημοτητες αλλα για το απλετο σκοταδι.
Σημαντικο στοιχειο ειναι οτι υποθεσεις πολιτικης ορθοτητας ανεβαζουν την ακροαματικοτητα/click.

Το προβλημα ειναι οτι η πολιτικη ορθοτητα ειναι μια επανασταση που μπορει να γινει απο τον καναπε του καθε καθυστερημενου. ενα dislike και εγινε η αρχη. Την ιδια ωρα, τα σημαντικα προβληματα τρεχουν αλογιστα.
Απο την μια εχουμε αυτα τα προβληματα που τρεχουν σαν ποταμι ενω δεν παυουν να ενοχλουν τους πολλους. Απο την αλλη εχουμε την ευκολια που δινει η πολιτικη ορθοτητα. Ολη η αγανακτιση παει προς τα εκει, αφου κανενας δεν ασχολειται με τα πραγματικα προβληματα, με αποτελεσμα να δημιουργει εναν ανεγκεφαλο οχλο.
Η ιστορια επαναλαμβανεται και ετσι, αν δεν μαθεις τα μαθηματα της ιστοριας ειναι πολυ πιθανο να πεσεις στον λακο με την βλακεια.
Η επιδημια εχει φερει στην επιφανεια τις προτεραιοτητες των κοινωνιων. Παρα πολλοι ανθρωποι παραπονιουνται οτι εχασαν τις ατομικες τους ελευθεριες, που στην ουσια ειναι ασχημες επιπτωσεις στην κοινωνια και την οικονομια. Την ιδια ωρα, σε καινε ζωντανο επειδη εχεις μια αποψη που θεωρουν τοξικη και ξεχνανε οτι η αποψη, οσο ενοχλητικη και εαν ειναι, ειναι ατομικη ελευθερια.
Δικαιωμα τους ειναι αλλα και εγω εχω το δικαιωμα να μην κανω ποτε μπανιο και να μπαινω μεσα σε λεωφορεια, ιδρωμενος.
Εσυ θα μου πεις εαν θα κανω μπανιο;
Εξαιρεση αποτελουν οι νεοναζι, επειδη ο σκοπος τους ειναι να μην εχεις προσωπικη αποψη και να μην διαβαζεις οποιο βιβλιο θελεις.
Δηλαδη αυτο που κανουν τωρα οι φωτοευαισθητοι της κοινωνιας.


να μακρυνω το σεντονι μου με το video του chrono-man. Αστυνομια για τα πανεπιστημια, για την επιδημια. Αστυνομια με βαρυ οπλισμο, αστυνομια με ποδηλατα, αστυνομια για τα παντα ολα και αντι να θεσουν το ερωτημα, τι παει σκατα με την κοινωνια για να το διορθωσουν. θεωρουν ως λυση την αστυνομια. Αφου η λυση στο πλοιο που μπαζει νερα ειναι οι κουβαδες και οχι η επισκευη, ας βαλουμε κουπια στους κουβαδες.
αυτα ηταν τα κουνελισια.
 
Μια εγγυηση λειτουργιας, δωρεαν service για 2 χρονια/1.500 ωρες λειτουργιας/οτι ερθει πρωτο, δεν εδωσαν.
Ενα αλλο θεμα που προκυπτει ειναι η ψυχωτικη αναζητηση των ΜΜΕ, για ελληνικες ριζες σε οποιοδηποτε προσωπο εχει σχεση με την δημοσιοτητα των ημερων.
πριν απο 150 χρονια, ενας ξαδερφος της παντρευτηκε μια γυναικα που ειχε υιοθετηθει απο ελληνες.
ακομα μια απο τις μικρομαλακιες που μας εφαγαν το μελλον.
 
Δεν τα έζησα αυτά. Λίγα χρόνια μετα μπήκα στο χώρο.
Ενός λεπτού σιγή για τον ξανθομαλλι που παίζει με ↑↓←→
142448921_2314120238734844_5845897743011142293_o.jpg
 
Back
Top