What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Subnautica

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Παλιά ήταν [spo1ler]/...

Καλά θυμάμαι? Τώρα [h1de]... Γιατί πρέπει ο λύγκας και ο κάθε λύγκας να το γνωρίζει αυτό? Εννοείται συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτές οι εντολές θα έπρεπε να είναι εμφανείς. Σίγουρα είναι σημαντικότερες από τη γεωργία.



edit: Ακόμα είναι απ' ότι φαίνεται.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Σε κάθε sub forum πάνω πάνω υπάρχει καρφιτσωμένο νήμα με τίτλο "BBcodes format help guide".




<h1 class="post-title entry-title"></h1>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και πάλι αυτά θα έπρεπε να υπήρχαν, αν όχι όλα προφανώς, τα βασικότερα τουλάχιστον, άμεσα διαθέσιμα. Αν χρειάζεται κάθε φορά να ανατρέχεις σε ένα sticky, στο τέλος θα βαρεθείς και δεν θα γράψεις. Και είμαστε που είμαστε ελάχιστοι πλέον, θα μείνουμε ακόμα λιγότεροι.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Δουλεύει ακόμα το [αεροτομή].

Θα συμφωνήσω με τον Jon σ' αυτά που λέει.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δεν θεωρώ ότι έχω σποιλάρει κάτι. Είναι απλές πληροφορίες που ήθελα να ανταλλάξω με άτομα τα οποία έχουν παίξε αυτό το παιχνίδι. Για αυτό το λόγο κιόλας κάνουμε τοπικ για παιχνίδι. Για να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις , στρατηγικές και αναλύσεις για το τι έκανε ο κάθε ένας στο gameplay του. Είμαι της γνώμης ότι αν κάποιος θέλει δεν θέλει να μάθει για αυτά τα βασικά που έχουν γραφτεί στις τελευταίες σελίδες, τότε δεν μπαίνει σε τόπικς παιχνιδιών που δεν έχει παίξει. Θεωρώ άκρως κουραστικό να πρέπει αυτός που γράφει να βάζει spoiler tag σε οποιαδήποτε πληροφορία έχει να κάνει με το παιχνίδι. Για να μην μιλήσω οπτικά πόσο άσχημο θα είναι. Τώρα αν αυτή η άποψη είναι μόνο δική μου , ας διορθώσει κάποιος μοντ περισσότερο το ποστ μου (το οποίο δεν θεωρω ότι έπρεπε να βάλω ούτε την πρώτη παράγραφο σε σποιλερ) και τα υπόλοιπα θα τα μιλάω από δω και πέρα με τον Bathory στο Disc με pm.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@J.Lynx

Με την παράκληση μου δεν είχα σκοπό να σε φιμώσω και να σε διώξω από το νήμα. Γράψε όποια εμπειρία θες σχετικά με το παιχνίδι, απλώς σου ζήτησα να χρησιμοποιήσεις λίγο φίλτρο με τα εργαλεία που παρέχει το φόρουμ, διότι το συγκεκριμένο είναι η χαρά της εξερεύνησης και της ανακάλυψης και θα ναι κρίμα να ξέρω αναλυτικά τι με περιμένει όταν και αν ασχοληθώ ποτέ μαζί του. Προφανώς και έχουμε διαφορετική ερμηνεία και ανοχή στα σπόιλερ και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τη συγκεκριμένη κουβέντα. Αν το να βάλεις φίλτρο το βρίσκεις "άκρως κουραστικό" τότε μη το κάνεις γράψε όπως θες. Το Discord δεν έχει νόημα γιατί λίγο μετά θα χαθεί, δεν μπορεί να κρατηθεί αρχείο άρα δεν είναι το ίδιο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Το μόνο που είδα να λέει ο Ηλίας είναι για κάτι pron suits, λογικά τέτοια φάση;

<img src="https://i.imgur.com/E98IA8i.gif" />

Σοβαρά πάντως, χωρίς να ξέρω κι εγώ τίποτα για το παιχνίδι, δεν είδα κάτι που μου το spoilαρε, πολύ γενικά  μιλούσε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι το Cyclops είναι κάποιο σκάφος. Δεν ανέφερε λεπτομέρειες ή παραμέτρους του gameplay. Μιλάω για το συγκεκριμένο post, δεν ξέρω τι γίνεται πιο πίσω. Ok, ούτε εμένα μου αρέσουν τα spoilers, αλλά ας μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δεν είναι θέμα ότι δεν βάζω spoiler tags επειδή βαριέμαι ή κουράζομαι σωματικά να τα ψάξω ή να τα χρησιμοποιήσω, αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι είναι λογικό να βάζω το κάθε πράμα που αφορά το παιχνίδι μέσα σε spoiler. Είμαι πολύ προσεχτικός, ειδικά σε αυτό το τόπικ στο να κρύψω οτιδήποτε θεωρώ ότι θα προκαλέψει έκπληξη σε κάποιον που θα το συναντήσει πρώτη φορά, αλλά θεωρώ γελοίο να πρέπει να το χρησιμοποιήσω σε κάθε συνηθισμένη πληροφορία στην οποία θα αναφερθώ.

Όπως έχει συζητηθει στο Discord τα topics παιχνιδιών υπάρχουν ώστε να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις, στρατηγικές και εμπειρίες για το παιχνίδι αυτοί που το έχουμε παίξει, προσέχοντας όσο το δυνατόν να μην καταστρέψουμε την εμπειρία άλλων , spoilarontas major καταστάσεις. Τώρα αν εγώ θέλω να μπω σε ένα παιχνίδι σαν λευκό πανί από πληροφορίες , τότε πολύ απλά δεν επισκέπτομαι το topic του παιχνιδιού, γιατί δεν έχω το δικαίωμα να απαιτήσω από όλους να έχουν κρυμμένη την κάθε μικρή πληροφορία. Μπαίνω με δική μου ευθύνη. Και όχι, δεν θεωρώ ότι σκοπός σου ήταν να με φιμώσεις από το νήμα , αλλά αυτή σου η παρκάκληση εκεί οδηγεί . Ή στο να μαυρίσουν τα πάντα από spoilers και καπου εκεί έρχεται η ψυχική οδύνη  :p
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Να πεταχτώ κι εγώ σαν την τσουτσού και να πω πως κι εμένα μου φαίνεται τέρμα κουλό να υπάρχει strikethrough στο quick bar, αλλά για το spoiler να πρέπει να ψάχνουμε αλλού. Εντάξει, σίγουρα σιγά το δύσκολο κι άμα το μάθεις μια το θυμάσαι για πάντα, αλλά αν δεν ήξερα και ήθελα να βάλω spoiler, κι έβλεπα ότι δεν πιάνει το spoiler tag και δεν υπάρχει και στο quickbar, η αντίδρασή μου θα ήταν να πω "άντε και αναπαράξου φόρουμ, έχουμε και δουλειές", και όχι να γυρεύω στα γεράματα πού θα βρω βασικές λειτουργίες.

EDIT:
Έπεσα θύμα fake news, το spoiler bbcode είναι το κλασσικό.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
[quote quote=510236]Παλιά ήταν [spo1ler]/…

Καλά θυμάμαι? Τώρα [h1de]… Γιατί πρέπει ο λύγκας και ο κάθε λύγκας να το γνωρίζει αυτό? Εννοείται συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτές οι εντολές θα έπρεπε να είναι εμφανείς. Σίγουρα είναι σημαντικότερες από τη γεωργία.
[/quote]

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
https://www.youtube.com/watch?v=VJE4jjIVw3g
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
όχι με τζατζίκι σήμερα.... Μυρίζει....

Είμαι απασχολημένος σήμερα...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Η Σαμπνοτικάρα μας η αγαπημένη, (όπως και σχεδόν όλα τα παιχνίδια φαντάζομαι) έχει σημεία που μπορούν να θεωρηθούν σπόιλερς. Λύγκα, όταν φτάσεις σε τέτοια σημεία θα τα καταλάβεις, πίστεψέ με, και θα αποφύγεις να τα γράψεις εδώ μέσα, είμαι σίγουρος.

Τώρα, αν κάποιος διαβάσει το οτιδήποτε εδώ μέσα ενώ δεν έχει παίξει το παιχνίδι, θα μαγευτεί στην πρώτη βούτα και θα τα ξεχάσει. Και αν κάποιος το ξεκινήσει, δύσκολα θα μπει στο θέμα, μην τυχόν φάει κανά σπόιλερ. Ακόμα και να μπει όμως, δεν θα φάει κανά σπόιλερ, γιατί όσοι το παίξαμε/παίζουμε ξέρουμε τι θεωρείται σπόιλερ και ποια έκπληξη σίγουρα δεν θέλουμε να χαλάσουμε, οπότε θα αποφύγουμε να γράψουμε οτιδήποτε σε σπόιλερ. Ακόμα όμως και κάποιος να θέλει να μπει στο θέμα, και να γράψει και σπόιλερ, θα καταλάβει ότι μέχρι να βρει πώς βάζει σπόιλερς θα έχει κυκλοφορήσει το Subnautica 2, οπότε θα βαρεθεί και δεν θα γράψει τίποτα.

<img src="http://media.tumblr.com/tumblr_m4jn4yyFaO1qhaskf.gif" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287


ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ PRAWN SUIIIIIIIT.

και παίζει να έχουν κάνει τρολιά πλέον σε αυτό. Επειδή το έχω απορία όποιος το είχε βρει πιο παλιά ας πει αν είναι ίδιο πράμα με το παρακάτω :

Έχω φάει τον κόσμο να βρω τα κομμάτια του. έχω βρει γύρω γύρω τα χέρια του , σε απίστευτες ποσότητες σε σημείο το titanium να μην έχω τι να το κάνω  και να αρχίζω να χτίζω ουρανοξύστη. Ύστερα από πολύ ψάξιμο και επειδή άρχισα να εκνευρίζομαι λίγο, είπα να ρίξω μια ερώτηση στον γούγλη.  Ήθελε 20 κομμάτια να βρω και είμουν σίγουρος ότι έχω ψάξει πολύ καλά στα ρηχά για να μην έχω βρει ούτε ένα. Οπότε τσεκάρω και λένε ότι ενώ σου ζητάει τα 20 κομμάτια, το μόνο μέρος που υπάρχουν είναι στο Aurora και χρειάζεται να κάνεις μόνο ελάχιστα scanning στα prawn suits που βρίσκονται στο bay του. 3 με 4 και όχι τα 20 που ζητάει. Από εκεί έχω περάσει 2 3 φορές αλλά ούτε που τα είδα ανάμεσα στις φωτιες. Και παλιά από εκεί το βρίσκατε η ήταν πάνω μαζί με τα υπολοιπα blueprints διασκορπισμένα ;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Τρολιά ήταν την πρώτη φορά που την βάλανε στο παιχνίδι, σε ΕΑ ακόμα, που την έχωσαν 600+ μέτρα κάτω σε κάτι σκοτάδια που δεν είχε τίποτα τότε, και όταν την βρήκαμε ανακαλύψαμε ότι δεν μπορούσαμε να μπούμε καν μέσα. :p

Αν θυμάμαι καλά, ναι, οι prawn που σκανάρεις στο Aurora φτάνουν για το κυρίως μενού, για τις όποιες αναβαθμίσεις πρέπει να σκανάρεις άλλα κομμάτια.

Οι φατσούλες "βγαίνουν" απ' τα σπόιλερ ταγκς; Σπούκι.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
DROGGEL............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................JUG! ;)

Ομιτζί, όντως.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
<img src="https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2017-03/11/1/asset/buzzfeed-prod-web-09/anigif_sub-buzz-28778-1489213181-1.gif" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τέλος

https://www.youtube.com/watch?v=t_ZR8rW8k24

σε ένα σημείο το παιχνίδι μου θύμησε αυτό το τραγούδι.



Θα επιστρέψω με σεντόνι και φωτογραφίες, μόλις πάω για photoshooting....



 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
[quote quote=510847]

&lt;iframe src="https://www.youtube.com/embed/t_ZR8rW8k24?feature=oembed" name="fitvid0" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" data-mce-fragment="1"&gt;&lt;/iframe&gt;

σε ένα σημείο το παιχνίδι μου θύμησε αυτό το τραγούδι.[/quote]

Γιατί; Είχε έντονο λεσβιακό ρομάντζο και σεξ το παιχνίδι και το έχασα;
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<img src="https://pbs.twimg.com/media/DywU9a1WwAA0277.jpg" />
 
Top Bottom