Subnautica

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει αρκετό content πάντως. Δεν το περίμενα για early access. Το bellow zero όταν μπήκε σε early access είχε πολύ λιγότερο θυμάμαι

Σίγουρα έχει. Εμείς στο 20-25ωρο πάνω κάτω πρέπει να το βγάλαμε.

όχι ρε γμτ. Έχει σουβλάκι σαν φαγητό αλλά είναι bugarismeno. Όταν το πατήσεις να το φτιάξει , βγάζει άλλο φαγητό .

Δηλαδή να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία του πρώτου.. Και μετά θα δώσω μια πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο.

Τι είπα πάλι ο παίκτης..

Δηλαδή να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία του πρώτου.. Και μετά θα δώσω μια πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο.

Τι είπα πάλι ο παίκτης..
Δώστου!

22 ώρες έγραψα εγώ στο δεύτερο. Τώρα αναμονή για νέο content!

To είχα δοκιμάσει σε μία φρη φάση, δεν ξετρελάθηκα με τα παιχνιδιάρικα βήζουαλς και το γενικό άλιεν ντηζάιν των ψαριών. Άσε που είμαι γενικά πλάσμα του βυθού οπότε δεν με τρομάζει τόσο η ιδέα. Την φάση στο ΣΟΜΑ πάντως όταν βγαίνεις εκεί στην άβυσσο, ακόμα τη σκέφτομαι και μου σηκώνεται η τρίχα. Αν ήταν τίποτα έτσι με ΥΠΕΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ και ασορτί ήχο κτλ, θα την βαρούσα στο τοίχο ακόμα. Κι εκεί στα ρηχά που άρχισα να κοπανάω πέτρες κτλ θυμήθηκα πως κόβω ελαφρώς φλέβα με τα σουρβάιβαλ αυτού του στυλ. Αν δεν είναι ο τσιπούρας μαζί να μαζεύει τα ξύλα και τις πέτρες τουλάχιστον. Τι παιχνιδάρα το Δε Φόρεστ ρε πούστη μου.

Είμαι αποφασισμένος να του δώσω κι άλλη ευκαιρία πάντως, ελπίζω πριν βγει το 3. Παίζει να βιάστηκα να το κλείσω, υποθετικά μιλάμε πάντα.

Καλά για μένα δεν ήταν ποτέ horror. Survival με πολύ καλή ιστορία είναι. Αν και έχει πολύ εξερεύνηση μέσα.

Back