Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
2024!
Τελεια!!

Ειχα εναν ελαφρυ προβληματισμο αν θα προλαβαινα να απολαυσω το BG3 και να το λιωσω μεχρι να βγει το Avowed, τωρα μου φαινεται εχω αρκετο χρονικο περιθωριο και για τα δυο!

(Προφανως και οτιδηποτε αλλο εχει διαγραφει απο το playlist για τα επομενα χρονια)

Απο gameplay, story, rp choices και γενικοτερη εμπειρια δεν εχω κανενα φοβο...οπως παντα γνωριζουμε την obsidian και περιμενουμε πως το πρωτο μηνα το παιχνιδι θα ειναι ενα χαος απο instability και bugs, επισης τα γραφικουλια λιγο δε με ενθουσιασαν....ομως και τοτε στο new vegas ειχα την ιδια πρωτη εντυπωση...all looks good and promising! Just boarded the hype train!

Έχω εκστασιαστεί λέμε! Τα καλά θα σας τα πω όταν τελειώσει, μη χάνετε το χρόνο σας. Είστε και κακόγουστοι μερικοί.

Oκ ξεκίνησε η παρουσίαση του Starfield, οπότε μάλλον δεν θα δούμε τίποτα άλλο. Λίγα πράματα, αλλά οκ είχε ενδιαφέρον. Πωω ακούω τον Τοντ να μιλάει ενώ γράφω, με αποσυντονίζει. Ένιγουεϊ, ξεχώρισα τα παρακάτω, όχι απαραίτητα για καλούς λόγους.

Fable - Για κάποιο λόγο χάρηκα, αν και ανάμνηση ότι καραγούσταρα έχω μόνο από το πρώτο. Το 2 λογικά το έπαιξα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα, το 3 ποτέ σίγουρα. Αυτό αν είναι τίποτα ρημπουτοειδές καλή φάση. Όχι ότι καταλάβαμε τίποτα από το τρέηλερ.

South of Midnight - Σκοτεινοί βάλτοι, ακόμα πιο σκοτεινός μπλουζάς, κολασμένα ζωάκια, συνταγή της επιτυχίας. Αλλά κατά τ' άλλα επίσης δεν καταλάβαμε τίποτα.

Star Wars Outlaws - Aνατρίχιασα, παίζει να θυμηθεί η γιούμπι να ξαναφτιάχνει γκέημς; Αν είναι κανένα αχανές επαναλαμβανόμενο όπεν γουόρλντ στο σύμπαν του SW, οκ δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Χειρότερο σενάριο από τις ταινίες δεν γίνεται να έχει.

Αvowed - H λοουτεξτουρίλα μου τρύπησε τα φρύδια. Στην gamebryo φτιάχνεται; Θα μπορούσε.

Sea of Thieves μαϊμουδοεξπάσιο - pve or gtfo :(

Payday 3 - Oκ άκυρο, για ποιοτικό heisting θα περιμένουμε GTA6. Τρομακτικά ίδιο με το P2 μου φάνηκε.

Flight Sim - To κάνουν όλο και πιο δύσκολο να αντιστέκεσαι στην αγορά του.

Hellblade 2 - Σταθερή αξία.

Like a Dragon - Mε αυτό πρέπει να έχω καμία 246 γιακουζοπαίχνιδα που πρέπει να παίξω.

Starfield - Πόσιμπολ. Ρε τώρα που ακούω τον Τοντ ωραία τα λέει, γενικά δεν λέει μλκς το άτομο έτσι;

Still Wakes the Deep - Είμαι απλός άνθρωπος, βλέπω γκέημ με θάλασσα και υποψία αβύσσου, πατάω λάικ.

Cyberpunk εξπάσιο - Ρε έχουμε να παίξουμε και το Cyberpunk! To ξέχασα τόσο καιρό.

Σοβαρά τώρα, πριν ποστάρω γύρισα το βίντεο πίσω να δω τα του Στάρφηλντ από την αρχή. Δεν φαίνεται καθόλου κακό. Αν και το λόαντινγκ για μετακίνηση στους πλανήτες ξέρω ότι θα μου κάτσει στον λαιμό. Πάω να δω και το υπόλοιπό πρεσεντέσιο. Έφυγα λέμε!

Λολ ο τρόπος που σε κοιτάνε οι npc όταν σου μιλάνε αγγίζει μέμε επίπεδα, σα να μην έχει αλλάξει καθόλου από το Oblivion. Έλα λέμε, bad soad, μόνο θετικές σκέψεις.

EDIT: Κάτι πέθανε μέσα μου όταν έλεγε ο τύπος πως γουστάρει να τζετπακάρει και να πετάει μπόμπα στους εχθρούς. Και την ίδια στιγμή βλέπεις τη μπόμπα να κάνει μπουμ και να μην αλλάζει τίποτα γύρω της, να μαυρίζουν έστω τίποτα τα γραφικά, καταλαβαίνω ότι να φαίνεται η ζημιά στα μοντέλα θα ήταν πολύ χάρντκορ. Γαμώ την μηχανή τους μέσα.

Eντάξει μόλις είπε μία τύπισσα ότι μπορείς να γεμίσεις το σκάφος με σάντουιτς, εξανεμίστηκαν όλες οι άσχημες σκέψεις με τη μία. Πάμε ρε Τόνταρε!

Last edited:
Fable
Meh, πρωταγωνίστρια μια από τις αδερφές της Σταχτοπούτας, απόπειρα για meta χιουμοράκι που έπεφτε συνήθως στο κενό, μικρό καλάθι.

South of Midnight
Ωραία αισθητική, τι καλά θα ήταν να βλέπαμε και gameplay. Στο Steam λέει πάντως ότι είναι action-adventure, wishlisted.

Star Wars Outlaws
Ενδιαφέρον, ελπίζω να είναι το Star Wars 1313 που δεν πήραμε.

Αvowed
Θα κριθεί από story, χαρακτήρες και συστήματα, αλλά αυτό που είδα σε πρώτη φάση (animations, γραφικά, art κλπ) φέρνει σε Skyrim+Outer Worlds. Απλά meh.

Flight Sim
Σαγόνι στο πάτωμα κλπ.

Still Wakes the Deep
Chinese Room είδα, horror σε υποθαλάσσιο σκηνικό θα παίζει, εμπ1.

Towerborne
Γουστόζικο, θυμίζει λίγο beat em up στις μάχες, αλλά αυτό το seasonal content δε ξέρω τι φρούτο θα είναι.

Clockwork Revolution
Bioshock Infinite at home. Ας περιμένουμε βέβαια, αλλά φαίνεται αρκετά επιφανειακό σε σχέση με τα θέματα που καταπιάνονταν τα παιχνίδια της Irrational.

Metaphor: ReFantazio
Αυτό μάλιστα. Από το art style μέχρι τις θεματικές του σε ιντριγκάρει.

Kunitsu-Gami: Path of the Godess
Σχεδόν με ξεγέλασε ότι πρόκειται για νέο Onimusha. Δεν πειράζει, κι αυτό που είδαμε ωραίο φαίνεται.

ειμαι λιγο με αναμικτα συναισθηματα για το avowed μετα το trailer αυτο. παντως θα επιμεινω οτι οι συγκρισεις που κανει το twitter με elder scrolls ειναι χαζες. περισσοτερο φερνει σε arx fatalis.

Μπα και για μένα περισσότερο σε ES φέρνει, από το δεύτερο κάτι πάει να γίνει εκεί που κουνάει τα χέρια για να castάρει ο χαρακτήρας, αν υποθέσουμε βέβαια ότι δεν είναι αυτοματοποιημένο. Πέρα από αυτό το AF είχε περισσότερα στοιχεία από το ζωγραφίζω με το ποντίκι τα ξόρκια που καθόριζαν την εικόνα του.

Καλό το Xbox Showcase, θα μπορούσε να είχε και λίγο περισσότερο gameplay. 8/10, πάμε να δούμε τώρα και το PC gaming show.

Avowed οπτικά είναι ξεκάθαρα Elder Scrolls Online με Outer Worlds. Ή σα μια ομάδα από amateurs να έφτιαξε ένα πρότζεκτ με έτοιμα assets της Unreal Engine. Σαφής διαφορά σε σχέση με το πρώτο τρέηλερ πριν χίλια χρόνια, αλλά στο ενδιάμεσο άλλαξε και ο Art Director και ο Project Lead.

Αλλά τουλάχιστον σκοτώνει μια αρκούδα στο τρέηλερ οπότε είναι καλή φάση.

Επίσης δε θυμάμαι αν υπήρχε ήδη, αλλά το γκεημ πλέον έχει και ανανεωμένο στημ πεητζ.

Δεν θα έλεγα Arx Fatalis, αλλά με το Dark Messiah of M&M. Φαίνεται ότι θα είναι περισσότερο γραμμικό action πάρα μια ιστορία σε open-world. Οπότε και η ομοιότητα με ESO meets Outer Worlds ταιριάζει (πρέπει να παίξω το δεύτερο σε κάποια στιγμή).

Χλιαρά πράματα και στο PC gaming show, αν και νομίζω κάπως καλύτερα από άλλες χρονιές. Κάποια που ξεχώρισα:

Trainride to Russia

ImSim ρετροπιξελούμπα

Mako All Stars Racing

Το νέο παιχνίδι της Klei

Από τις εκπλήξεις της παρουσίασης

Ομοίως
Mariachi Legends - Announce Trailer

Δε χορταίνω cyperpunk σκηνικά
Altered Alma Reveal Trailer

Textures στα κοντινά, 15ετίας, αλλά το gameplay φαίνεται καλό
Gameplay Reveal Trailer | Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Και φυσικά αυτό το διαμαντάκι

Αυτό το Ebenezer μου βγάζει έντονα Forgotton Anne vibes και δυστυχώς δεν το λέω για καλό, δεδομένου ότι εκείνο το game ήταν επιεικώς μέτριο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που δείξανε:

Still Wakes The Deep φαίνεται ατμοσφαιρικό, αν και έχω ήδη backlog με καλά horror games, οπότε μόνο αν αποδειχτεί εξαιρετικό έχει ελπίδες να πάρει προτεραιότητα.

Star Wars Outlaws μοιάζει too good to be true, εννοείται πως θα αποδειχτεί κατώτερο των περιστάσεων (και του trailer) διότι Ubi είσαι. Προσωπικά θα ήμουν υπερευχαριστημένος με ένα Horizon στον κόσμο του Star Wars, δηλαδή story-driven open world με μερικές έστω χαζομαρίτσες αλλά 1-2 σκαλιά πάνω από τα AC ως στήσιμο. Χλωμό, γιατί με τέτοια "σίγουρη" IP στην τσέπη, θα κάνουν τα πάντα για να ρημάξουν τη δική μας.

CP2077 Liberty City επειδή μερικές μέρες πριν ολοκλήρωσα αισίως το κυρίως game, ξενέρωσα ελαφρώς που δεν έκανα άλλο ένα εξάμηνο υπομονή να παίξω με όλες τις βελτιώσεις αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά. Άλλωστε, αν το expansion είναι στα μέτρα των Witcher, έχω μπροστά μου κάνα 20ρι ώρες με το "νέο" gameplay και τον Idris να δείχνει στον Keanu πώς γίνεται. Δεν είδα καν όλο το trailer γιατί ξέρω ήδη ότι θα παιχτεί.

Lords of the Fallen φαίνεται όντως δυνατό, αλλά τα φοβάμαι τα Soulslike. Αν είναι κάπως πιο φιλικό προς τον (άμπαλο) χρήστη, σίγουρα θα ήθελα να το δω.

Avowed δεν με έπεισε ντιπ το trailer, οκ δεν είναι γενικά το αγαπημένο μου στυλ RPG αλλά δείχνει ήδη "γερασμένο" σε γραφικά και στήσιμο κόσμου, δεν βλέπω να μπαίνει wishlist. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για το Starfield, παρότι το trailer μου κίνησε ένα τσακ περισσότερο την περιέργεια.

Hellblade 2 γενικά θεωρώ το πρώτο κάπως υπερτιμημένο αλλά δεν βοηθούν και τα trailers ρε γμτ. Ειδικά αυτό το τελευταίο ήταν απλά μια υπενθύμιση σε φάση "παιδιά έρχεται το game, αλήθεια, δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας σας όπως αυτά που βλέπει η Senua ΧΑ ΧΑ ΧΑ". Cool story, bro.

Το Avowed κι εμένα αρχικά κάτι σε τόταλ κονβέρσιο του Skyrim μου έβγαλε. Κομματάκι ξενερωτικό, καλύτερα πριν που δεν ξέραμε πολλά και κάλπαζε η φαντασία. Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν οι μόντερς.

Λίγα για το Σενουάκι ε; Περνάει δράμα το κορίτσι φορ φαξ σέηκ.

Yπάρχει μία πιθανότητα το βίντεο να έτρεχε σε switch τίποτα, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα πισιμαστερεϊκά που βλέπουμε στο στημ. Wishlisted and boycott!

Έλα πάμε γερά!

Απο τα χτεσινα περιμενουμε το stars wars outlaws το οποιο ηαν και το καλυτερο. Επισης τα hell blade 2 avowed clockwork και south of midnight. Το hell blade δεν μου αρεσε καιτ οσο γιατι εχει πολλα παζλ και γριφους με λιγη δραση. Θα πρεπει το 2 να εχει μονο δραση. Το avowed φαινεται καλο για να δουμε. Το THE OUTTER WOLRDS μου αρεσε παντως και ειναι και το μονο παιχνιδι της obsidian που εχω παιξει.

UBISOFT H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ξεκίνησε δυναμικά με τους Πάουερ Ρεήντζερς από τα λιντλ να χορεύουν επί σκηνής, σχεδόν ανατρίχιασα. Αλλά το ζουμί είναι στα γκέημς, ΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ, οπότε..

Avatar - Δεν τρελάθηκα με το τρέηλερ, αλλά από την άλλη φαίνεται ακριβώς αυτό που περίμενα. Ένα Far Cry σε Avatar setting. Υποσυνείδητα περίμενα κάτι παραπάνω μάλλον. Λογικά θα παιχτεί, αρκεί να το θυμηθώ.

Prince of Persia - Φαίνεται συμπαθητικό μετροϊντβανοειδές, αλλά σίγουρα καμία σχέση με οτιδήποτε θα μου περνούσε από το μυαλό αν σκεφτόμουν τι θα ήθελα από ένα νέο PoP. Αν μπει σε κανά μπαντλ λογικά.

Skulls & Bones - Eίπαν εκεί ένα τραγούδι, σκληρά θαρραλέο ότι ανέβασαν ΠΕΝΤΕ ΛΕΥΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ στη σκηνή για αυτό και τίποτα άλλο. Καμία κουβέντα για την 64η καθυστέρηση που έχει φάει σερί.

Crew Motorfest - Εντάξει δεν φαίνεται κακό, αλλά αν ήταν να πάρω κάτι τέτοιο θα προτιμούσα την ultimate του Forza Horizon 5.

Μirage - Είπαμε ωδή στα πρώτα AC αλλά παραφαίνεται κάτι που το έχουμε λιώσει. Θα περάσει πάντως η ώρα και με αυτό αν μας το χαρίσουν κάπου. Άντε σε μάσιβ σέηλ, δεν είμαστε τζαμπατζήδες.

Outlaws - Κομματάκι οστεοπορώθηκα, σίγουρα το δυνατό χαρτί τους. Στην αρχή βλέπω στεγνά το στελθ του Splinter Cell και στο καπάκι το synch killing που είναι καρμπόν από το SC Conviction, λέω οκ δεν μας χαλάει καθόλου. Μετά πανέμορφους ανοιχτούς κόσμους που τουλάχιστον αυτό ξέρει να το κάνει καλά η γιούμπι. Κι εκεί που συγκινήθηκα, μπήκε στο σκάφος και είχε κανονικό τρανζίσιο στο διάστημα. Κάζουαλ και στον αυτόματο, αλλά το βλέπεις και αυτό έχει σημασία. Βασικά από το Starlink το πήραν, παλιότερο λιγότερο γνωστό γκότι τους. Και φυσικά μπαίναμε Χάμπερλι Γκονζάλες.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να κυκλοφορήσουν όντως κάτι από αυτά.

Back