Συλλεκτικές Εκδόσεις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν περιέχει το παιχνίδι;

H Ultimate (tm) Edtion (tm) Steelbook (tm) Case (tm) TM (tm) κάτω αριστερά πρέπει να είναι το γκεημ, γράφει και στα ψιλά γράμματα πως οι διαφορετικές εκδόσεις έχουν το γκεημ σε διαφορετικό μέσο (DVD ή Digital Download Code).

Κάτι πουλάκια μου είπαν ότι ετοιμάζεται η ανακοίνωση του κολλεκτορα για το Kingdom Come Deliverance II.
Ελπίζω να μπορέσω να πάρω κι άλλο σπαθί μιας που έχασα το πρώτο και η συλλογή μου γενικά είναι πεσμενη

91Zt3RW-bsL._SL1500_.jpg

81uTcBxtjSL._AC_SL1500_.jpg

Δίνει ολόκληρο αγροτικό; Γιατί βλέπω ένα κλειδί εκεί κάτω...

Αν το "αγροτικό" δεν είναι μερτσέντα ή πορσε καγιεν. Τότες απλά, δεν είναι αγροτικό.

Μένει να δούμε τώρα ποιος θα το φέρει στη Ελλάδα ή αν θα το πάρουμε απέξω. Στο GameStop παίζει στα 200$, τσουχτερή τιμούλα μιας που δεν ξέφυγε από την πεπατημένη και μας δίνουν ψιλό άχρηστα πράγματα, ενω μπορούσαν να δώσουν πιο σπέσιαλ αντικείμενα, αλλά χαλαλι.

Last edited:
Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο σάιτ του εξωτερικού για προπαραγγελία συλλεκτικών εκδόσεων που να μπορεί να αποστείλει στην Ελλάδα χωρίς να κοστίζει πένα νεφρό η αποστολή;
Δοκίμασα να ρωτήσω σε public και πλαίσιο, μόνο και μόνο επειδή είναι οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς, αλλας δεν ήξεραν καν περί τίνος ήταν η ερώτηση. Το μόνο που είχαν να μου πουν και οι δυο, ήταν κάτι ξεχασμένες κοπιες του πρώτου kingdom come.

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο σάιτ του εξωτερικού για προπαραγγελία συλλεκτικών εκδόσεων που να μπορεί να αποστείλει στην Ελλάδα χωρίς να κοστίζει πένα νεφρό η αποστολή;
Δοκίμασα να ρωτήσω σε public και πλαίσιο, μόνο και μόνο επειδή είναι οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς, αλλας δεν ήξεραν καν περί τίνος ήταν η ερώτηση. Το μόνο που είχαν να μου πουν και οι δυο, ήταν κάτι ξεχασμένες κοπιες του πρώτου kingdom come.

To Public και το Πλαίσιο, το έχουν ρίξει στις λευκές συσκευές και δεν ασχολούνται με πλεμπαίους PC Gamers πλέον!!!

Δεν δοκιμάζεις αμαζον ιταλικό (amzon.it) ή γερμανικό (Amazon.de), που έχουν σχετικά νορμάλ ταχυδρομικά? Πιθανόν και το αγγλικό να είναι καλύτερη επιλογή, γιατί εκεί τουλάχιστον προυπολογίζουν όλα τα έξοδα.

Κανένα 190άρι βγαίνει η Ψωλλέκτορς με μια ματιά που έριξα. Αν πάνε καλά οι δουλειές ίσως προβώ στο απονενοημένο διάβημα, αν και ενδέχεται να είναι ήδη sold out παντού.

Μου ήρθε ειδοποίηση στις 21:00 ότι η συλλεκτική του jones ήταν διαθέσιμη. Το βλέπω 21:10, μπαίνω: " Οut of stock."
Απλά πράγματα. :frak:

Έχω αγοράσει ανά τα χρόνια πολλά μικροπράγματα (ζάρια, φιγούρες, branded τετραδιομπρελόκ) και μερικά επιτραπέζια όπως Munchkin από το physical store στην Ιασωνίδου. Δεν τους έχω και μπατζανάκιδες, αλλά σίγουρα δεν είναι τυχάρπαστοι σκρουτζαίοι, είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν μου γέμισε το μάτι η έκδοση, αλλά τα άστρα μου είπαν να μου κάνω ένα δώρο επιτέλους!

Back