What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συλλεκτικές Εκδόσεις

Adhan

Horror addict
Staff member
Δεν περιέχει το παιχνίδι;

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
H Ultimate (tm) Edtion (tm) Steelbook (tm) Case (tm) TM (tm) κάτω αριστερά πρέπει να είναι το γκεημ, γράφει και στα ψιλά γράμματα πως οι διαφορετικές εκδόσεις έχουν το γκεημ σε διαφορετικό μέσο (DVD ή Digital Download Code).

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Κάτι πουλάκια μου είπαν ότι ετοιμάζεται η ανακοίνωση του κολλεκτορα για το Kingdom Come Deliverance II.
Ελπίζω να μπορέσω να πάρω κι άλλο σπαθί μιας που έχασα το πρώτο και η συλλογή μου γενικά είναι πεσμενη

mruseyourbrain

Blackguard
91Zt3RW-bsL._SL1500_.jpg

81uTcBxtjSL._AC_SL1500_.jpg

bald_killer

Death Knight
Δίνει ολόκληρο αγροτικό; Γιατί βλέπω ένα κλειδί εκεί κάτω...

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Αν το "αγροτικό" δεν είναι μερτσέντα ή πορσε καγιεν. Τότες απλά, δεν είναι αγροτικό.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member

Μένει να δούμε τώρα ποιος θα το φέρει στη Ελλάδα ή αν θα το πάρουμε απέξω. Στο GameStop παίζει στα 200$, τσουχτερή τιμούλα μιας που δεν ξέφυγε από την πεπατημένη και μας δίνουν ψιλό άχρηστα πράγματα, ενω μπορούσαν να δώσουν πιο σπέσιαλ αντικείμενα, αλλά χαλαλι.

Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο σάιτ του εξωτερικού για προπαραγγελία συλλεκτικών εκδόσεων που να μπορεί να αποστείλει στην Ελλάδα χωρίς να κοστίζει πένα νεφρό η αποστολή;
Δοκίμασα να ρωτήσω σε public και πλαίσιο, μόνο και μόνο επειδή είναι οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς, αλλας δεν ήξεραν καν περί τίνος ήταν η ερώτηση. Το μόνο που είχαν να μου πουν και οι δυο, ήταν κάτι ξεχασμένες κοπιες του πρώτου kingdom come.

captain kal

Death Knight
Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο σάιτ του εξωτερικού για προπαραγγελία συλλεκτικών εκδόσεων που να μπορεί να αποστείλει στην Ελλάδα χωρίς να κοστίζει πένα νεφρό η αποστολή;
Δοκίμασα να ρωτήσω σε public και πλαίσιο, μόνο και μόνο επειδή είναι οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς, αλλας δεν ήξεραν καν περί τίνος ήταν η ερώτηση. Το μόνο που είχαν να μου πουν και οι δυο, ήταν κάτι ξεχασμένες κοπιες του πρώτου kingdom come.

To Public και το Πλαίσιο, το έχουν ρίξει στις λευκές συσκευές και δεν ασχολούνται με πλεμπαίους PC Gamers πλέον!!!

Δεν δοκιμάζεις αμαζον ιταλικό (amzon.it) ή γερμανικό (Amazon.de), που έχουν σχετικά νορμάλ ταχυδρομικά? Πιθανόν και το αγγλικό να είναι καλύτερη επιλογή, γιατί εκεί τουλάχιστον προυπολογίζουν όλα τα έξοδα.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Κανένα 190άρι βγαίνει η Ψωλλέκτορς με μια ματιά που έριξα. Αν πάνε καλά οι δουλειές ίσως προβώ στο απονενοημένο διάβημα, αν και ενδέχεται να είναι ήδη sold out παντού.

tyrion395

Mind-flayer
Μου ήρθε ειδοποίηση στις 21:00 ότι η συλλεκτική του jones ήταν διαθέσιμη. Το βλέπω 21:10, μπαίνω: " Οut of stock."
Απλά πράγματα. :frak:

Great0ldOne

Kraken
Έχω αγοράσει ανά τα χρόνια πολλά μικροπράγματα (ζάρια, φιγούρες, branded τετραδιομπρελόκ) και μερικά επιτραπέζια όπως Munchkin από το physical store στην Ιασωνίδου. Δεν τους έχω και μπατζανάκιδες, αλλά σίγουρα δεν είναι τυχάρπαστοι σκρουτζαίοι, είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Ευχαριστώ πολύ! Δεν μου γέμισε το μάτι η έκδοση, αλλά τα άστρα μου είπαν να μου κάνω ένα δώρο επιτέλους!

Top Bottom