What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συλλογές που κυκλοφορούνε στο εξωτερικό απο την deagostini και την Hachette

pacpa

Commoner
Joined
Jun 8, 2020
Messages
19
Περιοδικά με συλλογές και μοντελισμό που υπάρχουν ακόμα και σήμερα στο εξωτερικό απο την εταιρία Hachette στην Γαλλία και την εταιρία Deagostini στην Ιταλία. Μακάρι να κυκλοφορούσαν και στην Ελλάδα αλλά είναι λίγο απίθανο γιατί έχω κάνει κάποιες κρούσεις στις εταιρίες στέλνοντας μηνύματα στα social media και δεν μου απάντησαν ποτέ.

 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,339
αυτό το θέλω! 🥺

Επειδή είχα ασχοληθεί λίγο με μοντελισμό παλιά, αυτές οι συλλογές είναι υπερκοστολογημένες. Σε συμφέρει να ψάξεις ολοκληρωμένο αντίστοιχο μοντέλο από το εξωτερικό!! (Γενικά για μοντελισμό, ειδικά τρένων, ΜΟΝΟ εξωτερικό!!!!!)
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
H μόνη συλλογή τους που είμαι περήφανος κάτοχος είναι οι φιγούρες Looney Tunes, δεν έχασα τεύχος. Ήταν και κολασμένα ποιοτικές, έκατσαν ωραία δίπλα στο Άλιεν με τον Πρέντατορ. Αλλά οκ συλλογές που φτιάχνεις κάτι κομμάτι-κομμάτι απλά δεν αξίζουν όπως είπε ο κύριος από πάνω. Σου βγαίνουν κάτι χιλιάρικα παρέα με το λάδι που σου βγαίνει ούτως ή άλλως από την αναμονή, καλύτερα να απευθυνθείς σε κανονικά ολοκληρωμένα πακέτα αν σε ενδιαφέρει το άθλημα.
 
Top Bottom