By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Προσπαθώ, αυτο δεν είναι τίποτα έχω σκοπό οταν βρω χρόνο και χρήματα να την μεγαλώσω και άλλο και μια μέρα να κάνω το προσωπικό μου Βίντεο κλάμπ στο σπίτι μου μιας και δεν υπάρχουν πλέον δυστηχώς!!!Θα έλεγα ότι είσαι συλλέκτης
Ωραία συλλογή!
να κάνω το προσωπικό μου Βίντεο κλάμπ στο σπίτι μου
Και τα δύο δυστυχώς όμως VHS δεν έχω πολύ γκάμα κάθε φορά που βλέπω αυτούς τους δύο Τρελαίνομαι και αγοράζω και μετά σκέφτομαι τι βλάκας είμαι που θα τα βάλω αλλα παρολα αυτά η συλλογή είναι συλλογήΩραίες αυτές οι προσπάθειες, αλλά σε κάποια στιγμή φτάνεις με το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημά τους. Το αποθηκευτικό...
DVD ή VHS θέλεις να συλλέγεις?
James δε χρειαζόταν να logάρεις με άλλο ακάουντ, μεταξύ φίλων είσαι.και μια μέρα να κάνω το προσωπικό μου Βίντεο κλάμπ στο σπίτι μου
Toν ξέρω εχώ δεί βιντεό του παλαιότερα αλλα τι σχέση έχει με μέναΠάτα πάνω στο λινκ του ονόματος xD
Toν ξέρω εχώ δεί βιντεό του παλαιότερα αλλα τι σχέση έχει με μένα
Εε πες το έτσι να καταλάβω και έλεγα και εγώ μηπώς τελικά ο James είναι Έλληνας; γιατί είχα δει τα βιντεάκια του παλαιότερα... χα χα χα... Εγώ δεν συλλέγω μόνο ταινίες είμαι γενικά υπέρ των συλλογών και συλλέγω και κόκιμς και videogames και βίβλια και παιχνίδια μόνο μουσικές κυκλοφορίες δεν συλλέγω. Πάντως πέρα από την πλάκα όλη η συλλογή μου προέρχεται από τα παιδικά μου χρόνια και κυρίως τα φοιτιτικά.@pacpa καμία, αστείο ήταν μιας και στήνεις ταινιοθήκη κι εσύ :/
Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν συναντάς συχνά κάποιον που να συλλέγει ταινίες, τουλάχιστον όχι τόσο συχνά όσο εκείνους που μαζεύουν παιχνίδια, μουσικές κυκλοφορίες κλπ.![]()