Λοιπόν μόλις γύρισα από συναυλία Primordial, και ήρθα να κάνω ένα περιττό update γύρω από μικρά πράγματα που θεωρούμε δεδομένα για τα ελληνικά δρώμενα.
Φτάνω (κλασσικά λόγω δουλειάς) αφότου ανοίξουν οι πόρτες οπότε ποτέ δεν είδα την ουρά αναμονής. Μπαίνω την ώρα που τελείωνε το πρώτο support (Malthusian). Όλα ρολόι οι Άγγλοι, έχουν ακριβώς πότε μπαίνει και βγαίνει η κάθε μπάντα χωρίς χρονοτριβή. Μέχρι να βγει το δεύτερο support (Winterfylleth) έχω αρχίσει να σταμπάρω συμπεριφορές. Όλοι οι σάξονες στιβαγμένοι μπροστά από τη σκηνή, μέχρι περίπου την κονσόλα (φανταστείτε οι Αθηναίοι ένα χώρο πάνω-κάτω σαν το Gagarin με την κονσόλα στη μέση του χώρου - και μετά γκρινιάζουμε) με <u>απόλυτη συμμετρία</u> και ίσες αποστάσεις ο ένας από τον άλλον. Λέω "οκ, στα support είναι χαλαρουΐτα τα πράγματα και το έχουν μέσα τους, αφού το έχουν συνηθίσει".
Εν τω μεταξύ μου έχει ήδη πιάσει κουβέντα ένας τυπάκος και μου λέει τον πόνο του για το πόσο δεν μπορεί αυτά τα "tight φωνητικά" (brutalιές/black και τα δύο support) και πόσο προτιμάει τα "old school Venom, Sabbat, etc.". Σε κάποια στιγμή όταν μου πέταξε οτι γουστάρει Nightwish αλλά και ότι μόλις πρόσφατα άκουσε Primordial και γουστάρει ότι είναι power (!!!), το άφησα στην ησυχία του και έπιασα κουβέντα με το πιο γαμάτα σουρρεάλ σκηνικό που έχω δει ποτέ σε συναυλία (και είναι ο λόγος που γράφω αυτό το wall-of-text).
Δεξιά μου λοιπόν βλέπω έναν τυπικό άγγλο παππού. ΝΑΙ, παππού. Σκεφτείτε τώρα τα λεπτά χαρακτηριστικά ενός άγγλου (ψιλογαμψή μύτη και φαλακρίτσα με περιφερομαλλούμπα λίγο πάνω από τους ώμους), μπόι John Cleese (Μάνο είναι από τους Monty Python, δεν τον ξέρεις) να φοράει μπλε πλεκτό πουλοβεράκι (με ενίσχυση στους αγκώνες), ένα απλό παντελόνι και κοκκάλινα γυαλιά. Φυσικά η ηλίκια του είναι 70+ και αρχίζει και μου λέει και αυτός για τα φωνητικά των Malthusian που ήταν "tight". Ο τυπάκος αυτός ήταν εκεί γιατί έκανε ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ και επί λεξεί είπε το εξής "γράφω τις κριτικές εγώ, γιατί έτσι και στείλω κάποιον εδώ και δεν του αρέσει η μπάντα θα μου πει ότι είναι χάλια η συναυλία. Αλλά εγώ θέλω να κρίνω όλη τη μουσική και την απόδοσή τους για να τιμήσω αυτό που κάνουν, μιας και είμαι μουσικός και τους καταλαβαίνω". Ο τυπάκος έριχνε devil's horns και έριχνε φωνή όταν ζητούσε η μπάντα. ΘΕΟΥΛΗΣ.
Τώρα στα της συναυλίας επειδή σας κούρασα. Τα support αξιοπρεπέστατα, θα τα ψάξω περισσότερο. Τώρα για τους Primordial επειδή ήδη έχω γράψει πολλά μπορώ να συνοψίσω τη συναυλία τους (1 ώρα και 40 λεπτά έπαιξαν) με τρεις λέξεις. Φοβού το spoiler...
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.