Συναυλιες (των μεταλλων και μη)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραία χρόνια για τους γκοθάδες με 69 eyes και Lord of the lost.
Βέβαια κοίτας μετά την τιμή των εισιτηρίων και το ξανασκέφτεσαι.

Γλυκοκοιτάζω για τη συναυλία των Μεκαντεθ εδώ στο Mystic Festival, αλλά και για το Open Air. Όπου θα σκάσουν David Byrne, Nick Cave, Afghan Whigs, Cure και Kneecap.
Α! Και Primus (Βαρσοβία ή Σλοβενία. Όπου κάτσει και αν κάτσει το τικετι) για πολλά legalized ναρκωτικά.

Εχουν γεμίσει και τα δικά σας social με ειδήσεις και memes για τους Metallica?

690035669_27049781017968454_3583909995277003520_n.jpg

691745666_1378938634268379_651535094694734401_n.jpg

Εμεις οι γερολαίοι μόνο καθήμενοι πΧιά...

Βρήκα κι εγω απο κωλοφαρδία, σπόντα/ακύρωση γνωστης-γνωστού και θα πάω τελικά.
Α' να δούμε...
Εχω ακούσει αρκετούς άσχετους που θα πανε "για τη φάση" πάντως.

Είχα πουλήσει τα εισιτήρια μου πριν κάτι μήνες για τους Μεταλλικά (κρίμα που δεν πήρα για το ΟΑΚΑ να τα έδινα μετά για χίλια λεφτά).

Απαραδεκτός ο ήχος τους στο επάνω διάζωμα γενικώς όπως είπαν και φίλοι σε διάφορες θύρες. Δεν ξέρω αν στην αρένα ήταν καλύτερος, δεν έχω κάποιον να το επιβεβαιώσω.
Στο πρώτο μισό της συναυλίας ήταν μαύρο χάλι στα δυνατά κομμάτια.
Περιοδεύεις 2 χρόνια με το ίδιο τημ, εξοπλισμό, είσαι οι Metallica, χρεώνεις το ΜΠΑΤΟ σου στα εισητηρια και δεν τσεκαρεις/ενδιαφέρεσαι πώς ακούγεσαι?

In conclusion, μεχ συνολικά.
Έχω πάει σε συναυλίες με το 1/5 των χρημάτων και έφυγα πλήρης και χαμογελαστός.
Δε θα πω καν για το σπασμένο κριτζομετρο μου στο sirtaki...🥳

Ήμουν στο επάνω διάζωμα, προβλεπέ, με ωτασπίδες για να κόβουν τα αναπόφευκτα πρίμα από μικροδονήσεις και συριστικούς ήχους από ιδιοταλαντώσεις υλικών. Αυτά ούτε αποφεύγονται, ούτε γίνεται να υπάρχει ομοιόμορφο ηχητικό αποτέλεσμα σε ένα φύσει γεωμετρικά ανομοιόμορφο περιβάλλον. Κι άκουγα σχεδόν τα πάντα όπως έπρεπε να είναι, με εξαίρεση την κιθάρα του Κερκ σε κάποια σημεία. Νούμερο 1 συναυλιακό χακ σε metal live. Είμαι σίγουρος πως στην αρενα άκουγαν καλύτερα, χωρίς να χρειαστεί κάτι τέτοιο, μου το μετέφεραν και πολλοί φίλοι. Οι Gojira δυστυχώς ήταν ηχητικά χάλια, εκτός των τυμπάνων. Locked loose γενικά δεν.

Μετά το χθεσινό, αισθάνομαι ακόμα περισσότερο πως τα εισιτήρια ήταν τιμολογημένα μετριοπαθώς.

Πλάνταξα στο κλάμα σε κάποιες φάσεις.

Αυτά.

Ήμουν στο επάνω διάζωμα, προβλεπέ, με ωτασπίδες για να κόβουν τα αναπόφευκτα πρίμα από μικροδονήσεις και συριστικούς ήχους από ιδιοταλαντώσεις υλικών. Αυτά ούτε αποφεύγονται, ούτε γίνεται να υπάρχει ομοιόμορφο ηχητικό αποτέλεσμα σε ένα φύσει γεωμετρικά ανομοιόμορφο περιβάλλον. Κι άκουγα σχεδόν τα πάντα όπως έπρεπε να είναι, με εξαίρεση την κιθάρα του Κερκ σε κάποια σημεία. Νούμερο 1 συναυλιακό χακ σε metal live. Είμαι σίγουρος πως στην αρενα άκουγαν καλύτερα, χωρίς να χρειαστεί κάτι τέτοιο, μου το μετέφεραν και πολλοί φίλοι. Οι Gojira δυστυχώς ήταν ηχητικά χάλια, εκτός των τυμπάνων. Locked loose γενικά δεν.

Μετά το χθεσινό, αισθάνομαι ακόμα περισσότερο πως τα εισιτήρια ήταν τιμολογημένα μετριοπαθώς.

Πλάνταξα στο κλάμα σε κάποιες φάσεις.

Αυτά.
Χαίρομαι ειλικρινά που έφυγες γεμάτος και το "ένιωσες"!
Καλή η πατέντα με τις ωτασπίδες (updated my journal) αλλά γενικά δε μπορώ να το δικαιολογήσω ρε φίλε, ο μισος κοσμος περίπου, δεν άκουγε όπως θα έπρεπε στην τελική.
Σίγουρα είναι φυσιολογικό φαινόμενο σε μεγάλα στάδια/αρένες κλπ αλλά still, δε μπορώ να το δεχτώ ότι έτσι είναι.
Στην τελική, ας βάζανε τα εισητηρια στα πάνω διαζώματα πιο φθηνά λόγω του φαινομένου.
Δε λέω ότι κλαίω τα λεφτά μου, απλά σαν overall feeling, δεν έφυγα ευχαριστημένος όπως περίμενα μουσικά τουλάχιστον.

Kαι κάπως έτσι καταλαβαίνουμε κύριοι πως είμεθα πλέον μεσήλικαι με τη βούλα. Στη Ριζούπολη οι Μετάλικα ήταν επικίνδυνοι μεταλλάδες για (εκκολαπτούμενους) αλητάμπουρες καριέρας. Πλέον, συστημικό Χατζημέταλ, φούλ κομπλέ με Sirtaki/Ντε Κωράς Πουτενά μέντλεϊ. Πόντοι για την κίνηση, θυμίζω πως οι Γκράβε Ντίτζερ (sic) έπαιζαν το Ελλάς του Βάσκια στα λάιβ τους πολλά χρόνια. Δείχνει πως το γκρούπ συνειδητοποιεί που είναι και δεν βάζει αυτόματο πιλότο να 'ναι φασάρα HELLO CLEVELAND κάθε βράδυ.

Έβλεπα φωτό στα Ίνστα παλιών συναγωνιστών και αγαπητικών και μελαγχολούσα εδώ στη στέπα. Χάζευα την απέραντη λίμνη, τις αλεπούδες που βγαίναν από τις τρούπες τους με το σούρουπο, άκουγα τη στριγκιά φωνή της κυράς να με βρίζει που έβαλα το σακίδιο του παιδιού τέσσερα μιλιμέτρ ΛΑΘΟΣ στο γάντζο, τα ίδια τα παιδάκια να τσιρίζουν να τα κάνω άλλη μια τούμπα ΧΙΧΙΧΙ και σκεφτόμουν πόσες ζωές έχω ζήσει μέχρι σήμερα και πόσες ακόμα μου μένουν.

Κι οι Μετάλικα εκεί, σταθεροί. Έξι Λάιτ και never cared for what they know, but I know.

Αυτή η αξία είναι ανεκτίμητη. Θα 'θελα να 'μουν σπίτι, καπνός πάνω από το ΟΑΚΑ χθες βράδυ.

Αλλά χεχ, το Μαρτύριο είναι αιώνιο και θέλει το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Οι νοσταλγίες και λοιπές πολυτέλειες απαγορεύονται επί ποινή θανάτου.

άκουγα τη στριγκιά φωνή της κυράς να με βρίζει που έβαλα το σακίδιο του παιδιού τέσσερα μιλιμέτρ ΛΑΘΟΣ στο γάντζο

Λογικό, έγκλημα καθοσιώσεως!! Και λίγα σου έκανε!!!!

Ποιος είναι αυτός; Έχει κάποια σχέση με τον άλλον τον Δρογώση που κλαίει όλη την ώρα;

ενας τιποτας ειναι ρε χρονό. ενας NPC κι εγραψε την παπαρα του. τι ασχολειστε?
αντε να ηταν ο μουσικος να τον κραζαμε για την μαλακια που ξεστομισε, αλλά τωρα θ ασχοληθειτε με τον μπετόστοκο?
καλα, κι εγω την απεχθανομαι την μεταλ, αλλά τετοια μπαρμπαδιστικη γιωτια δεν θα εγραφα.
για να βγεις ετσι στο σοσιαλ ή τρολ πρεπει να σαι ή ζαβος.
και δεν μου φαινεται για τρολ.

Απαραδεκτός ο ήχος τους στο επάνω διάζωμα γενικώς όπως είπαν και φίλοι σε διάφορες θύρες. Δεν ξέρω αν στην αρένα ήταν καλύτερος, δεν έχω κάποιον να το επιβεβαιώσω.

Στην αρένα μια χαρά ήταν ο ήχος 🤘

Στην αρένα μια χαρά ήταν ο ήχος 🤘
Noice!
Μου το είπαν, βλέπετε δε γκρινιάζω μόνο στο ρεητζκουητ, οποίο γνωστό είχα το συζηταγα 😁.
Ένας συνάδελφος πήγε στα VIP λίγο πιο πάνω από Αργυρό και την πρεσβυρα Μιλφοιλ όπως μου ελεγε.
Είχε διάφορα καλουδια, δώρο θερμός, πένες/μάρκες για freedrink, μπουφέ και προφανώς καλό ήχο....στους Metallica μόνο.
Παραδόξως, οι Gojira, με όποιον κουβεντιασα, δεν τους άρεσε ο ήχος καθόλου, ή έστω δεν κολακεύε, να το πω πιο κομψά, τη μουσική τους/ήχο.

Πάντως, οκ, δε θελω να είμαι ισοπεδωτικος, προφανώς και είχε τις στιγμαρες του το λαηβ, (εισαγωγή Moricone και μπάσιμο με Creeping Death, η φάση στο Seek & Destroy, Master of puppets κλπ).
Απλά ήθελα να μου αρέσει περισσότερο και ο ήχος ήταν ένα ξενερωτικος παράγοντας.
Αυτό και ότι η εξέδρα μου με τους καθήμενους και τις κυριουλες ειχε μεγαλύτερο vibe και χτύπημα από το snake pit που θα έπρεπε να πηγαίνει πάνω κάτω αλλά μόνο κάτι παλαμακηδες έβλεπα....😂

Back