Ωραία χρόνια για τους γκοθάδες με 69 eyes και Lord of the lost.
Βέβαια κοίτας μετά την τιμή των εισιτηρίων και το ξανασκέφτεσαι.
Βέβαια κοίτας μετά την τιμή των εισιτηρίων και το ξανασκέφτεσαι.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Χαίρομαι ειλικρινά που έφυγες γεμάτος και το "ένιωσες"!Ήμουν στο επάνω διάζωμα, προβλεπέ, με ωτασπίδες για να κόβουν τα αναπόφευκτα πρίμα από μικροδονήσεις και συριστικούς ήχους από ιδιοταλαντώσεις υλικών. Αυτά ούτε αποφεύγονται, ούτε γίνεται να υπάρχει ομοιόμορφο ηχητικό αποτέλεσμα σε ένα φύσει γεωμετρικά ανομοιόμορφο περιβάλλον. Κι άκουγα σχεδόν τα πάντα όπως έπρεπε να είναι, με εξαίρεση την κιθάρα του Κερκ σε κάποια σημεία. Νούμερο 1 συναυλιακό χακ σε metal live. Είμαι σίγουρος πως στην αρενα άκουγαν καλύτερα, χωρίς να χρειαστεί κάτι τέτοιο, μου το μετέφεραν και πολλοί φίλοι. Οι Gojira δυστυχώς ήταν ηχητικά χάλια, εκτός των τυμπάνων. Locked loose γενικά δεν.
Μετά το χθεσινό, αισθάνομαι ακόμα περισσότερο πως τα εισιτήρια ήταν τιμολογημένα μετριοπαθώς.
Πλάνταξα στο κλάμα σε κάποιες φάσεις.
Αυτά.
άκουγα τη στριγκιά φωνή της κυράς να με βρίζει που έβαλα το σακίδιο του παιδιού τέσσερα μιλιμέτρ ΛΑΘΟΣ στο γάντζο
Απαραδεκτός ο ήχος τους στο επάνω διάζωμα γενικώς όπως είπαν και φίλοι σε διάφορες θύρες. Δεν ξέρω αν στην αρένα ήταν καλύτερος, δεν έχω κάποιον να το επιβεβαιώσω.
Noice!Στην αρένα μια χαρά ήταν ο ήχος![]()