Τι να σας πω ρε παίδες. Βλέπω ανά καιρούς πολλές φωτογραφίες από τα σατανοσόσιαλ μηντια φίλων και είναι συναυλίες που είχα Monday blues επειδή δεν ήμουν εκεί να χτυπιέμαι σαν εικοσάχρονο στο κάγκελο (Savatage, Geoff Tate, ακόμη και το Dark Saga live από τους Ashes of Ares). Για τη συγκεκριμένη, είχα το διττό συναίσθημα "δεν στεναχωριέμαι που δεν ήμουν Αθήνα" και δεν θα με χαλούσε να μου έλεγαν "έλα στη μάνα πατρίδα για κοινή μυσταγωγια". Τρέχω λίγο παράλληλα από τον Borracho που ενώ έχουμε βιωματικά ανάλογα (ανταλλάξτε αλεπούδες με μεθχεντς) διότι νιώθω περισσότερο μεταλλοχιπστεράς που δεν θέλει να νιώσει δικαίωση ότι αυτά που σκάλιζε πιτσιρικάς τωρα απολαμβάνουν κοινής αποδοχής από ένα συφερτό που μας είχε στο περιθώριο μόνο και μόνο επειδή φορούσαμε μαύρα και είχαμε μαλλιά (τότε). Θα μου πείτε τι σε νοιάζει εσένα, ζηστο για σένα. Ισχύει, αλλά παράλληλα όλο αυτό το σοσιαλιτε που γεμίζει στάδια επειδή μπορεί οικονομικά (και για αυτό τα έχουν στο θεό) αφαιρεί από τον κάθε τωρινό πιτσιρικά την καύλα να είναι πρωτες σειρές και να ρουφάει σουρωμενο μπυροϊδρώτα από τον μπροστινό του όσο παιζει το Orion. Για όσους το έζησαν σας χαίρομαι πραγματικά.