syncing from one disk to two

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dervast

Hobgoblin Captain
Καλησπέρα σας,<br>τόσο καιρό τρέχω στο σπίτι μου ενα απλό Mirroring, απλο εννοώ ότι έχω δυο δίσκους ίδιου μεγέθους και κατα διαστήματα τους κανω syncing. Ελα ομως που γεμισανε με αποτελεσμα να χρειαζομαι Upgrade.<br>Οι δυο δισκοι που εχω αυτη τη στιγμή είναι 2ΤΒ ο καθένας.<br>Επειδή να αγοράζω 2 4ΤΒ δίσκους και να μην ξέρω τι να κάνω τους δυο παλιούς σκέφτηκα το εξής...<br><br>Να αγοράσω μόνο έναν 4TB δίσκο και να αγοράσω(?) ένα πρόγραμμα που να κάνει sync τον 4αρι δίσκο στους 2x2TB. Αυτο που με νοιάζει είναι απλα να βρίσκονται όλα τα αρχεία στους δύο δίσκους (πιο πολύ για την μη απωλειά τους) και ας είναι και κάπως ανακατωμένα.<br><br>Βασικά προσπαθώ να αποφύγω πως και πως να αγοράσω 2 4TB δίσκους αλλά μόνο ένας΄.<br>Το σκέφτεστε και προτείνετε.<br>Ευχαριστώ<br>P.S το εβαλα στο software γιατι οπως το σκεφτηκα το ζητούμενο εδω ειναι να βρω ενα προγραμμα που να κανει αυτο που ζήτησα

καμμια ιδέα για το παρακάτω;<br>http://www.windowscentral.com/how-use-storage-spaces-windows-10<br>

Back