Εβαλα δυο κουταλιές της σούπας (κανονικά βάζω 4-5) και μπόλικη φέτα τυρί. Θα με πειράξει λέτε?
Αυτα τα ρωτανε πριν φας.... Μου ειπε μια φιλη μου οταν την πηρα τηλεφωνο. Ειχα φτιαξει κοτοπουλο στον φουρνο και μετα το φαγητο επρεπε να την ρωτησω για την σαλμονελα. Αγοραζω συγκεκριμενο κοτοπουλο και το βαρος του ειναι για μιαμιση ωρα. Την τελευταια φορα πηρα κοτοπουλο ανταγωνιστη και απο συνηθεια, το αφησα μιαμιση ωρα και χωρις αερα, οπως κανω συνηθως. Το κοτοπουλο ηταν μεγαλυτερο.
Οση ωρα το ετρωγα μου φαινοταν παραξενο και μετα μου καθησε οπως ο Τιτανικος στον πατο της θαλασσας. Που και που εως συχνα, επαιζε και η μπαντα στο καταστρωμα, Κυριως τα πνευστα. Τα βιολια επαιζαν οταν με επαιρνε απο κατω η φαση. Την σαλμονελα την τρεμω περισσοτερο απο τον θανατο.
Ευτηχως, ολη η μουργα ειχε ψοφησει, απλα ηθελε λιγο ακομα για να ψηθει σωστα. Το βαρος του ταιριαζε οριακα με την μιαμιση ωρα της ασφαλειας αλλα οχι για να μαγειρευτει σωστα. FYI 45 λεπτα ανα κιλο στου; 180C+
Το εβαλα ξανα στον φουρνο για μιση ωρα και εγινε καπως καλυτερο. Οχι λουκουμι επειδη εχασα την ευκαιρια.
Άμα σου πω ότι μπορείς με τα ίδια κάρβουνα να ψήσεις ολόκληρα αρνιά, στο τέλος να τα σκεπάσεις με τις στάχτες και μετά να ξαναψήσεις, θα με πιστέψεις
Αμα σου πω οτι εκανα σουζα με CRE 450 και πατησα πανω στην σελα, για το ακροβατικο, ενω επαιζε κινηση και 300 μποφωρ κοντρα ανεμος, θα το πιστεψεις;
Η λεξη "πιστεψε" σημαινει οτι ειναι κομπλε αλλα το θεμα ειναι εαν το κανεις.