"Τελείωσα" το παιχνίδι μετά από 47 ώρες ενασχόλησης! Τα εισαγωγικά γιατί την τελική μάχη την προσπάθησα 3-4 φορές, είδα ότι θα φάω άλλες 2-3 ώρες στην καλύτερη σε ανούσιες επαναλήψεις, κι αν τα καταφέρω για να το τελειώσω. Οπότε κατέφυγα στο youtube και δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί το ending είναι απογοητευτικό για τον γολγοθά που περνάς. Κόντεψα επίσης να αυτοκτονήσω όταν συνειδητοποίησα τι backtracking είχα να κάνω για ένα εξαψήφιο κωδικό που χρειαζόμουν, ξέρετε ποιον. Έχασα πολλές ώρες επίσης σε σημεία που κάτι μου είχε ξεφύγει ή δεν είχα καταλάβει καλά. Πχ στο Grove με την ραδιενέργεια ενώ είναι υπόθεση 10 λεπτών και είχα κάνει οτι είχα να κάνω, εγώ έφαγα 5-6 ώρες ψάχνωντας σαν την αδικη κατάρα, προσπαθώντας παράλληλα να ζήσω γιατί μου έιχε διαφύγει η αναβάθμιση της περιβαλλοντικής στολής σε χαμηλότερο επίπεδο και ρουφούσα ραδιενέργεια με μπουρί σόμπας! Το Cyberspace επίσης όποτε το συναντούσα έλεγα "ΩΩΩΧΧ". Το 1994 θα το είχα παρατήσει το παιχνίδι σίγουρα. Ευτυχώς (και δυστυχώς) εδώ με τα walktroughs να μου δίνουν κατεύθυνση την πάλεψα. Πέρα από την γκρίνια μου αυτή όμως, μιλάμε για παιχνιδάρα που την απόλαυσα πολύ και πραγματικά είναι θαυμαστό πόσο έχει επηρεάσει μελλοντικά παιχνίδια. Θεωρώ το δεύτερο μέρος καλύτερο πάντως και μέσα στο τοπ-10 μου. Όσο για αυτό, αξίζει άνετα ένα 8.5/10 αλλά δύσκολα θα το ξανάπαιζα. Μπράβο πάντως στην Νightdive που το έκανε προσιτό στο σήμερα και νομίζω, και για λόγους ιστορίας, πρέπει κάθε gamer να το δει.