πάντως το κατακέφαλα δεν ξέρω κατά πόσο πονάει, μιας και το sales tax κυμαίνεται στο 6-9%
Καλά μπορεί να μην ήταν μόνο το ζαμπώ που ήταν μισό κιλό.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πάντως το κατακέφαλα δεν ξέρω κατά πόσο πονάει, μιας και το sales tax κυμαίνεται στο 6-9%
Στην Ευρώπη δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο; Τα 500€ σε ποιας χώρας το tax αναφέρονται;
Στην Ευρώπη δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο; Τα 500€ σε ποιας χώρας το tax αναφέρονται;
Και φυσικά ξέρουμε πως συνεχίζει αυτό. Στην επόμενη συνεδρία στο discord θα σε στηρίξουμε πάντως.Εγω ξερω πως μολις δεσμευτικα πως δεν θα παρω αλλη CE
kara said:φυσικα να τσιμπηθουν και λιγο οι PC εκδοσεις.
Πάμε ολοταχώς για subscription services παντού. Spotify, Netflix, Game Pass. Το ownership μας αφήνει σιγά-σιγά.
Το θέμα είναι ότι οι μεγάλες αγορές θα τα αγοράσουν και σε αυτή την τιμή. Εκεί είναι το πρόβλημα, ότι μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλη αγορά και εμάς εδώ στο ελλαδιστάν. Δεν έχουμε region pricing.
In this case, the European Commission claims that Valve, Bandai Namco, Capcom, ZeniMax, Focus Home Interactive and Koch Media violated antitrust laws by putting geographic restrictions on certain games being sold. These blocks are put in place to avoid people from richer countries taking advantage of lower regional pricing available in poorer countries.
On Valve’s end, the company claims that region locking only applies to around three percent of all games available on Steam. The European Commission wants a true single market for digital content across the EU, but in some countries, the average salary is much lower than others. Publishers will control regional pricing in order to make games more accessible for purchase in places with lower average income and block those outside of those countries from purchasing the content cheaper. The EU would rather have standardised pricing across all of Europe instead.
κάποιος που βγάζει 5Κ το μήναΑυτό είναι θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης/Ευρωζώνης. Οι κανονισμοί της ΕΕ λένε (βλακωδώς) ότι η αγορά της ευρωζώνης είναι μία ενιαία αγορά, οπότε ο πολίτης της ΕΕ μπορεί να αγοράσει ένα προϊόν από οποιοδήποτε χώρα θέλει. Απαγορεύεται μια εταιρία να πουλήσει ένα παιχνίδι π.χ. στην Ελλάδα για 20€ και στην Γερμανία για 60€ και να κλειδώσει το ελληνικό serial key ώστε να δουλεύει μόνο στην Ελλάδα. Άρα, για να μην δώσουν τη δυνατότητα στις μεγάλες αγορές να παίρνουν πάμφθηνα games από φτωχότερες χώρες, εφαρμόζουν παντού την ίδια τιμή.
![]()
Valve fires back at EU: We ‘turned off’ European region locks in 2015
The European Commission is accusing Valve of region locking in its single-market, which the EU does not permit. But Valve said it ended the practice.venturebeat.com
![]()
Valve to fight EU antitrust charges while other publishers settle - KitGuru
Back in April, we learned that the European Commission was investigating major game publishers and pwww.kitguru.net
Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιος ηλίθιος αποφάσισε ότι αυτό είναι λογικό.
είδες ο Γεωργούλης;5K το μήνα παίρνουν οι σωφέρ στις Βρυξέλλες. Για decision makers, από 11K (βασικές απολαβές ευρωβουλευτή, χώρια τα προνόμια και τα εξτραδάκια) και πάνω.
Φυσικά και είναι για να βγάλουν περισσότερα φράγκα, αφού ο κόσμος αγοράζει σε αυτή την τιμή, αυτοί πουλάνε... καπιταλισμός μαν μου.
Το κόστος ενός τίτλου το ορίζεις εξαρχής, ναι μπορείς να κάνεις games φοβερά και τρομερά χωρίς να πληρώνεις σταφ να δουλεύει 5 μέρες το μουστάκι του NPC να είναι τριχωτό ή χνουδωτό για να μπορείς να το δεις με zoom 500%.
Ανοησίες. Αν τα μπομπόλια του αλόγου δεν μικραίνουν όταν έχει κρύο, είσαι πρακτικά indie.
Red Dead Redemption 2 Is So Realistic That Horses' Balls Shrink In Cold Weather