What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Chosen Undead

Death Knight
Έχουν ανακοινώσει backwards compatibility του 1. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θα πάω στο 2
Mακάρι να είναι και με το 3DS. Εχει παιχνιδάρες η κονσόλα και είναι κρίμα που έχουν ξεμείνει εκεί

j_lynx

Death Knight
Αμφιβάλλω. Αφού δεν είχαν βάλει για το DS , δεν νομίζω να βάλουν για το 3DS. Εγώ είμαι ευχαριστημένος που θα έχει για του 1. Μόλις βγάλει νέο pokemon το πήρα :p

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Υπεροχο. Επιβεβαιωθηκαν τα λικς των τελευταίων ημερων και ειναι μουρλια. Μενει να μαθουμε περισσοτερες λεπτομέρειες για το εσωτερικό του και για τα παιχνιδια του και κατα πάσα πιθανότητα να ετοιμαζομαστε για ντει ουαν αγορα.

shredder

Death Knight
ποσω χρονων εισαι vlad?αι θελεις switch? Η 5-10? Γιατι μεχρι τωρα μονο 2 ανθρωπους εχω δει να παιζουν swithh. Εναν πριν απο μηνες στο sturbuck που περιμενα την φιλη μου οποιος εμοιαζε καπου εκει 15-18 και ενας μικρος του δημοτικου πριν 2 χρονια που ηταν με τους γονεις του . Γιατι αν εισαι μεταξυ 35-40 οπως εγω τοτε δεν το χρειαζεσαι .

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Υπεροχο. Επιβεβαιωθηκαν τα λικς των τελευταίων ημερων και ειναι μουρλια. Μενει να μαθουμε περισσοτερες λεπτομέρειες για το εσωτερικό του και για τα παιχνιδια του και κατα πάσα πιθανότητα να ετοιμαζομαστε για ντει ουαν αγορα.

Προσωπικά δεν έχω αγοραστικό ενδιαφέρον για την ίδια την κονσόλα αλλά με ενδιαφέρει το κομμάτι της επίδρασης της στην αγορά. Αν η ισχύς της είναι επαρκής για να παίξει τα μεγάλα third-party games τύπου COD, Assassin's Creed και GTA, αναρωτιέμαι αν θα πλήξει τις πωλήσεις παιχνιδιών σε Playstation και Xbox.

mits@kos

Death Knight
Αν η ισχύς της είναι επαρκής για να παίξει τα μεγάλα third-party games τύπου COD, Assassin's Creed και GTA
Χλωμό, αλλά μάλλον και εκτός ενδιαφέροντος του κοινού του.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Τον Βλαντ τον υπολογίζω γύρω στα δεκατρίο με δεκατέσσερο. Καταρχάς, έχει μια εικόνα μικιμαους (παρόλο που είναι ο Ντόναλντ Ντακ). Οπότε ο Σρεδερ έχει δίκιο και εύγε που το αετίσιο μάτι του κατάλαβε την ηλικία του.
Στείλτε τον στο Βατικανό παρακαλώ!

chek2fire

Mind-flayer
αν είναι όντος lcd όπως λένε θα περιμένω την oled έκδοση που θα βγει σε κανά δύο χρόνια σίγουρα εκτός αν... βγει νέο animal crossing :p

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Χλωμό, αλλά μάλλον και εκτός ενδιαφέροντος του κοινού του.

Σαφώς, απλά αναρωτιόμουν αν υπήρχε πιθανότητα η αυξημένη ισχύ να αλλάξει και το μοτίβο χρήσης. Από όσο γνωρίζω οι περισσότεροι αγοράζουν κονσόλες της Nintendo για τα παιχνίδια της Nintendo. Αν όμως π.χ. το Assassin's Creed Shadows τρέχει καλά στο Switch 2, κάποιος που έχει Playstation ή Xbox και Switch υπάρχει πιθανότητα να πει "ας το αγοράσω στο Switch για να το έχω και portable"; Αναρωτιέμαι δηλαδή αν αυτή την γενιά δούμε την Nintendo να ανταγωνίζεται πιο άμεσα τις άλλες δύο.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Σαφώς, απλά αναρωτιόμουν αν υπήρχε πιθανότητα η αυξημένη ισχύ να αλλάξει και το μοτίβο χρήσης. Από όσο γνωρίζω οι περισσότεροι αγοράζουν κονσόλες της Nintendo για τα παιχνίδια της Nintendo. Αν όμως π.χ. το Assassin's Creed Shadows τρέχει καλά στο Switch 2, κάποιος που έχει Playstation ή Xbox και Switch υπάρχει πιθανότητα να πει "ας το αγοράσω στο Switch για να το έχω και portable"; Αναρωτιέμαι δηλαδή αν αυτή την γενιά δούμε την Nintendo να ανταγωνίζεται πιο άμεσα τις άλλες δύο.
Θα ήταν χαζοί εκεί στην νιντέντο να πάνε για direct επίθεση σε άλλους, την στιγμή που έχουν βρει την αγορά τους και μάλιστα την καλή αγορά του "έχω PS5, αλλά θα πάρω και ένα switch", εκτός αν γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς για τις handheld κινήσεις των υπολοίπων.

steel_havoc

Death Knight
Δεν πιστεύω να τους ανταγωνιστεί και σαν hardware και σαν φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική. Νομίζω τελευταία φορά που πήγε να τους ανταγωνιστεί ήταν με το gamecube που δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία και ας άξιζε σαν κονσόλα. Από τότε ακολουθεί διαφορετική πορεία. Εξάλλου όπως είχε γράψει και ένας ναύαρχος κάποτε όλο το σκεπτικό των νιντενταδων είναι "πότε θα βγει το επόμενο Μάριο;"

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Εγω που το θελω ξεκαθαρα για συνδεση με tv η μονιτορ και δεν με νοιαζει καθολου η φορητότητα του, δεν με ενδιαφερει καν το ειδος οθονης που θα εχει, σωστα;

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Εγω που το θελω ξεκαθαρα για συνδεση με tv η μονιτορ και δεν με νοιαζει καθολου η φορητότητα του, δεν με ενδιαφερει καν το ειδος οθονης που θα εχει, σωστα;
ίσως σε νοιάζει σε περίπτωση που έχει/έχεις HDR, δηλαδή αν δεν έχει οθόνη OLED με HDR τότε ούτε σε εξωτερική οθόνη με HDR θα μπορεί μάλλον, να δώσει HDR εικόνα. Αν τυχόν, σε ενδιαφέρει δηλαδή.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Θα ήταν χαζοί εκεί στην νιντέντο να πάνε για direct επίθεση σε άλλους, την στιγμή που έχουν βρει την αγορά τους και μάλιστα την καλή αγορά του "έχω PS5, αλλά θα πάρω και ένα switch", εκτός αν γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς για τις handheld κινήσεις των υπολοίπων.

Κοίτα, η Microsoft το είπε ανοικτά ότι θα κάνει handheld και εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει ισχυρή αντίστοιχη φήμη για την Sony. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια είναι πιθανό να δούμε μια παρτουζίτσα ανταγωνισμού όλων με όλους σε διάφορα form factors.

Δεν πιστεύω να τους ανταγωνιστεί και σαν hardware και σαν φιλοσοφία είναι εντελώς διαφορετική. Νομίζω τελευταία φορά που πήγε να τους ανταγωνιστεί ήταν με το gamecube που δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία και ας άξιζε σαν κονσόλα. Από τότε ακολουθεί διαφορετική πορεία. Εξάλλου όπως είχε γράψει και ένας ναύαρχος κάποτε όλο το σκεπτικό των νιντενταδων είναι "πότε θα βγει το επόμενο Μάριο;"

Αναμφίβολα η μεγάλη δύναμη της Nintendo είναι τα παιχνίδια της. Ωστόσο επειδή οι τεχνολογικές διαφορές φαίνεται να αμβλύνονται, θα ήθελα να δω πώς θα επηρεάσει την αγορά ένα (σχετικά) ισχυρό Switch 2. Για παράδειγμα, αν το επόμενο Assassin's Creed (το χρησιμοποιώ ως παράδειγμα γιατί είναι βαρύ παιχνίδι) τρέχει στο Switch 2 σε 720p που θα γίνεται upscaled με DLSS, ενώ στο PS5 σε 980p που θα γίνεται upscaled με FSR, θα είναι ορατή η διαφορά στον μέσο gamer; Αν όχι, πόσοι θα προτιμήσουν την έκδοση για Switch 2 λόγω φορητότητας;

Σωστά ναι.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
ποσω χρονων εισαι vlad?αι θελεις switch? Η 5-10? Γιατι μεχρι τωρα μονο 2 ανθρωπους εχω δει να παιζουν swithh. Εναν πριν απο μηνες στο sturbuck που περιμενα την φιλη μου οποιος εμοιαζε καπου εκει 15-18 και ενας μικρος του δημοτικου πριν 2 χρονια που ηταν με τους γονεις του . Γιατι αν εισαι μεταξυ 35-40 οπως εγω τοτε δεν το χρειαζεσαι .
Με έπιασες άτιμε, είμαι 14 με μόλις 27 χρόνια εμπειρίας. Α ρε και να βγω στη σύνταξη, εκεί να δεις πόσα νιτεντο θα παίζω. Αλλά μιας και πιάνεις το ηλικιακό φάσμα, διαπιστώνω μεγάλο κενό. Αυτοί που είναι από 18 - 35 τι πρέπει να παίζουν;

Προσωπικά δεν έχω αγοραστικό ενδιαφέρον για την ίδια την κονσόλα αλλά με ενδιαφέρει το κομμάτι της επίδρασης της στην αγορά. Αν η ισχύς της είναι επαρκής για να παίξει τα μεγάλα third-party games τύπου COD, Assassin's Creed και GTA, αναρωτιέμαι αν θα πλήξει τις πωλήσεις παιχνιδιών σε Playstation και Xbox.
Τις πωλήσεις των παιχνιδιών ανα σύστημα ίσως τις επηρεάσει αλλά αυτές καθαυτές όχι. Να τις αυξήσει, ενδεχομένως. Δηλαδή κάποιος που θα έχει και PS5 και Switch 2 θα το αγοράσει μια φορά το COD, δικό του θέμα σε ποιά κονσόλα. Θα επηρεαστούν έτσι οι πωλήσεις του τίτλου/κονσόλα όχι όμως και οι συνολικές πωλήσεις. Αν τώρα έχει μόνο switch 2 και δει οτι το COD παίζει καλά μπορεί να το αγοράσει και να αυξήσει τις συνολικές πωλήσεις.

Τώρα σωστά, αλλά επειδή μια κονσόλα την παίρνεις με βάθος τουλάχιστον πενταετίας, ίσως και να σε ενδιαφέρει μελλοντικά ποτέ δεν ξέρεις.

Κοίτα, η Microsoft το είπε ανοικτά ότι θα κάνει handheld και εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει ισχυρή αντίστοιχη φήμη για την Sony. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια είναι πιθανό να δούμε μια παρτουζίτσα ανταγωνισμού όλων με όλους σε διάφορα form factors.
Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, nintendo innovates, sony and ms replicates :sneaky:

Chosen Undead

Death Knight
Πολύ μεγάλο bonus θεωρώ το γεγονός να παίζει τα παιχνίδια του Switch 1. Υποθέτω εννοούσαν physical βέβαια.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για άμεση αγορά καθώς μόλις απέκτησα το παλιό από την αδερφή μου
Προβλέπεται να γίνει της κακομοίρας σε πωλησεις των παλιών switch μόλις βγει το καινούριο!
@vlad ισχύει αυτό για τα multiplatform games. Και γω που βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα τις γιορτές προτίμησα όλα να τα πάρω στο pc πάρα στο ps5. Βέβαια πήρα κάτι digital στο ps5 που ήταν στα 1-2€ ξανά που τα είχα στο pc. Άμα μπαίνεις σε διαδικασία να παίρνεις τα παιχνίδια παντού την έβαψες. Όχι πως δεν το έχω κάνει ήδη με παιχνίδια της from βέβαια αλλά παίζε μπάλα🤣

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Αυτοί που είναι από 18 - 35 τι πρέπει να παίζουν;
evil-smile.gif

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Πολύ μεγάλο bonus θεωρώ το γεγονός να παίζει τα παιχνίδια του Switch 1. Υποθέτω εννοούσαν physical βέβαια.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει για άμεση αγορά καθώς μόλις απέκτησα το παλιό από την αδερφή μου
Προβλέπεται να γίνει της κακομοίρας σε πωλησεις των παλιών switch μόλις βγει το καινούριο!
@vlad ισχύει αυτό για τα multiplatform games. Και γω που βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα τις γιορτές προτίμησα όλα να τα πάρω στο pc πάρα στο ps5. Βέβαια πήρα κάτι digital στο ps5 που ήταν στα 1-2€ ξανά που τα είχα στο pc. Άμα μπαίνεις σε διαδικασία να παίρνεις τα παιχνίδια παντού την έβαψες. Όχι πως δεν το έχω κάνει ήδη με παιχνίδια της from βέβαια αλλά παίζε μπάλα🤣
Ωραία καλόπαιχτο το σουιτσάκι θα το ευχαριστηθείς πιστεύω. Έχε στα υπόψη σου οτι έχει κυκλοφορήσει σε αυτό το Dark Souls Remastered :rolleyes::p:devilish:

Top Bottom