What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Χαχαχα ισχύει δόθηκε τροφή. Αν και το μποτακι @Dim Gian Bot έπαιξε καλή μπαλίτσα στο άλλο θρεντ.

shredder

Death Knight
Με έπιασες άτιμε, είμαι 14 με μόλις 27 χρόνια εμπειρίας. Α ρε και να βγω στη σύνταξη, εκεί να δεις πόσα νιτεντο θα παίζω. Αλλά μιας και πιάνεις το ηλικιακό φάσμα, διαπιστώνω μεγάλο κενό. Αυτοί που είναι από 18 - 35 τι πρέπει να παίζουν;

Τις πωλήσεις των παιχνιδιών ανα σύστημα ίσως τις επηρεάσει αλλά αυτές καθαυτές όχι. Να τις αυξήσει, ενδεχομένως. Δηλαδή κάποιος που θα έχει και PS5 και Switch 2 θα το αγοράσει μια φορά το COD, δικό του θέμα σε ποιά κονσόλα. Θα επηρεαστούν έτσι οι πωλήσεις του τίτλου/κονσόλα όχι όμως και οι συνολικές πωλήσεις. Αν τώρα έχει μόνο switch 2 και δει οτι το COD παίζει καλά μπορεί να το αγοράσει και να αυξήσει τις συνολικές πωλήσεις.

Τώρα σωστά, αλλά επειδή μια κονσόλα την παίρνεις με βάθος τουλάχιστον πενταετίας, ίσως και να σε ενδιαφέρει μελλοντικά ποτέ δεν ξέρεις.

Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, nintendo innovates, sony and ms replicates :sneaky:
Αρα εισαι 10 χρονια μικροτερος μου γιατι εγω ειμαι 37 με 37 χρονια εμπειριας! Τωρα για την κονσολα ως pc gamer δεν με νοιαζει καθολου.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Δε μετράει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Ε μπιούτιφουλ μάιντ, και βάλε!

Chosen Undead

Death Knight
Ωραία καλόπαιχτο το σουιτσάκι θα το ευχαριστηθείς πιστεύω. Έχε στα υπόψη σου οτι έχει κυκλοφορήσει σε αυτό το Dark Souls Remastered :rolleyes::p:devilish:
ναι ειναι στα υποψιν για πλατινιασμα:p

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Τα games του Μάρτη για το playstation plus:

Τα games του Μάρτη για το playstation plus ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ:

Adhan

Horror addict
Staff member
Υπονοείς ότι δεν τους αρέσει το ροζ; Based arabs.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
από τώρα το Veilguard? πήγε καλύτερα από ότι ακούστηκε τελικά :p

Top Bottom