Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
η μικρομαλακή είναι γενικά 10 στο πέταλο και 2-3 στο καρφί. Για κάποιο λόγο όταν βλέπουμε αυτές τις 2-3 στο καρφί νομίζουμε ότι έστρωσαν σαν εταιρία, αλλά στην πραγματικότητα και στο long run φαίνεται ότι απλά τρέχει γύρω γύρω σαν ακέφαλο κοτόπουλο χωρίς την παραμικρή ιδέα τι κάνει.

Είναι αυτό που λέμε ότι ένα χαλασμένο ρολόι με δείκτες, κάθε μέρα θα δείξει σωστά την ώρα 2 φορές. Αυτό δεν πάει να πει ότι δουλεύει σωστά.

edit: επίσης το άρθρο γράφει ξεκάθαρα πως αυτό το μπορντέλο που ζούμε είναι αποτέλεσμα του infinite growth που κυνηγάνε οι χαρτογιακάδες... για αυτό όλα πάνα κατά διαόλου. "Ε πόσα να πουλήσει το παιχνίδι που φτιάχνετε, φτιάξε μας ένα COD ρε αδερφέ, τι πάει να πει εσείς μόνο RPG single player φτιάχνετε;". Και παραδίπλα Skyrim και Witcher 3 πούλαγαν 60 και 50 μύρια...

Όλα όσα πάνε κατά διαόλου αυτές τις μέρες στις εταιρίες τεχνολογίας δείχνουν με το δάκτυλο τα λυσσασμένα βρωμόσκυλα του κέρδους δίχως όρια.

Last edited:
Ξερουν πολυ καλα οτι δεν γινεται ολα τα παιχνιδια να πουλανε 60 εκατομυρια οπως τα sonic και τα call of duty. Και επειδη οπως εχουμε πει η microsoft ειναι η μεγαλυτερη εταιρια τεχνολογιας και δεν ασχολειται μονο με παιχνιδια δεν ειχε κανενα λογο να κλεισει την tango και την arcane.
Οντως δεν ξερουν τι τους γινεται και οπως βλεπουμε αυτες τις μερες σε ολες τιε σελιδες τεχνολογιας εχουν ξεσηκωθει ακομα και οι πιο φανατικοι του xbox με αυτην την τρελα που εκανε να κλεισει δυο καλες εταιριες παιχνιδιων οπως αυτες! Πολλοι λενε πως μετα απο αυτο δεν θα αγορασουν ξανα παιχνιδι της microsoft ενω αλλοι λενε οτι θα ακυρωσουν και το game pass.
Εγω παντως θα παιξω τα indiana joneshell blade 2 avowed αφου και τα 3 φαινεται πως ειναι καλα παιχνιδια δρασης και φυσικα το επομενο DOOM το οποιο θα ειναι το καλυτερο παιχνιδι της microsoft οταν βγει. Εχει απειρα λεφτα και δεν θα παθει τιποτα αν ενα παιχνιδι της δεν πουλησει καλα οπως το red fall .

η μικρομαλακή είναι γενικά 10 στο πέταλο και 2-3 στο καρφί. Για κάποιο λόγο όταν βλέπουμε αυτές τις 2-3 στο καρφί νομίζουμε ότι έστρωσαν σαν εταιρία, αλλά στην πραγματικότητα και στο long run φαίνεται ότι απλά τρέχει γύρω γύρω σαν ακέφαλο κοτόπουλο χωρίς την παραμικρή ιδέα τι κάνει.

Είναι αυτό που λέμε ότι ένα χαλασμένο ρολόι με δείκτες, κάθε μέρα θα δείξει σωστά την ώρα 2 φορές. Αυτό δεν πάει να πει ότι δουλεύει σωστά.

edit: επίσης το άρθρο γράφει ξεκάθαρα πως αυτό το μπορντέλο που ζούμε είναι αποτέλεσμα του infinite growth που κυνηγάνε οι χαρτογιακάδες... για αυτό όλα πάνα κατά διαόλου. "Ε πόσα να πουλήσει το παιχνίδι που φτιάχνετε, φτιάξε μας ένα COD ρε αδερφέ, τι πάει να πει εσείς μόνο RPG single player φτιάχνετε;". Και παραδίπλα Skyrim και Witcher 3 πούλαγαν 60 και 50 μύρια...

Όλα όσα πάνε κατά διαόλου αυτές τις μέρες στις εταιρίες τεχνολογίας δείχνουν με το δάκτυλο τα λυσσασμένα βρωμόσκυλα του κέρδους δίχως όρια.

Είναι η πίεση που ασκείται στο Χρηματιστήριο σε μικρές - μεγάλες - πολύ μεγάλες εταιρείες, από τους ρεμπεσκέδες που σορτάρουν τις μετοχές τους. Κάποια στιγμή πρέπει να μπεί ένα τέλος, σε κάποια χρηματιστηριακά "προϊόντα" του κ@λ@υ, τζόγος του κερατά είναι, που απλά δημιουργούν φούσκες!!

Μεγάλη πτώση στις πωλήσεις των game consoles. Φαίνεται πως το core κοινό εξαντλήθηκε και τώρα θα χρειαστούν πτώσεις τιμής για να δελεάσουν τους κάζουαλς. Αυτός είναι και ο λόγος που η κονσολοβιομηχανία περιμένει το GTA 6 ως μάννα εξ ουρανού.

Να πούμε πως παίζει ρόλο και η οικονομική δυσπραγία. Αν κάποιος δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα με ενοίκια, λογαριασμούς και γενικά με τα απαραίτητα, θα πάει να αγοράσει κονσόλα ή PC για παιχνίδια;
Αλλά γενικά, και στο PC, αν κρίνω από τον εαυτό μου, δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να θέλω καινούργιο σύστημα.

Τον Ιουλιο και τον Ιουνιο ειναι οι καλοκαιρινες εκτπωσεις στο steam για αυτο αυξηθηκαν πολυ οι πωλησεις παιχνιδιων και ας μην βγηκε κανενα μεγαλο καινουργιο.

Να πούμε πως παίζει ρόλο και η οικονομική δυσπραγία. Αν κάποιος δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα με ενοίκια, λογαριασμούς και γενικά με τα απαραίτητα, θα πάει να αγοράσει κονσόλα ή PC για παιχνίδια;
Αλλά γενικά, και στο PC, αν κρίνω από τον εαυτό μου, δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να θέλω καινούργιο σύστημα.

Σαφέστατα, γι' αυτό επιβάλλεται να γίνει μείωση τιμών και το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο PC, ειδικά στις GPUs.

η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν δεν ήμουν στο club "10€ μετά από 5 χρόνια" δεν βλέπω κάτι νέο που θα με ενδιέφερε και δεν θα το τράβαγε το σύστημα, παρά το σοκ που περάσαμε με διάφορα παιχνίδια τρελών απαιτήσεων και "τίποτα νέο" γραφικών με την είσοδο της Unreal 5.

η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν δεν ήμουν στο club "10€ μετά από 5 χρόνια" δεν βλέπω κάτι νέο που θα με ενδιέφερε και δεν θα το τράβαγε το σύστημα, παρά το σοκ που περάσαμε με διάφορα παιχνίδια τρελών απαιτήσεων και "τίποτα νέο" γραφικών με την είσοδο της Unreal 5.

Συμφωνώ. Υπάρχει μια απογοήτευση μέχρι τώρα από αυτή την "γενιά" παιχνιδιών γιατί εγώ προσωπικά περίμενα να δω καινοτομίες στο gameplay και μέχρι τώρα βλέπουμε λίγο πιο γυαλισμένα παιχνίδια προηγούμενης γενιάς. Νομίζω ότι η βιομηχανία χρειάζεται πάλι ένα παιχνίδι-επανάσταση που θα της δώσει φρέσκιες ιδέες, όπως έκαναν παλιότερα τα Half-Life, τα Deus Ex, τα Ultima, τα Thief κλπ.

Συμφωνώ. Υπάρχει μια απογοήτευση μέχρι τώρα από αυτή την "γενιά" παιχνιδιών γιατί εγώ προσωπικά περίμενα να δω καινοτομίες στο gameplay και μέχρι τώρα βλέπουμε λίγο πιο γυαλισμένα παιχνίδια προηγούμενης γενιάς. Νομίζω ότι η βιομηχανία χρειάζεται πάλι ένα παιχνίδι-επανάσταση που θα της δώσει φρέσκιες ιδέες, όπως έκαναν παλιότερα τα Half-Life, τα Deus Ex, τα Ultima, τα Thief κλπ.

ε μα...
2016

2016graphics.jpg

2023

2023graphicsmyass.jpg

Κατά τ' άλλα, το PC gaming είναι ακριβό σπορ.

800 ευρώ χωρίς drive και χωρίς vertical stand. Δηλαδή θες κοντά στο χιλιάρικο για να πάρεις αυτά που ήταν standard μερικά χρόνια πριν στο απλό PS5. Καλά το πάει η Sony.

Κάποιος πρέπει να πληρώσει και τις αποτυχίες της τωρινής γενιάς...

Μιλάμε για διπλάσια τιμή από το αντίστοιχο βασικό ps4 χωρίς drive (450).
Πάει για δυνατή φλόπα αν δεν αλλάξει κάτι.

Και το pc μου το παταει κατω το ps5 pro. Ειναι αλλο ενα κολπο για να εξαπατησει η sony τους console gamers οσοι εχουν απομεινει ακομα δηλαδη που δεν εχουν γινει pc gamers. !

Μιλάμε για διπλάσια τιμή από το αντίστοιχο βασικό ps4 χωρίς drive (450).
Πάει για δυνατή φλόπα αν δεν αλλάξει κάτι.
χμ πάει; δε ξέρω με τα γίδια τους psfans, είναι σαν τους applιδες, ότι μαλακία σε ότι τιμή, θα την πάρουν.

Back