What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τί Φορουμάρα Θέμου™

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Λατρευτή Δημογεροντία του RQ, <strong>πού διάολο</strong> έχει γίνει deploy το site και είναι τόσο βασανιστικά αργό; :'(
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Στην περήφανη νομαδική γη του WIP όπου θα βοσκήσουν τα κοπάδια για ελάχιστο χρονικό διάστημα ακόμα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Μητσάκε, κάνε ένα μαγικό:

Άνοιξε ινκογκνίτο καρτέλα στο μπράουζερ και μπες στη σελίδα. Σφαίρα;

Το πρόβλημα σκάει όταν πας να μπεις λογκαρισμένος. Πιθανά αίτια τούτου είναι πως το Wordpress δεν έχει σχεδιαστεί για community based σελίδες ( δες το PC Gamer ως παράδειγμα) ή πως το Σεπτό Κάρι που έκανε τη μεταφορά, έγραψε κάποια τραγικά άτσαλα κομμάτια κώδικα ως γέφυρες, τα οποία και ευθύνονται για την κατάσταση.

Το ζήτημα το ερευνούμε όσο μας επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας (ήτοι, ελάχιστα) και προσανατολιζόμαστε μάλλον σε ξεχωριστό φόρουμ από τη σελίδα. Από Σεπτέμβρη όμως, οπότε ινκογκνίτο ιζ γιορ φρέντ!
 

bards rule the earth

Commoner
Approval of the Admiral
Joined
Aug 13, 2018
Messages
6
Καλωσηρθατε λεει στο γιαπι.
Μπα. Μαλλον αργησα και η γουελκαμ κομίτυ ηταν σε διακοπες.

Ειμαι ο Καλλιτεχνης formerly known as Brother Bruce. Μου γραψε καπου ο Καλλιτεχνης formerly known as Bοrracho να βαλω τα παλια λογκάδια. Οκ, λετ'ς.
Δεν.
Ο μαστορας μου βγανει ερορ: δεν τα ξερει λεει αυτα τα u.n. και το πασγουωρντ. Οκ, ο Μπραδερ Μπρους θα ζει παντα στις καρδιες μας. Η ζωη προχωραει.. κλπ κλπ

πλαν μπι. Λογκαρω ως η νεα αναβαθμισμενη περσονα μου, version 5.0, ως βαρδος της φτωχολογιάς. Εχω λεει μηνυμα απ την Υπερβορεία, οκ, δεν ειναι ευγενικο να μην το διαβασω. Ειμαι στη σελιδα χοουμ, πιο κεντρικα δε γινεται, βρισκω σε μια γωνιτσα το προφαιλ, το παταω, με ξαναβγανει στο χοουμ. Ξανα και ξανα και ξανα. Ειναι καποιο ινσαιντ τζοουκ? Θελει να συμβολισει ο ποιητης οτι η ζωη κανει αεναους κυκλους? Δεν ξερω. Ασε που την τελευταια ωρα μου βγαζει σε καθε κλικ ενα ωραιο ερορ οτι το σαιτ ειναι ανσειφ κι εχει ληξει λεει το safety certificate του. Καλα αυτο ειναι ασχετο, μπορει να ναι και θεμα της δικιας μου συνδεσης, απλα το αναφερω.

Σε αλλα νεα μ εχουν μαγεψει τα τετραγωνα παντου, τα λινκς του γιουτιου που βγαινουν τεραστια στο τελος του ποστ και θενε ενα στρεμμα, η ταχυτης του σαιτ τωρα που λογκαριστηκα ως χρηστης και γενικα το λειαουτ. Α, επισης τωρα που ειμαι στο θρεντ του γιαπιου βλεπω μια απαντηση μαυρη, μια ολοασπρη, διαδοχικα. ιζ δις σαποουζντ του χαπεν??
υποτροπίασα λιγο μ αυτα και με κεινα. ειμαι σε φεταλ ποζίσο, και ο ΠΕ με ρωτα ανησυχος: "γιατι κλαις με λυγμους? και ποια ειναι αυτη η κουνενα που παρακαλας να γυρισει? ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ??"

Δεν μπορω φορ δε λαιφ οφ μη να καταλαβω γιατι τοση τεραστια, χρονοβορα και ψυχοφθορα προσπαθεια για να διορθωσεις κατι που δεν ειναι στραβο. Εννοειται οτι εχετε καρπουζι και μαχαιρι και κανετε οτι γουσταρετε, αλλα η απορια παραμενει.

Α, ακουσα ομως οτι το νεο σαιτ ειναι πολυ ομορφο και χρηστικο σε σμαρτφωνς και ταμπλετες. Αχά. Ωραια. Κουλ. Μ αρεσει που κραζωμε τα χαλια γιαπωνεζικα τραγικα πορτς παιχνιδιων σε πισι, ωμνυουμε ολη μερα στην Μητερα Πλατφορμα και τελικα στηριζουμε ολο το προτζεκτ αναβαθμιση σε οτιδηποτε αλλο εκτος απ το πισι. Ξερω τι θα πειτε. Πληζ spare me τις ατακες για δεινοσαυρους, για σκουριασμενα μυαλα και για την εξελιξη γυρω μας. Εγω πισι γιουζερ ειμαι και σαν πισι user θα κρινω αυτο που βλεπω. αληθεια, ποσοι χρηστες αραγες μπαινουν απο φωνς και ποσοι απ το ταπεινο πισακι? Σορυ, βγηκε λιγο τσαντισμενο και μιζερο το ποστ, αλλά δεν πειραζει. Σιτ χαπενς. εξαλλου απ οτι φαινεται, θα ξαναμπω στη σπηλια (σορυ, δεν φτιανω τριτο λογαριασμο) οπότε να χετε κατι δυνατο να με θυμαστε. να κουνηθει και λιγο το φορουμ, που εχμ, αραιοκατοικειται.. (σορυ καρντια μου. δεν ξερω τι ναι τουτο το ντισκόρ. ακουω οτι εκει μαζευονται τωρα τα μοντερνα παιντιά)

Ωστοσο μακαρι να γινει καποιο μαγικο και να καταφερω καποτε να γαμωδιαβασω το γαμωμηνυμα του γαμω ουπς του φιλτατου νορθλάτε... (να, ειδες τωρα? Μου χαλασε το αστειο. Για να κανω το στραικθρου επρεπε να κατσω να ψαξω και να βαλω bbcodes (τι ν αυτα? Συγγενεις του bb??)) Που υπαρχουνε σε χωριστο θρεντ , ενω στην πρωτη βερσιον του φορου το μακρινο 2013 υπηρχε σ ενα ομορφο κουμπακι πανω απ το ρηπλάι. Ωραιο πραμα η προοδος.
σκεφτηκα πολυ αν θα πατησω σαμπμί, αλλά δε γαμιεται. καλο ειναι ποτε ποτε να ακουγεται και μια αντιθετη, ας πουμε αιρετικη αποψη. και ξερω οτι ισως πολλοι να νευριασουν, αλλα αγαπησα δυνατα αυτη τη γωνιτσα, και νομιζω εχω δικαιωμα να εκφρασω αποψη οπως το καθε μελος, ασχετως αν τελευταια εχω απομακρυνθει.
Καλο φθινοπωρο σε ολους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote>Ειμαι ο Καλλιτεχνης formerly known as Brother Bruce. Μου γραψε καπου ο Καλλιτεχνης formerly known as Bοrracho να βαλω τα παλια λογκάδια. Οκ, λετ’ς.
Δεν.</blockquote>
Reset password. Αν δεν λειτουργεί μπορώ να στο κάμω χειροκίνητα. Τα υπόλοιπα τα κοιτούμε, ειδικά το forum για το οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι, ούτε είναι αυτό που είχαμε κατά νου.

Το "καλό φθινόπωρο" ήταν μαχαίρι στην καρδιά.

Φιλικά με αγάπη,

γαμωνορθlatte
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λογκίν με το email το παλιό και το πας που θυμάσαι, θα παίξει. Αν όχι, αυτό που είπε ο Πάβελ. Προσοχή, ημέηλ, όχι username.

Το φόρουμ είναι σε άψητη pre-alpha, όλα όσα επεσήμανες τα γνωρίζουμε και ελπίζουμε μέσα στο Σεπτέμβρη να βρεθεί χρόνος να τα διορθώσουμε.

Το θέμα της ταχύτητας θα το αναλάβω προσωπικά και ευελπιστώ μέχρι τέλος της επομένης εβδομάδας να έχει λυθεί. Το ζήτημα με τα πιστοποιητικά, οφείλεται στη χθεσινή ανανέωση του σέρβερ μας και μιλάμε με τον πάροχο προκειμένου να λυθεί ΑΣΑΠ.

Τα τεχνικά ζητήματα είναι πολλά και απόρροια μιας πολύ δυσάρεστης περιπέτειας που είχαμε με ένα 'προγραμματιστή' εκ του μαγευτικού Κασμίρ ορμώμενου. Λυπούμεθα, μπατ σίτ χάπενς, ψηλά το κεφάλι και προχωράμε.

Η αλλαγή κατέστη αναγκαία καθώς η σελίδα, στην απαρχαιωμένη Τζούμλα 2.3 στην οποία έτρεχε, είχε φτάσει σε σημείο να μην επιτρέπει για μήνες την εγγραφή νέων χρηστών και να μπορεί να γλεντηθεί από μετεξεταστέο μαθητή ΤΕΛ.

Παράλληλα, η πλατφόρμα της Wordpress, μας προσφέρει ασύγκριτα περισσότερες δυνατότητες στο θέμα της δημιουργίας περιεχομένου.

Επίσης, θέλω γνώμη για ρηβιού Hero U. Και μελέτα το ρηβιού του Πίλαρς 2.

Το RQ είναι πρώτα και κύρια, πνευματική συνέχεια του 'παλιού πνεύματος' των Pixel/PCM. Ποιοτικά και διασκεδαστικά κείμενα. Τούτα σε βεβαίωνω, είναι εδώ, δυνατότερα από ποτέ.



 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
βρηκα ενα παλιο μειλ που μου χε στειλει ο φιλος μου ο γουέρντπρες κι εκανα ρησετ το password. ειμαι ξανα ο μπραδερμπρούς.

και συγνωμη που σας πρηζω τους γενετησιους αδενες, αλλά επισης θελω να προφυλαξω και τους δικους μου. πειτε μου λοιπον καλοι μου ανθρωποι, υπαρχει καποιος τροπος που χωρις να απαιτει γνωσεις ταιτσί η advanced προγραμματισμου να με αφηνει να μπω στο προφαιλ μου να δω τουλαχιστον τα πιμι που μου εστελναν οι ανθρωποι και παραπονιουνται οτι δεν απαντησα ποτες? και να βαλω και για αρχειακους, συναισθηματικους λογους και το αβατα του αραγκο (ναι, εξακολουθω να εχω καποιο θεμα με τα συμφωνα. θεωρω οτι ειναι βαρος στην κοινωνια κι οτι πρεπει να τα κοβουμε οπου μπορουμε.)??

και μετα υποσχομαι να μην ενοχλησω αλλο.

- οχι, το χηροου γιου δεν.
δεν ειμαι τοσο παλιος γκειμερ, δεν ειχα δεσμους με το Heros quest. οπότε ολο αυτο το νοσταλγικο φηλινγκ δε μ αγγιξε. αν με ρωτας για το ρηβιου του hero-u, μ αρεσε βεβαια. ειναι κλασικος μπορατσος, λιγο πιο ζεστος και προσωπικος απ οτι συνηθως λογω βιωματων.
- το πιλαρς 1 το παρατησα στη μεση, αρα δε με κρατησε, αρα χλωμο το 2. ισως καποια στιγμη στο μακρινο μελλον.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Fair enough.

Πατάς ενότητα φόρουμ, στο χέντερ που λέει τόσα αδιάβαστα, έχει τελευταία επιλογή 'My Profile'. Από εκεί βλέπεις Πμ'ς και αλλάζεις αβαταράκι. Μην συνηθίσεις την πολυτέλεια του ui, σύντομα θα πρέπει να πινγκάρεις τελνετ σέρβερ γι'αυτά :)
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φχαριστω ριβεράι.
(με λεξουλες, γιατι παταω θενκς στο ποστ σου, αλλά μουλαρωσε και δεν το παιρνει. ιντερακτιβιτυ στο φουλ βλεπω. καταλαβε το φορου οτι το βριζω και με παει μιώντας.)

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Έχει να ποστάρει κάτι αιώνες να πούμε, και αντί να μας πει γιατί εξαφανίστηκε και νομίζαμε πως τον έφαγε κάνα τσιντσιλά στο φαράγγι του Βίκου κατευθείαν άρχισε να μας τη λέει. Ενίσταμαι κύριε Πρόεδρε.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Είχα μέρες να μπω και σήμερα ο γκοτζίλλα μου πέταξε ένα SEC_ERROR_EXPIRED_CERTIFICATE που έληξε στις 22 Αυγούστου, πάτησα για εξαίρεση στην σελίδα και μπήκα κανονικά.

Έχει τύχει και σε άλλους λόγω προβλήματος στο site ή το καβουρδιστήρι μου θέλει κανένα φορμάρισμα για στρώσει χαρακτήρα;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Όχι, οφείλεται στο γεγονός πως προσωρινά στεγαζόμαστε σε VPS με "χειροποίητο" σερτιφικά ασφαλείας που έληξε προ εβδομάδος.

Τα καλά νέα είναι πως από το ΣΚ που μας έρχεται περνάμε σε νορμάλ χόστ (θα φτιάξει δηλαδή και το σερτιφικά) και παράλληλα ξεκινάνε εργασίες (σύντομες ευελπιστούμε) προκειμένου η ταχύτητα της σελίδας να γίνει αυτή που πρέπει. Κατόπιν, ο CCO Πάβελ θα ασχοληθεί με το ολικό φορουμικό ρεκτιφιέ, προκειμένου σιγά σιγά να έρθει και να δέσει το γλυκό.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Επιτέλους, κατάφερα να μπω μετά από μέρες! Το ΕΣΕΤ Σμαρτ Σεκιουριτέ μού άλλαξε τα φώτα με το ανσέιφ πιστοποιητικό του Ρεηκούι και δε με άφηνε να μπω καν στη σελίδα σας (παρόλο που έκανα Allow και όχι Block)... Υπονοούσαν μάλιστα (οι ΑΘΛΙΟΙ της ESET) ότι το σίτε στο οποίο προσπαθούσα να μπω δεν ήταν το ένα και μοναδικό Ρεηκουί, αλλά κάτι άλλο, (πιο) σκοτεινό και (ακόμη πιο) επικίνδυνο... :Ρ
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Φήμες και διαδόσεις. Κοντοζυγώνει και η γλυκιά ώρα της Παλινόρθωσης.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
[quote quote=503840] Υπονοούσαν μάλιστα (οι ΑΘΛΙΟΙ της ESET) ότι το σίτε στο οποίο προσπαθούσα να μπω δεν ήταν το ένα και μοναδικό Ρεηκουί, αλλά κάτι άλλο, (πιο) σκοτεινό και (ακόμη πιο) επικίνδυνο… :Ρ

[/quote]



Πιο σκοτεινο και επικίνδυνο site απο το rq forum δεν υπάρχει, έπρεπε να το ξέρουν.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
H κουνενα φταιει!

https://www.youtube.com/watch?v=-TiruWj7bPM
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Να κάνω μια ερώτηση, είναι δυνατόν στο forum να προστεθεούν breadcrumbs?  π.χ. διαβάζοντας το thread <strong>Cyberpunk 2077</strong>

να βγάζει κάτω από τον τίτλο του θρεντ κάτι σαν: forums/gamer's paradise/Cyberpunk 2077 , με το κάθε κομμάτι αν το κλικάρεις να σε πηγαίνει στην αντίστοιχη σελίδα. Βολεύει πολύ ειδικά όταν είσαι από κινητό :)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ριχτε ctrl-f5 και επειτα δωστε φρέσκο ινπουτ ως προς την ταχύτητα φόρτωσης του σάιτ και του φόρουμ περικαλώ πολυ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
H δράση αυτή ολοκληρώθηκε προς δόξα του Κινήματος το οποίο και εορτάζει σήμερα.

Ελπίζουμε να στείλατε όλοι λέλουδα και μπιλιέτα στους Πρίγκηπες.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Εμεις ειμαστε του ΚΚΕ εσωτερικου, δεν ξερουμε απο Πριγκιψ..
<div><img src="http://www.rpgcodex.net/forums/smiles/outraged_potato.png" alt=":eek:utrage:" />
 
Top Bottom