Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ηταν σιγουρο οτι εγω ειμαι ο ειρων της υποθεσης κι εσυ ο χιουμοριστας.
καποιος μπορει να ελεγε βεβαια οτι ισχυει το αντιστροφο, αλλά δε βαριεσαι... λεπτομερειες ανευ αξιας.
ολα τέλεια, ιντήντ.

:love:(y)🥰

Ή μπορεί και οι δύο. Μόνο οι Σιθ μιλάνε με απόλυτα.

bump

EDIT: Το αετίσιο μάτι μου εντόπισε ελάχιστα νανοτζάουλ τζανκίλας περισσότερα απ' όσα μπορεί να αντέξει το κορμάκι μου πια. Μάλλον δεν θα μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω να το μαθαίνω και ποτέ. Κούλεστ φάκιν στόρι έβερ.

ουπς, αγαπητε αδμιραλ μολις αντεληφθην οτι παλι υπαρχουν 2 θρεντς με τον ιδιο τιτλο, για το ιδιο γκειμ.
γιου νόου δε ντρίλ.

(χιουμοριστική και ουδολως ειρωνικη παρεμβαση. να, τ ορκιζομαι. να μη σωσω να παιξω το τειντη γκρει: φωλ οβαβαλον, λεμε).

What a necro!

What a nerdo, oh mon dieu! Mε την ευκαιρία, ΓΙΑΤΙ είμαι ακόμα Κράκεν; Ήμουν προετοιμασμένος μετά τα 9 χιλιάδες ποστ να αλλάξω σε Σουρικάτα ή κάτι παρόμοια σκληρό.

Kαλέ παππούλη από πάνω μου θέλω να χαλαρώσεις, εδώ, έψαξα και το βρήκα μόνο για 'σένα.

πραγματικα ομως, ποιος ειχε τη φαεινη ιδεα να βαλει το χταπόδι ως συμβολο γαματοσυνης σε αριθμο ποστς? 😛
πληζ, ωου πληζ, αν γινεται, κρατηστε το death knight κατω απ το ονοματακι μου ακομα κι οταν φθασω τα 65.000 ποστς. μ αρεζει.

οφτοπικ λιγο, αλλά ποτε αρκετά.

--------------

εντιτ:
μέτριο, σοδα. επισης απορω πως περασε το βιντεο απ τον αυστηρο ελεγχο ποιοτητας σου. δεν θα το ειδες ολο μαλλον και το πεταξες στο θρεντ ετσι για εφέ. κριντζαραν ακομα και τα σεμεδακια στην τιβι μου με το ζευγαρακι που κοιταζεται/λικνιζεται στο 0'40''.
σ εκαψε ο ηλιος στην plage κι εισαι ντεφορμέ.

Last edited:
Το βίντεο είναι για σεμινάριο, 18 κάμερες τραβάνε, μούλτικαμ το λέμε στο χωριό και όλες κουνιούνται σα να μη πω τι. Τουλάχιστον ανατριχιαστικό κι εσύ ασχολείσαι με το κρίνζι ζευγαράκι. Άσε που κάτι μου λέει ότι φαίνεται να έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους κι εκτιμώ ότι ζηλεύεις λίγο. Και ακόμα δεν πήρα αντηλιακό, περιμένω να εγκριθεί το δάνειο πρώτα. 'Η να ξεκινήσει ο νέος κύκλος Πλαζάρω Αντηλιακά 3 (όπως λέμε Κινούμαι Ηλεκτρικά 4, ΓΑΜΑΤΟ ΕΤΣΙ).

Η Bethesda απλώς το ξεπατικωσε και το κατέστρεψε.
@Hellion πάλι λόγκαρες με άλλο account;

δεν τα γνωριζω αυτα τα σαιφάι. εγω τον σιθαρη ξερω

ουπς, αγαπητε αδμιραλ μολις αντεληφθην οτι παλι υπαρχουν 2 θρεντς με τον ιδιο τιτλο, για το ιδιο γκειμ.
γιου νόου δε ντρίλ.

(χιουμοριστική και ουδολως ειρωνικη παρεμβαση. να, τ ορκιζομαι. να μη σωσω να παιξω το τειντη γκρει: φωλ οβαβαλον, λεμε).

I got you fam, say no more.

μας κακομαθαινετε, Ναυαρχε.
τ ομολογω, αναπαντεχη η ανταποκριση στο εντελως εμμεσο και ταπεινο μηνυμα που πεταξα στην γωνιτσα του ποστ μου.
ευχαριστο πράμα οι ανοιχτες κεραίες. σαπώ.

Wow.

Για μια στιγμή νόμιζα πως διάβαζα paper με θέμα borderline personality & narcissistic disorder.
Τεσπα, μπαίνει στα υπόψιν το κεημ!

άλλα δυο βιντεακια, τι βιντεακια δηλαδη, το ενα ειναι μισαωρο. αναλυτικοτατο και υπεροχο απ τον purge evil.
το αλλο ειναι απο τον τρελλογιατρό της συμφοράς. το συμπερασμα τους δεν διαφέρει: το κειμ πρεπει να φωλιασει στο μπακλογκ σας.

Καλά τύπος που γράφει ότι αυτό το game είναι bullshit η μόνη του σχέση με τα rpg πρέπει να είναι το Veilguard και το Taash

bf95717c0b2aff0ea3470f91b792b2ccd4416b2e.gif

ισα ισα, το αποθεωνει το γκειμ.
λεει οτι ειναι μπουλσιτ η κατασταση με τα "μεγαλα" σαιτς που "αρνουνται" να καλυψουν τετοια παιχνιδια που δεν ειναι ΑΑΑ, αλλά απο ιντυ ντεβελοπερς.

Back