What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τα καλύτερα horror games για PC (άντε και σε κονσόλα αν αξίζει)

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705

Getta Robo

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Nov 21, 2022
Messages
164
Εκπληκτικο θεμα, τα παιχνιδια τρομου ειναι πολυ σημαντικο σημειο της ιστοριας των βιντεοπαιχνιδιων και οχι μονο, και φυσικα τα αγαπαμε πολυ.

Ξεκιναμε λοιπον απο ενα επισης φοβερο καναλι στο youtube, του Alpha Beta Gamer.
Διαμοιραζει υλικο και πληροφοριες σχεδον 10 χρονια πλεον και ολα σε καθημερινη βαση. Οι φιλοι των ανεξαρτητων παιχνιδιων, οπως Metroidvania, αλλα φυσικα του ευρυτερου τρομου, το εχετε ηδη βαλει στα αγαπημενα σας.

Δευτερον.
Ο Klayton Fioriti ειναι η σημαντικοτερη ανεξαρτητη προσωπικοτητα πανω στην καλυψη ειδησεων, πληροφοριων και μυστικων πανω στα Jurassic Park, δεινοσαυροκυκλοφοριες, ταινιες με τερατα και οχι μονο.

Συντηρει και διαχειριζεται 2 εκπληκτικα καναλια στο youtube, το ομωνυμο KlaytonFioriti οπου ειναι κυριως για Jurassic Park / δεινοσαυροκυκλοφοριες, και το Dragoncurve, οπου παρουσιαζει σειρες, ταινιες και παρελκομενα πανω στο τρομο και το υπερφυσικο.

Και τα δυο καναλια θεωρουνται σιγουρες επιλογες για τα αγαπημενα του youtube.

Επι του θεματος τωρα, δημιουργησε αυτα τα δυο παρα πολυ χρησιμα βιντεακια, με δεινοσαυροπαιχνιδα τρομου, οπου αναμενονται να κυκλοφορησουν, ιδου!



 
Last edited:

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,849
Το δεύτερο, οκ παρατραβηγμένο, αλλά και το πρώτο λες σε σημεία δε σου βγαίνει μόνον η ψυχή αλλά και τα μάτια.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Mα επιβάλλεται να σου βγουν τα μάτια, γι' αυτό παίζεις μόνο το βράδυ που και πιο ατμοσφαιρικό είναι και προσαρμόζεται όλο σου το είναι, μαζί και η όραση, ευκολότερα. Άσε που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βλέπεις και τι έχει πάνω στο τραπέζι τόσο καθαρά, οπότε μάλλον καλύτερα είναι. Από τα λίγα που διακρίνω, κάτω δεξιά βλέπω χταποδάκι βραστό, η τύπισσα τρώει καλαμαράκια μάλλον.. Οι άλλοι δύο φαίνεται να πήρανε την μαγειρίτσα όπως την βγάλανε από το ζωάκι, ποιος καθαρίζει/κόβει/βράζει τώρα; Ευλόγησον, καλή ανάσταση να έχουμε!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Άντε ας βάλω και το context

Μπορώ να βάλω φωτεινότητα στο 233%

Η πιο πετυχημένη-δεν το κατάλαβα- απάντηση που διάβασα πάντως στο fb από όπου το έκλεψα είναι: "αυτοί που παίζουν χωρίς RT και αυτοί που παίζουν με RT?"
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έφτιαξα min/max φωτεινότητα (εντυπωσιάστηκα που είχε εύρος), είμαι πιο κοντά στην πάνω εικόνα με RT/4K, σε normal επίπεδο, στο chapter 9. Όσο προχωράω γίνεται όλο και περισσότερο αηδία και αχρειαστα "γιαπωνέζικο". Ενώ θέλω να πυροβολήσω την Ashley που της λέω να πάει μακριά να καλυφθεί και εκείνη τοποθετείται στρατηγικά ανάμεσα στους εχθρούς και σε μένα. Λίγο ακόμα και θα παίρνει αγκαλιά τους "απαγωγείς".
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Doubt για το "αχρείαστα γιαπωνέζικο".
Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί προφανώς δεν έχεις φτάσει εκεί, αλλά μόνο και μόνο ότι σε αυτή τη version, ο Leon αχεμ... απεχθάνεται το μπλαμπλα των άλλων, αρκεί.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μιλάω για boss fights και mobs που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Περιμένω να το ολοκληρώσω για να γράψω πιο αναλυτικά. Αυτή τη βδομάδα όμως δε θα παίξω.
 
Top Bottom