2 χρόνια φυλάκα νομίζω πάει για κάτι τέτοιο, πλάκα θα έχει στο δικαστήριοΑφού έτριβαν μόνο τα μάτια τους, πάλι καλά...
Και η άλλη η λυσσάρα, ό,τι κολώνα βλέπει, πάει και της κατσικώνεται;...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!2 χρόνια φυλάκα νομίζω πάει για κάτι τέτοιο, πλάκα θα έχει στο δικαστήριοΑφού έτριβαν μόνο τα μάτια τους, πάλι καλά...
Και η άλλη η λυσσάρα, ό,τι κολώνα βλέπει, πάει και της κατσικώνεται;...
2 χρόνια φυλάκα νομίζω πάει για κάτι τέτοιο, πλάκα θα έχει στο δικαστήριο![]()
μπατσοτράπερς;![]()
Σάλος με βίντεο: Περιπολικό με φωτορυθμικά περνά κόκκινα με γυναίκες στο πίσω κάθισμα
Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και φέρεται να είναι τραβηγμένο στο εσωτερικό ενός περιπολικού.www.news247.gr
![]()
Μύκονος: Ξημέρωσε και ο Βέρτης ακόμη τραγουδούσε - Ο χαμός από τους Ισραηλινούς και οι εισπράξεις των €700.000
Μέχρι τις 5:30 το πρωί έμεινε στη σκηνή ο Βέρτης - Η σειρά των πρώτων τραπεζιών στο μαγαζί που τραγούδησε χθες ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να προκαταβάλουν τα μισά για να κατοχυρώσουν την κράτηση - Τι περιλαμβάνονταν στη τιμή - Όσα...www.protothema.gr