Είναι η κλιματική αλλαγή βρε ανθέλληνες, Φαινόμενο Ψυχρής Λίμνης. Τίποτε απ'όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν είχατε πιει με πλαστικό καλαμάκι εκείνον τον Φρέντο Εξπρέσο πέρυσι στην παραλία.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι η κλιματική αλλαγή βρε ανθέλληνες, Φαινόμενο Ψυχρής Λίμνης. Τίποτε απ'όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν είχατε πιει με πλαστικό καλαμάκι εκείνον τον Φρέντο Εξπρέσο πέρυσι στην παραλία.
View attachment 6282
Στο κεντρο της πολης!!
Την ίδια ώρα που ο Βόλος πνίγεται, η πατρίδα μου η Λάρισα για μία ακόμα φορά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Και αυτό γιατί πριν 40 χρόνια ένας οραματιστής δήμαρχος , ονόματι Αριστείδης Λαμπρούλης ,έφτιαξε, στη μέχρι τότε λασπούπολη που πλημμύριζε με το παραμικρό, το καλύτερο αποχευτευτικό και αποστραγγιστικό σύστημα της Ελλάδας. Μόνο και μόνο γι'αυτό το έργο, για να μη μιλήσουμε για το εκτενέστατο δίκτυο πεζοδρόμων, εμείς οι Λαρισαίοι τού χρωστάμε πάρα πολλά.
![]()
Τι κρύβεται κάτω από τη Λάρισα και δεν πλημμυρίζει ποτέ; - LarissaPress
Η αλήθεια είναι ότι και η Λάρισα κάποτε είχε μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες, όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι που καθόρισαν τις βάσεις για την προστασία της πόλης μετέπειτα.www.larissapress.gr
Οπως ειχα ξαναπει, ζουμε την πληρη αποκτηνωση της κοινωνιας, μεσω του ατομικισμου στο νεοφιλελευθερη πραγματικοτητα.
Μετα το σοκ της καταστολης καθε ανθρωπινης αντιδρασης μεσω της πληρους αποθρασυνσης των εξουσιαστων μας.
Δεν ειναι κατι το πρωτογνωρο, το ιδιο ειχαν ζησει και οι πολιτες των ΗΠΑ, του Η.Β, κλπ.
Τετοιες περιπτωσεις δυστυχως ολο και θα αυξανονται
Αυτος που την κατηγορει, την ιδια στιγμη την συντηρει. Ολοι γκρινιαζουν, ολοι πετανε καταρες οταν βρουν την ευκαιρια.γιατί άδικο έχω που μια ζωή ο καθένας κατηγορεί την κακούργα κοινωνία που είναι μνοπανο;
"δεν φταίω εγώ, έτσι είμαστε οι σκορπιοί"