Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι η κλιματική αλλαγή βρε ανθέλληνες, Φαινόμενο Ψυχρής Λίμνης. Τίποτε απ'όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν είχατε πιει με πλαστικό καλαμάκι εκείνον τον Φρέντο Εξπρέσο πέρυσι στην παραλία.

Είναι η κλιματική αλλαγή βρε ανθέλληνες, Φαινόμενο Ψυχρής Λίμνης. Τίποτε απ'όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν είχατε πιει με πλαστικό καλαμάκι εκείνον τον Φρέντο Εξπρέσο πέρυσι στην παραλία.

Μα και πέρσι είχε το ίδιο φαινόμενο κάποια στιγμή (νομίζω ήταν και η πρώτη φορά που άκουσα αυτή την ονομασία). Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να είχαμε κόψει τα πλαστικά καλαμάκια από πρόπερσι; Πού ήταν η πολιτεία τότε; Όλα εμείς πρέπει να τα σκεφτόμαστε πια;...

Πρεπει να μαθετε με ζειτε με αυτο. Το καλοκαιρι θα καιγεστε, το φθινοπωρο θα πνιγεστε, τον χειμωνα θα παγωνετε και την ανοιξη jackpot με ολα τα προηγουμενα. Δεν πρεπει να τα περιμενετε ολα απο την κυβερνηση, εχει αλλες δουλειες να κανει.
Η κλιματικη αλλαγη και οι προηγουμενες κυβερνησεις ειναι οι μεγαλυτερες δικαιολογιες απο τοτε που οι σκυλοι αρχισαν να τρωνε χαρτια, τηλεφωνα και να κλανουν.

το νερό θυμάται, οι δικαστικές αρχές ξεχνούν τους καταπατητές...

Καλα τα λεει ο μπεος, μεινετε στα σπιτια σας για να μην βλεπετε την ανυπαρξια.

Την ίδια ώρα που ο Βόλος πνίγεται, η πατρίδα μου η Λάρισα για μία ακόμα φορά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Και αυτό γιατί πριν 40 χρόνια ένας οραματιστής δήμαρχος , ονόματι Αριστείδης Λαμπρούλης ,έφτιαξε, στη μέχρι τότε λασπούπολη που πλημμύριζε με το παραμικρό, το καλύτερο αποχευτευτικό και αποστραγγιστικό σύστημα της Ελλάδας. Μόνο και μόνο γι'αυτό το έργο, για να μη μιλήσουμε για το εκτενέστατο δίκτυο πεζοδρόμων, εμείς οι Λαρισαίοι τού χρωστάμε πάρα πολλά.

Ποστ σχετικά με τις πλυμμήρες στο Βόλο:

Την ίδια ώρα που ο Βόλος πνίγεται, η πατρίδα μου η Λάρισα για μία ακόμα φορά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Και αυτό γιατί πριν 40 χρόνια ένας οραματιστής δήμαρχος , ονόματι Αριστείδης Λαμπρούλης ,έφτιαξε, στη μέχρι τότε λασπούπολη που πλημμύριζε με το παραμικρό, το καλύτερο αποχευτευτικό και αποστραγγιστικό σύστημα της Ελλάδας. Μόνο και μόνο γι'αυτό το έργο, για να μη μιλήσουμε για το εκτενέστατο δίκτυο πεζοδρόμων, εμείς οι Λαρισαίοι τού χρωστάμε πάρα πολλά.

Διαβασα το αρθρο και ηταν λες και διαβαζα για αλλη χωρα.

Μαλάκα τι ζούμε;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ στην αρχή κυκλοφόρησαν φήμες ότι επρόκειτο για «λαθρεπιβάτη», σε μία προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, όπως προκύπτει ο 36χρονος είχε κανονικά εισιτήριο και μάλλον επρόκειτο για επιβάτη ο οποίος είχε αρχικά επιβιβαστεί στο πλοίο, για άγνωστο λόγο εξήλθε, και την ώρα του απόπλου επιχείρησε να ξαναμπεί, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βρίσκοντας φρικιαστικό θάνατο από τους φερόμενους ως αυτόκλητους σερίφηδες του πλοίου.

Ο κ. Δημήτρης λέει ακόμα ότι οι επιβάτες ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο. «Εμείς ειδοποιήσαμε το Λιμεναρχείο και ήρθε. Αν δεν υπήρχε το βίντεο αυτό δεν θα γινόταν τίποτα γιατί βγήκαν και είπαν ότι ο άνθρωπος πήδηξε από μόνος του. Μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση το βαπόρι, την ώρα που ήμασταν στη θάλασσα, ότι δόθηκε εντολή να σταματήσουμε και ότι για το συμβάν που συνέβη στο λιμάνι δεν φέρει καμία ευθύνη το πλοίο και η εταιρεία. Ο κόσμος φώναζε και μάλιστα κάποια στιγμή πήγα στον καπετάνιο και εκείνος έκλεισε την πόρτα δεν ασχολήθηκε καν. Και με εντολή του εισαγγελέα γύρισε το καράβι πίσω».

Και γίνεται ολοένα και καλύτερο.

«Εγώ θεωρώ πως σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία»

«Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του για αυτό το πράγμα; Ένας νέος άνθρωπος. Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές, ας τον παρέδιδαν στο λιμεναρχείο, ας του έβαζαν πρόστιμο, όλα εκτός από το να τον σπρώξουν έξω».

Last edited:
Οπως ειχα ξαναπει, ζουμε την πληρη αποκτηνωση της κοινωνιας, μεσω του ατομικισμου στο νεοφιλελευθερη πραγματικοτητα.
Μετα το σοκ της καταστολης καθε ανθρωπινης αντιδρασης μεσω της πληρους αποθρασυνσης των εξουσιαστων μας.
Δεν ειναι κατι το πρωτογνωρο, το ιδιο ειχαν ζησει και οι πολιτες των ΗΠΑ, του Η.Β, κλπ.

Τετοιες περιπτωσεις δυστυχως ολο και θα αυξανονται

Κάτσε τώρα να μπει ο νίτρος να σου πει.

Κάτι μου λέει ότι θα βάλει και κόμικ.

Οπως ειχα ξαναπει, ζουμε την πληρη αποκτηνωση της κοινωνιας, μεσω του ατομικισμου στο νεοφιλελευθερη πραγματικοτητα.
Μετα το σοκ της καταστολης καθε ανθρωπινης αντιδρασης μεσω της πληρους αποθρασυνσης των εξουσιαστων μας.
Δεν ειναι κατι το πρωτογνωρο, το ιδιο ειχαν ζησει και οι πολιτες των ΗΠΑ, του Η.Β, κλπ.

Τετοιες περιπτωσεις δυστυχως ολο και θα αυξανονται

Αυτή είναι η short version; :Ρ

γιατί άδικο έχω που μια ζωή ο καθένας κατηγορεί την κακούργα κοινωνία που είναι μνοπανο;

"δεν φταίω εγώ, έτσι είμαστε οι σκορπιοί"

γιατί άδικο έχω που μια ζωή ο καθένας κατηγορεί την κακούργα κοινωνία που είναι μνοπανο;

"δεν φταίω εγώ, έτσι είμαστε οι σκορπιοί"
Αυτος που την κατηγορει, την ιδια στιγμη την συντηρει. Ολοι γκρινιαζουν, ολοι πετανε καταρες οταν βρουν την ευκαιρια.
Απο αυτους ζουν οι "οικογενειες" που εχουν κατσικωθει στην βουλη και την εξουσια.
Το ειπα και αλλου, εδω επρεπε να το γραψω. Ειναι ολοι αυτοι που εκαναν επανασταση στα social και ψηφισαν παλι Μητσοτακη.

Back