Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νιοπαντρος θα ειναι γιατι παρατηρησα οτι απουσιαζει ο διπλωματικος λογος. Τηγανιτη καλτσα να δεις στο πιατο, αχ η αγαπη μου εφτιαξε καλτσακι, ειναι και αντιμπας, στην πουδρα με εχεις.
Το εχω πει πολλες φορες αλλα περναει σαν αστειο. Ημουν παρων στην μετακομιση απο την κατσαρολα στο πιατο. Το συνθημα για να ξεκινησω να τρωω ηταν η πρωτη μπουκια απο την συζυγο. Ηξερε και τον λογο που περιμενω την μπουκια της. Το εχω ξαναπει, δηλητηριο ηταν ο λογος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, μια γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της με σπαθί, μετά από καυγά που είχαν για το φαγητό. Συγκεκριμένα, με αφορμή τα παράπονα του άνδρα για το φαγητό που είχε μαγειρέψει η 35χρονη σύζυγός του, εκείνη βγήκε εκτός εαυτού, άρπαξε ένα σπαθί και άρχισε να τον καταδιώκει μέσα στο σπίτι τους

Στη μία τα μεσάνυχτα γύρισε με τον πατέρα του στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη να κρατά ένα μπαλτά.
For players possessing very low character levels, The Butcher is an extremely difficult creature and adversary to kill.

1.jpg

Διαβαζα το αρθρο και ενοιωσα οτι πρεπει να τσεκαρω εαν διαβαζω την σωστη ειδηση. Μου δωθηκε η εντυπωση οτι διαβαζα αρθρο για συλληψη επικινδυνης συμμοριας.

Τα ελληνικά ριαλιτη επέστρεψαν.

διάβαζα κάπου ότι μιλάμε για μονοψήφια ποσοστά, ε κάτι έπρεπε να γίνει να ανέβει το ενδιαφέρον :p

Και τα ζαρωμενα εχουν δικαιωμα στην ζωη.
Στο συγκεκριμενο θεμα και μονο στο συγκεκριμενο, πρωτη και τελευταια φορα, ο γερος εχει δικαιο. Ολα τα αλλα που εχει ξεστομισει, δινουν δουλεια σε εταιριες αποφραξεων.

Η τηλεοραση δεν ειχε ποτε μπεσα, που το παραξενο; Ο τυπος πρεπει να ηταν πολυ αγχωμενος για να κανει τετοιο facepalm.

Ώστε αυτό ήταν το μυστικό συστατικό που έκανε την γεύση της τόσο ξεχωριστή!

αυτά τα raw materials που είναι εκτεθειμένα στην φύση, από το κατρουλιό του τυπά θα πάθουν κάτι;

Back