Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
344285919_655834009691370_9024166723884696329_n.jpg

Καλή λύση φαίνεται ώστε να μην έχει τόσο φόρτο εργασίας, αρκεί φυσικά να είναι ικανός ο νέος CEO.

"Επειδή αυτήν την τιμή δεν μπορώ να την βάλω στο μαγαζί γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς και από την στιγμή που δεν μπορώ να πουλήσω το προϊόν όπως πρέπει για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση πήρα την απόφαση να το κλείσω και να αποχωρήσω ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση"

:solaire:

εγω σας τα χω πει. melee και μαλιστα dual wield αν θες αποτελεζμα.
πηγε ναπούμε με short (ή long, δεν ξερω, δεν λεει το ρεπορτά) bow και δεν εφαγε ουτε εναν.

Με τα παζαριωτικα πήγε να φάει guards? Έπρεπε να ξεκινήσει με καμιά κότα, αλεπού κτλ, να ανεβάσει κάνα λεβελ και αφού φτιάξει gear της προκοπής, μετά να κάνει raid στο χωριό. Τι νουμπας θεέ μου....
Επίσης μάθαμε κι ότι τα νουντσακου ελληνιστί λέγονται κρόταλα!

Με τα παζαριωτικα πήγε να φάει guards? Έπρεπε να ξεκινήσει με καμιά κότα, αλεπού κτλ, να ανεβάσει κάνα λεβελ και αφού φτιάξει gear της προκοπής, μετά να κάνει raid στο χωριό. Τι νουμπας θεέ μου....
Επίσης μάθαμε κι ότι τα νουντσακου ελληνιστί λέγονται κρόταλα!
Ranger έπαιζε ο άνθρωπος, όχι druid με farm animal companion.

Back