Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μαμημένοι βλαχοδήμαρχοι... έλεγα στον πρόεδρο του συλλόγου στο χωριό να κλείσουμε τις τρύπες και λέει θα μας πάνε μέσα ρε τρελάθηκες.

μαμημένη μπανανία.

Αυτοδικία λέει το κωθώνι. Ίσως κάπου μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι τσιμεντάρισαν άνθρωπο.
Από την άλλη, η αυτοδικία δηλώνει αποκατάσταση αδικίας, άρα παραδέχεται έμμεσα ότι ο λάκκος της κολάσεως δεν ήταν σωστό που ήταν ανοιχτός. Πες μου πως να βάλεις αυτογκολ από τα αποδυτήρια, χωρίς να μου το πεις.

Αυτόν τον προστάτη λέει; Νόμιζα μόνο Σάκις Τόλις τέτοια κροσόβερ...

"Συγκεκριμένα, ένας πολίτης τοποθέτησε τον καναπέ εκεί είτε γιατί ήθελε να βοηθήσει, βλέποντας ότι απουσίαζε ένα παγκάκι για όσους περιμένουν τα αστικά λεωφορεία, είτε γιατί ήθελε να απαλλαγεί από αυτόν."

Θεσσαλονικεις ρε φιλε, φιλοξενος λαος

προσεχτε ρε σεις τι βανετε και που. ξερει ο παπουλης. να τους ακουτε τους ιερεις.
αθεοι, τσομπαναραίοι, ολοι σας.

Γιατι απροοπτο; Ειναι κανενας που κυκλοφορει μεσα στο σπιτι του με ντυσιμο που παραπεμπει σε κοκτεηλ παρτι;

"Συγκεκριμένα, ένας πολίτης τοποθέτησε τον καναπέ εκεί είτε γιατί ήθελε να βοηθήσει, βλέποντας ότι απουσίαζε ένα παγκάκι για όσους περιμένουν τα αστικά λεωφορεία, είτε γιατί ήθελε να απαλλαγεί από αυτόν."

Θεσσαλονικεις ρε φιλε, φιλοξενος λαος

Ο καναπες τους ενοχλησε; οχι οτι η σταση δεν εχει ενα παγκακι να καθισουν δυο ανθρωποι για να πιουν τον καφε τους, φανε τα σουβλακια τους και να πιουν δευτερο καφε μεχρι να ερθει το λεωφορειο;

προσεχτε ρε σεις τι βανετε και που. ξερει ο παπουλης. να τους ακουτε τους ιερεις.
αθεοι, τσομπαναραίοι, ολοι σας.

Στον θανατο ειναι λιγο ακραιο να οδηγησει αλλα δεν ειναι απιθανο, να ξυπνησεις το πρωι και ο καραφλακος σου να εχει γεμισει πιτυριδα. Το εχει παθει ενας γνωστος μου, δεν τον ξερετε. Εκτος απο τα αμελητεα, μπορει να γινει και ζημια.
Καποιες φορες βρωμαει κιολας.
Θα συμφωνησω και στο οτι η Πολιτεια εχει σκοπο πρεπει να διασφαλιζει τα ανθρωπινα δικαιωματα.

Μιλαει ομως εκ του πονηρου. Πρεπει να εχει κατεβασει πολλα υπογλωσσια.

Είχε πλάκα το ρεπορτάζ για το θέμα, το έβλεπα και σε κάθε στοιχείο που ανακάλυψαν οι Σέρλοκ Χολμς της ΑΑΔΕ η πρώτη μου απορία ήταν "και γιατί δεν ελέγχατε τόσο καιρό;". 'Ελεγε π.χ. "το χ κομμωτήριο δεν είχε POS, δεν είχε δηλώσει συναλλαγές από το 2017, αλλά διαφήμιζε τους πλούσιους πελάτες του στα σόσιαλ" και σκεφτόμουν κατευθείαν, τι κάνατε από το 2017 σε μια τόσο προφανή υπόθεση; Την απάντηση φυσικά την ξέρουμε.

06437ee1-e92f-4ec9-9285-3d548e06fd6e_text.gif

Ο λογος που εθεσα την ερωτηση εαν οι εφοριακοι δουλευουν απο το σπιτι τους. Ολη μερα στα social και το βραδυ υπνος.

Την ιδια ωρα, ο μπαμπας μου ειναι ανημπορος και μενει σε μια δομη. Εχει την κλασσικη συνταξη που δεν φτανει να πασπαλισεις με ριγανη το λαδι που εβαλες στο κουταλακι του γλυκου.
Η συνταξη του δεν καλυπτει το μικρομεσαιο μερος που τον φιλοξενει. ειναι 400€ λιγοτερη. Χωρις τα φαρμακα και γιατρους που χρειαζεται.
Δεν ηταν τοσο λιγοτερη αλλα απο καπου επρεπε να βγουν τα κερασματα του Κυργιακου στους φιλους του.

Του εσκασε 1.100€ εφορια.
Πηγα χθες στην λογιστρια για να μαθω απο ποιο σημειο του σωματος τους βγηκε αυτο το 1.100.
Αναδρομικα, απο παλαιοτερες αυξησεις που ειχε. Τα θελουν πισω.
Αφου μονο μειωσεις εχει και αυτα που ζητανε ειναι σχεδον δυο συνταξεις.

Η λογιστρια τα ξερει καλυτερα απο εμενα, δεν χρειαζοταν να εξηγησω.

tl;dr
Το κρατος θελει να βγαλει τον πατερα μου, με τα σοβαρα προβληματα υγειας, απο την δομη και να τσεπωσει προκαταβολικα δυο συνταξεις.

σε αλλα νεα
Οι στατιστικες λενε οτι εαν αυριο γινουν εκλογες, ο Κυργιακος θα κερδισει.

Συγχαρητήρια στον μπαμπά που δίνει ψυχή και σώμα για να καταγράφουμε πλεονάσματα και success story. /s

Εν τω μεταξύ η στοά αυτή είναι κυριολεκτικά δίπλα σε ένα από τα στέκια μου, θα πήγαινα κι εγώ εκεί χθες το βράδυ αλλά το αναβάλαμε για απόψε. Μπορεί να ήμουν εγώ ανάμεσα στους Υποχθονίους και τους Καταχθονίους σήμερα υπό άλλες συνθήκες.

Γενικά το οικοδομικό τετράγωνο του Μπιτ Παζάρ έχει να συντηρηθεί από το 1930 πάντως, το φθινόπωρο που είχε κακοκαιρία και ήταν ευτυχώς κλειστά τα μαγαζιά ένα μεσημέρι, αποκολλήθηκαν τσιμέντα από ένα μπαλκόνι και έπεσαν πάνω στα άδεια τραπέζια ενός μαγαζιού. Αν είχε συμβεί αυτό παρασκευή-σάββατο βράδυ θα θρηνούσαμε 20 νεκρούς μίνιμουμ.

Τωρα ξερεις οτι ουτε στον υπνο δεν εχεις αξια. υστερα λενε οτι οι παντρεμενοι ζουν σαν σκυλοι.
Εχω την γνωση και δεν θα περιμενω την ερευνα με τα κουνελια. Εχω καλυτερο υπνο οταν κοιμαμαι μονος μου.

Συχνα πυκνά έβγαινα πίσω απο το Αλκαζαρ, πάνω από την Εγνατια, μου άρεσε που τα μαγαζιά εκεί πουλούσαν το ασυντήρητο τετράγωνο ως άποψη, αλλά άμα έπεφτε κάβας τοίχος θα είχε πλάκα.
Ασχετως αυτού, στο Στέρεο έχει κοκτειλάρες.

Back