Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάντα σιχαινόμουν τα μαθήματα της θεωρητικής, αλλά η άκυρη χρήση λέξεων κ σε λάθος κλίση με χτυπάνε κάπως. Τί πάει να πει "Γεννήσαμε" ; Μία γέννησε στη φωτογραφία, οχι όλοι μαζί. Ας έγραφε έστω "Γεννητούρια" ξέρω γω.

Διότι αυτοί είναι, αλλά κι εγώ αυτός είμαι.
Θα σού πει κάποιος: «Ο άνδρας γεννά, η γυναίκα τίκτει» :p

σημαντικες εξελιξεις:

ευτυχως απο μαρτυριες φιλων αλλά και την προσωπικη φετινη μου εμπειρια, αυτο το κινημα δεν εχει φτασει ακομα στις δαντελωτες ακτες της ομορφης χωρας μας. και δεν βλεπω τον λογο να ερθει κιολας. αφηστε ολα τα μαγουλα ν ανθισουν, οπως ισως θα ελεγε ο Μεγαλος Τιμονιερης αν ζουσε.

καταπληκτικη λεπτομερεια του αρθρου: "...οι διαμαρτυρίες πήραν την ονομασία «ελευθερώστε το ροδάκινο»..." :ROFLMAO::ROFLMAO:

Δυνατό μιλφόνι η Καραβάτου πάντως, μπράβο της. Εκεί μέσα τι ακριβώς γίνεται, είδα να μένουν 6-7 ντουντς και 4 τσικς το πάνε για γκανγκμπανγκ;;

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται.

Δυνατό μιλφόνι η Καραβάτου πάντως, μπράβο της. Εκεί μέσα τι ακριβώς γίνεται, είδα να μένουν 6-7 ντουντς και 4 τσικς το πάνε για γκανγκμπανγκ;;

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται γιατί το βράδυ που γυρίζω βάζω να παίζει για να χαζεύω αλλά στο mute.

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται γιατί το βράδυ που γυρίζω βάζω να παίζει για να χαζεύω αλλά στο mute.

Με κάτι τέτοιες εκπομπές συνειδητοποιεί κανείς την ανυπολόγιστη αξία αυτού του τόσο υποτιμημένου κουμπιού στο τηλεχειριστήριο:
του "mute".

Καλά κάνεις Ναυαρχούκο. Δε φαντάζεσαι πόσα εγκεφαλικά κύτταρα έχεις σώσει από βέβαιο θάνατο. :Ρ

Ε όχι ρε. Αν δεν μπορείς να βασιστείς στην Κόνι, σε ποιον μπορείς;

#1 κανόνας του ίντερνετ: ό,τι γράφεις ή ανεβάζεις, ανήκει πλέον για πάντα στον κόσμο.

estonians.jpg

Στα σοβαρά όμως, να πάνε να γαμηθούν αυτοί οι καθυστερημένοι Εσθονοί.

Είναι αυτό που λέμε "φωνή για τα πανηγύρια";

Τα βλέπω και κάνω raise.

Έχει και χειρότερα 😛
Καλλιτεχνικά είναι γιατί ότι αν είχε σκάσει στο voice φάνηκε να έχει άλλες προοπτικές. Σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο, έκανε την καλύτερη επιλογή.

Υποθέτω αν πάρουν διαζύγιο και ξαναπαντρευτούν , το μυστήριο θα γίνει χωρίς καλεσμένους γιατί κουβαλάνε την τιμωρία από τον πρώτο αγώνα.

Last edited:

Μένω έκπληκτος που το ρεπορτάζ συμπληρώνει πως "έτρωγε σνίτσελ". Μιλάμε παρατήρησαν και την παραμικρή λεπτομέρεια, μπράβο.

μπραβο του, λεω γω. ΟΧΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
θα μπορουσε σαν πλεμπαιος να τρωει σουβλακαρες διπιτες και να τρεχουνε στα σαγονια του τα τζατζικια κι οι σως και τα ντοματοζουμα.
εξελιξη και πχοιοτητα βλεπω εγω το γεγονος με το σνιτσελ και κυριως τα μαχαιροπηρουνα.

ενας κοσμοπολιτης, ενας ευπατριδης, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Back