Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ξέρουμε αν το σνίτσελ ήταν χοιρινό ή κοτόπουλο; Ήταν σκέτο ή α λα κρεμ;

Εν τω μεταξύ τα αυγά του εμπορίου είναι μη γονιμοποιημένα ωάρια, οπότε τι ακριβώς απελευθερώνουν; Μήπως αν βόσκουν έξω στη φύση τα κοτόπουλα θα πάψουν να κάνουν αυγά;

Τιμούν πάντως το μημ τους βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες

Επειδή έχω χάσει το μέτρημα, σε ποιά πληγή είμαστε τώρα;

Εν τω μεταξύ τα αυγά του εμπορίου είναι μη γονιμοποιημένα ωάρια, οπότε τι ακριβώς απελευθερώνουν; Μήπως αν βόσκουν έξω στη φύση τα κοτόπουλα θα πάψουν να κάνουν αυγά;

Τιμούν πάντως το μημ τους βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες
Δεν θα πω ότι είναι ο κανόνας, αλλά όσους ξέρω να είναι βιγκαν την βγάζουν με ρύζι και μακαρόνι. Δεν ξέρουν να φάνε και σιχαίνονται μπρόκολα, κουνουπίδι κτλ. Καμία ντομάτα και κάνα αγγουράκι στην καλύτερη.
Επίσης επικό, βγαίνουμε με μια άλλη παρέα, όλοι χορτοφάγοι. Πως το έμαθα; Μας το είπαν και μας έκριναν που στο τσιπουράδικο ζήτησα μεζέδες. Πάει η κουβέντα στις κότες. 4 άτομα ήθελαν να μας πείσουν ότι ο κόκορας αφήνει το σπερμα του στο χώμα και πάει η κότα και κάθεται πάνω για να γκαστρωθεί. Δηλαδή κάπου έλεος!
Κι εσυ μετά θες να ξέρουν τι είναι τα αυγά;

Μην χάσετε το επόμενο επεισόδιο στο οποίο νεκροί αλιγάτορες θα ξεβραστούν στην Καλαμάτα.

Θα ειχαν κρυψει τριφυλλι στις τσεπες τους και θα τις επιασαν τα τσιρακια της φαρμας. Δεν ειναι να παιζεις με τα ναρκωκαρτελ

Τσκ τσκ τσκ... Δε με παρακολουθείς καθόλου πια, μουκινούσου αγόρι μου; Μήπως με έχεις κάνει ignore???111???

Το ξέρατε ότι ο Νικολάκης βρίσκεται αυτές τις μέρες Ελλάδα;

Για κινητό είναι έξυπνη λύση καθώς ο μέσος χρήστης κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει τι εστί φωτογραφική μηχανή.

η σπιουνια του νεοελληνα στην κορυφωση της.
ρε τι σας ενοχλουσε ο μπρό?
οτι εκαμνε σεχ στο κλειδωμενο κοντεινερ?? ενω τ@ παιδι@ σας που ξεπετιωσαντε στις τουαλετες και μεσα στο σχολικο εξαωρο μαλιστα, δεν σας ενοχλουνε να υποθεσω.

Προσωπικά έχω απορίες για το πώς είναι εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας ο φύλακας ώστε να καταφέρνει να παρασέρνει με τόση ευκολία 19χρονες στο mancave-κοντέινερ του για πάρτι. Από τα δικά μου σχολικά χρόνια θυμάμαι διαχρονικά τους φύλακες-επιστάτες ως κάτι 60χρονες μυθικές αγοραφοβικές μορφές σαν το Gollum, που τους έβλεπες και έλεγες "ντάξει αυτός σίγουρα έχει αποκεφαλισμένες κούκλες στο δωμάτιό του".

Προσωπικά έχω απορίες για το πώς είναι εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας ο φύλακας ώστε να καταφέρνει να παρασέρνει με τόση ευκολία 19χρονες στο mancave-κοντέινερ του για πάρτι. Από τα δικά μου σχολικά χρόνια θυμάμαι διαχρονικά τους φύλακες-επιστάτες ως κάτι 60χρονες μυθικές αγοραφοβικές μορφές σαν το Gollum, που τους έβλεπες και έλεγες "ντάξει αυτός σίγουρα έχει αποκεφαλισμένες κούκλες στο δωμάτιό του".

Έμενα (εκεί που έχουν πάει τα ενοίκια) αλλά χωρίς να με σοδομίζει ο φύλακας. Ο οποίος σύμφωνα με τα νεότερα είναι 60 χρονών και τον μετέθεσαν στο νεκροταφείο Βόλου.

Έμενα (εκεί που έχουν πάει τα ενοίκια) αλλά χωρίς να με σοδομίζει ο φύλακας. Ο οποίος σύμφωνα με τα νεότερα είναι 60 χρονών και τον μετέθεσαν στο νεκροταφείο Βόλου.

Δηλαδή ΕΜΠ1 και έμενα;

Μήπως ζήτησε ο ίδιος αυτή τη μετάθεση (για ευνόητους λόγους); :Ρ

Back