Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Παλιότερα όντως πλένονταν κάθε Σάββατο για να πάνε στην εκκλησιά. Λογικά ο Τόμι ο Λι πρέπει να τηρεί την συνήθεια αυτή ως ένα θρήσκο παλικάρι,
Παλιότερα όμως οι δυτικοί δεν έκαναν ούτε αυτό, τζαστ σεην

Έπεσα πάνω σε αυτό. Προσωπικά απλά δεν επιχειρώ καν να κατανοήσω το ύφος τής αναρτήσεως.

Άμα δεν δώσεις μασημένη τροφή κανείς δεν καταλαβαίνει, ούτε και εγώ.

Έπεσα πάνω σε αυτό. Προσωπικά απλά δεν επιχειρώ καν να κατανοήσω το ύφος τής αναρτήσεως.

Άμα δεν δώσεις μασημένη τροφή κανείς δεν καταλαβαίνει, ούτε και εγώ.

εννοεί ότι είμαστε μπανανία αλλά θέλουμε να το παίξουμε και ιστορία με ακριβά ακίνητα στο Ελληνικό. Δεν κοιτάμε να φτιάξουμε κανά δρόμο πρώτα.

εννοεί ότι είμαστε μπανανία αλλά θέλουμε να το παίξουμε και ιστορία με ακριβά ακίνητα στο Ελληνικό. Δεν κοιτάμε να φτιάξουμε κανά δρόμο πρώτα.
και προφανώς δεν κατάλαβες το ύφος τής δικής μου ανάρτησης.

ε άμα είνια να μυρίζουμε τα νύχια μας, ας πούμε ότι θέλουμε :)

Συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ​

Ο Ρούντι Γιάνγκμπλαντ καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή και διατάχθηκε η διοικητική απέλασή του

ithopios

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου κρατείται ο διάσημος ηθοποιός Ρούντι Γιάνγκμπλαντ ο οποίος υπήρξε πρωταγωνιστής της ταινίας «Apocalypto» του Μελ Γκίμπσον.

Ο 42χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου για τα γυρίσματα ταινίας, αλλά η βίζα του είχε λήξει στα τέλη Νοεμβρίου, δηλαδή έπειτα από 90 ημέρες όπως ορίζει ο νόμος.

Αρμόδια πηγή αναφέρει στην «Καθημερινή»που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, πως ο ηθοποιός λόγω προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί, είχε λάβει εντολή από τον γιατρό του να μην ταξιδέψει. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως θεωρούσε ότι δικαιούτο να μείνει στη χώρα λόγω του προβλήματος, μέχρι να μπορέσει να ταξιδέψει με ασφάλεια.
youngblood ithopoios syllipsi

Σε τυπικό έλεγχο της αστυνομίας που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου 2024, ο 42χρονος συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι εμφανίστηκαν μπροστά του αστυνομικοί χωρίς διακριτικά, δεν του εξήγησαν τα δικαιώματά του και δεν μπορούσε να αντιληφθεί λόγω της γλώσσας ότι είναι αστυνομικοί ώστε να συνεργαστεί άμεσα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για απείθεια, απειλή και οπλοκατοχή, καθώς έφερε επάνω του σουγιά.

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και δικάστηκε αμέσως χωρίς να λάβει τριήμερη αναβολή. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή. Εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι έχει λήξει η βίζα του και του επιβλήθηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Μέχρι σήμερα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου, ενώ αναμένεται να καταθέσει άμεσα αντιρρήσεις κατά της διοικητικής κράτησης στην αρμόδια Διεύθυνση Αλλοδαπών.

εμ, δεν το μουλιάζουμε όπου και όπου μάνα μου, ας κρατήσει για την επόμενη φορά αυτό να το έχει πρόχειρο ο κύριος.

giakanabutso.jpg

Αυτό το πράγμα που καταγγέλεις περιστατικό και η αντίδραση τής αστυνομίας είναι αν θα κάνεις μήνυση είναι φοβερό. Όχι δεν θέλω να κάνω μήνυση, θέλω εσύ να κάνεις την δουλειά σου.

πλέον η αστυνομία είναι δημόσιοι υπάλληλοι και μπράβοι βουλευτών και εύπορων...

Αυτό το πράγμα που καταγγέλεις περιστατικό και η αντίδραση τής αστυνομίας είναι αν θα κάνεις μήνυση είναι φοβερό. Όχι δεν θέλω να κάνω μήνυση, θέλω εσύ να κάνεις την δουλειά σου.

Καλα τωρα νταξει... Τι θα ελεγε στην αστυνομια; Με τραμπουκισε ενας αλλος οδηγος και πηγα σπιτι μου τρομαγμενος;

Περιμενα να ακουσω οτι κατ' ελαχιστο του εσπασε το τζαμι κατι.

Πολεμάνε τον τρόπο ζωής μας.

Είναι αυτό που λένε "πήγε γ@μιώντας";...

Back