Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Γύριζαν ερωτική ταινία σε παραλία της Χαλκιδικής, αλλά οι αστυνομικοί τους πέρασαν για μικροπωλητές και τους συνέλαβαν

και υλικό να πάρουν, για το αρχέιο ,βεβαίως, βεβαίως...

καθώς οι αστυνομικοί δεν ήταν σίγουροι για τα λεγόμενα τους, τους ζήτησαν να δουν πλάνα από το γύρισμα....φαίνεται πως ζήτησαν, σύμφωνα τον ιδιοκτήτη της παραγωγής και φωτογραφικό υλικό για να το έχουν στην αρχειοθήκη.

Σαν βγεις στον πηγεμο για ΑΤ Χαλικιδικης, να ευχεσαι να εχεις παρει μωρομαντηλα

Γιαυτό ήταν φουλ στους τουρίστες η Αμμουλιανή Χαλκιδικής! 😯

Ισως το μόνο μικρό επάνω τους να ήταν αυτά που πουλούσαν…

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας στην Κρήτη, τα ξημερώματα της Πέμπτης (04/07), όταν ένας 23χρονος Πορτογάλος, όπως φαίνεται σε κατάσταση μέθης, μπήκε σε λάθος δωμάτιο όπου κοιμόταν ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο νεαρός άνδρας φέρεται να μπήκε στο δωμάτιο, να τράβηξε το σκέπασμα του κρεβατιού και να προχώρησε σε πράξη πεολειχίας στον 22χρονο άνδρα, ο οποίος ξύπνησε έντρομος και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.

Ήταν ένα honest mistake.

Από δω και πέρα θα τσεκάρει κάτω από τα σκεπάσματα αν έχει ορεξούλες. Σκαρφάλωσε η σύντροφος, η Σάντακο ή ράντομ μεθυσμένος τουρίστας...;

Προσφάτως ήμανε στην Tudela όπου έμενα σε μια διόροφη πολυκατοικία. Για να μπεις στο διαμέρισμα με ένα μικρό πληκτρολόγιο έβαζες έναν κωδικό και τσουπ άνοιγε η πόρτα.
Για τρεις εβδομάδες ήμουν στο διαμέρισμα 12 και τις τελευταίες ημέρες θα πήγαινα στο 24. Κάτι η κούραση της βάρδιας, κάτι η δύναμη της συνήθειας ένα ξημέρωμα μπήκα στο 12. Εκεί που αρχίζω το ξεβράκωμα ακούω έναν ήχο σαν ροχαλητό από την κρεβατοκάμαρα. ανάβω τα φώτα, άσχετα αντικείμενα τριγύρω. Πάω λίγο παραμέσα, βλέπω έναν μπάρμπα γυμνό να κοιμάται στο κρεββάτι.

Ε τα μάζεψα κι έφυγα. Δεν έκατσα να δω τι είχε κάτω από την μπάκα του.

Καλά και τους κωδικούς δεν τους αλλάζουν όταν αλλάζει κάτοικος; Τί μπανανία αυτή η Τουντελα. Στην Ελλάδα δε θα συνέβαιναν αυτά!

Εχουμε κανεναν απο εκει να μαθουμε αν ισχυει ή αν ειναι απλα ο τοπικος Σκαι που προμοταρει ισπανους χρυσαυγητες που εχουν βγει παγανια;

Έχοντας πάει σε Murcia και Cartagena, αθροιστικά κάνα τρίμηνο, δεν μου κάνει εντύπωση. Πρόκειται για περιοχές με εκτεταμένη βιομηχανία όπου έφεραν πολλούς μετανάστες για φθηνά εργατικά χέρια.
Οι ντόπιοι δεν καλοπερνάνε και βλέπουν με ζήλια και φθόνο τους υπόλοιπους Ισπανούς που έχουν τέτοια τουριστική ανάπτυξη και εύκολο χρήμα. Οι πόλεις όμως είναι στο γενικότερο καλό επίπεδο που βρίσκεται όλη η χώρα. Μόνοι τους γκετοποιήθηκαν λόγω του ότι δεν είναι Βαρκελώνη και Βάσκοι.

Για λόγους που δεν ξέρω, όλοι όσοι γνωρίζω, διαφόρων ηλικιών, είναι ορφανά του Φράνκο και έχουν να λένε πως οι κομμουνιστές κατέστρεψαν την χώρα στον εμφύλιο και το ξαναέκαναν μετά με εργατικό κόμμα. Πάντως από νομοθεσία υπέρ των εργατών τα πάνε περίφημα.

Όλα αυτά στο ίδιο καζάνι με βλαμμένους μουσουλμάνους, που πάντα είχαν έτσι κι αλλιώς, δημιουργούν μια εκρηκτική σούπα, σαν αυτή που έφτιαξε ο Πανοραμίξ όταν έφαγε το μενίρ στο κεφάλι.

Το βίντεο της Βαρκελωνης το είδα κι εγώ, αφού όλοι οι Ισπανοί συνάδελφοι το σπαμμαρουν συνεχώς, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς δείχνει,

Για λόγους που δεν ξέρω, όλοι όσοι γνωρίζω, διαφόρων ηλικιών, είναι ορφανά του Φράνκο και έχουν να λένε πως οι κομμουνιστές κατέστρεψαν την χώρα στον εμφύλιο και το ξαναέκαναν μετά με εργατικό κόμμα. Πάντως από νομοθεσία υπέρ των εργατών τα πάνε περίφημα.
Για αυτο ρωτησα διοτι τοσο το υφος του βιντεο, ο λογος, τα συνθηματα, τα σχολια απο κατω, θυμισαν αρκετα αντιστοιχες καταστασεις με εγχωριους "αγανακτισμενους πολιτες".

Μεχρι στιγμης δειχνει για την κλασικη περιπτωση περιοχης οπου γεμιζει με ξενα φθηνα εργατικα χερια και υποβαθμιζεται η περιοχη και ο ντοπιος ξεσπα στους ξενους, οπως ανεφερες.

Απλα προσπαθω να καταλαβω εαν ειναι οντως "σοβαρο" η κατι αντιστοιχο με το να βγουν πορεια 500 ατομα στη Μανωλαδα επειδη εχουν πηξει στους ξενους εργατες το οποιο δεν απασχολει κανεναν και σιγουρα δεν σημαινει οτι "Greece is under attack"

να δω ποιος Έλληνας θα πάει στην Μανωλάδα να μαζέψει φράουλες και σκάγια πάντως.

Για αυτο ρωτησα διοτι τοσο το υφος του βιντεο, ο λογος, τα συνθηματα, τα σχολια απο κατω, θυμισαν αρκετα αντιστοιχες καταστασεις με εγχωριους "αγανακτισμενους πολιτες".

Μεχρι στιγμης δειχνει για την κλασικη περιπτωση περιοχης οπου γεμιζει με ξενα φθηνα εργατικα χερια και υποβαθμιζεται η περιοχη και ο ντοπιος ξεσπα στους ξενους, οπως ανεφερες.

Απλα προσπαθω να καταλαβω εαν ειναι οντως "σοβαρο" η κατι αντιστοιχο με το να βγουν πορεια 500 ατομα στη Μανωλαδα επειδη εχουν πηξει στους ξενους εργατες το οποιο δεν απασχολει κανεναν και σιγουρα δεν σημαινει οτι "Greece is under attack"
Έχει και βλαμμενους μουσουλμάνους κι όχι μόνο εκεί αλλά παντού. Εχει καθιερωθεί να έχουμε πλέον συνεργεία από εργολάβους με κόσμο από μουσουλμανικές χώρες ή ντόπιους μετανάστες που θα είναι μουσουλμάνοι κυρίως, οι οποίοι θα κάνουν τις βρωμοδουλειές που δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι. Πχ μονωτικά υλικά που εισπνέεις θάνατο, καθαρισμούς φρεατίων κτλ.

Ξανάλεω, δεν έχω κάνα σοβαρό δείγμα, αλλά οι περισσότεροι είναι θρησκόληπτοι και θα τσακωθούν για θέματα θρησκείας και παραδόσεις ακόμη και μεταξύ τους. Το καλύτερο/χειρότερο ήταν ένα βράδυ που τους πήραμε πίτσες και ένας από αυτούς γούσταρε πεπερόνι μπέηκον. Μόλις τον κατάλαβαν οι δικοί του, είδαμε λάιβ ταβερνόξυλο. Γιατί δεν του άρεσε ο ανανάς! Το εντάσσω όμως στο αντίστοιχο σκηνικό που θα βλέπαμε και από εξαθλιωμένους δυτικούς.

Εχω πετύχει και περιπτώσεις που έλεγαν ήρθαμε να σας πάρουμε την Ευρώπη, είτε στο όνομα του Ισλάμ είτε επειδή μας κάνατε τον βίο αβίωτο τόσα χρόνια, αλλά δεν ξέρω τι υπόβαθρο έχουν ως άτομα και αν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Στατιστικά όμως, είναι χοντρικά στο 1-2% αυτοί που το πιστεύουν και το λένε φανερά. Αντίστοιχα κάπου εκεί νομίζω ότι θα βρεις και Έλληνες που περιμένουν να πάρουν την Κωνσταντινούπολη, Γερμανούς που ονειρεύονται το 4ο Ράιχ κτλ.

1000032262.jpg

Και πως θα το φωνάζεις το παιδί ως τότε μωρή μαντάμ;

«Άργησα οκτώ χρόνια να μείνω έγκυος, γιατί έπρεπε να βρω την αλήθεια. Δεν έχω καμία σχέση, είμαι μόνη μου. Θα τον βρούμε στην πορεία τον πατέρα», δήλωσε η ηθοποιός.

Back