Εν τω μεταξύ το campaign για το CP επιτραπέζιο άνοιξε λίγη ώρα πριν στείλω το λινκ, και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.
Πάει ολοταχώς για 1,3 μύρια... Φρενίτις!
Δώσε μας και μας τίποτα ρε μπάρμπα...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εν τω μεταξύ το campaign για το CP επιτραπέζιο άνοιξε λίγη ώρα πριν στείλω το λινκ, και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.
υπήρχε ήδη το hype και λόγο ότι είναι βασισμένο στο game και ότι είναι πίσω η cd projekt. Mπήκα και εγώ πάντως για την απλή την έκδοση αν και οι μινιατούρες δείχνουν πολύ καλές αλλά μιλάμε για 60 ευρώ πάνω. H απλή η έκδοση μαζί με το φπα το Ελληνικό βγαίνει στα 90 ευρώ βάλε μετά και τα μεταφορικά που θα σου χρεώσουν σε δεύτερο χρόνο στα 30 ευρώ.Εν τω μεταξύ το campaign για το CP επιτραπέζιο άνοιξε λίγη ώρα πριν στείλω το λινκ, και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.
Το μόνο πραγματικό επιτραπέζιο που χρειάζεται κάθε σπίτι.
Ελληνορθόδοξη Παράδοση - Για όλη την οικογένεια - Toys247
Τὸ "ΙΧΘΥΣ" εἴναι ἕνα ἐπιτραπέζιο παιχνίδι ποὺ ἀπευθύνεται σὲ παιδιά, μικρὰ καὶ μεγάλα καθὼς καὶ σὲ ἐνήλικες. Τὸ καταξιωμένο Σωματεῖο τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης ( Ε.ΡΩ.) μέσω τῶν παιδαγωγῶν καὶ ἐπιστημόνων συνεργατῶν του ἔχει ἀναλάβει καὶ ἐγγυᾶται τὴν ἐγκυρότητα καὶ τὴν παιδαγωγικὴ ἀξία αὐτοῦ του...toys247.gr
Και πάνω που ήμουν έτοιμος να ποστάρω το παρακάτω, γνωρίζοντας ότι εμπλέκονται Έλληνες :Story of Many by Haunted Mill Games
Story of Many is a cooperative fantasy adventure board game for 1-4 players . With over 400,000 words of adventure text, and limitless possibilities for creating and advancing your own character, brave a world filled with profound lore and hard choices. CREATE YOUR HERO. EXPLORE...gamefound.com
Δουλειά στην οποία συμμετέχουν και δύο φίλοι, έπιασε τον στόχο σε 5'1". Αξίζει την προσοχή σας.
Πάνω σε αυτό να πω το εξής: Slay the spire video game, τιμή γύρω στα 15€ και με τις συχνές εκπτώσεις πέφτει στα 8-9.Slay the Spire: The Board Game
Craft a unique deck, discover powerful relics, and Slay the Spire together!boardgamegeek.com
Σατανική σύμπτωση, το πήρα κι εγώ για το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δώρο.Ωραίο παιχνίδι, ωραίο σάιτ, ευχαριστούμε που το ανέφερες Σταματημένε. Μόλις πήρα το Cascadia για το σπίτι, αλλά θα τσεκάρω κι εκεί για κανένα δωράκι.