Ταινία/σειρά σε android

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Καλημέρα και καλή χρονιά<br>Τώρα που αναβαθμίστηκα σε έξυπνο τηλέφωνο απέκτησα και πρωτοκοσμικές ανάγκες, οπότε εκτός των άλλων θέλω να βλέπω και καμιά σειρά/ταινία. Υπάρχει τρόπος να λοιπόν να το κάνω και παράλληλα από κάτω να σκάνε υπότιτλοι;<br>

Το VLC που το είχα βάλει σε tamplet φίλου μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Οπώς και στο pc να έχεις του υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα

Νομίζω πως είχα χρησιμοποιήσει το MXPlayer και το VLC για αυτό το σκοπό όταν ήμουν στρατό.

Στο windows phone μου έχω κατεβάσει ένα ccplayer πολύ καλό

Ό,τι είπαν οι υπόλοιποι.  VLC και MX player.<br><br>@chosen<br>Ναι, είναι καλός ο ccplayer. Έχω και τον VLC βέβαια.

μπορεις να ζητησεις απο τον shredder να κολαει-ξεκολαει στο κατω μερος της οθονης, αυτοκολητα με τους υποτιτλους.<br>σαν μαστερ των πολεμικων τεχνων που ειναι, ουτε που θα καταλαβαινεις ποτε αλλαζει τα χαρτακια.<br><br>το προβλημα ειναι να βρεις ποιος θα περναει τους υποτιτλους σε αυτοκολητα. εγω την πατησα και ειχα βρει καποιον που τα κολαγε με καρφτιτσα. η οθονη του κινητου εγινε σκατα.<br>μετα εχανε χρονο για να αναψει τσιγαρο και οι υποτιτλοι εχαναν τον χρονισμο τους.<br>μετα πηρα και μια μικρη φωτια. πεταξε ενα τσιγαρο στους υποτιτλους-χαρτακια που περασαν και ηταν πεταμενοι χαμου στο πατωμα.<br>στην πορεια τα πηρα στο κρανιο και εβλεπα μονο βουβες ταινιες και φωτογραφιες.<br><br>στην πορεια γνωρισα μια γκομενα που μου ψιθυριζε στα αυτακια την μεταφραση. αλλα με επαιρνε ο υπνος και ετσι δεν επαιζε φαση και με παρατησε.<br>μετα γνωρισα μια αλλη που μου ειπε για τον vlc αλλα οι ταινιες που ηθελε να βλεπουμε δεν χρειαζοντουσαν υποτιτλους.<br><br>ετσι λοιπον<br>αν δεν σου δουλεψει ο vlc αλλαξε κατηγορια ταινιων.

κλειδωστε τις πορτες σας<br>καποιος ελυσε τον chronoman

Όσο έλλειπα έφαγα ένα ολόκληρο αρνί, γύρω στα 10 κιλά μετά το ψήσιμο και για το καλοκαίρι έχω κανονισεί μια κατσίκα. Από Χινόπωρο να ανησυχείς

Back