μπορεις να ζητησεις απο τον shredder να κολαει-ξεκολαει στο κατω μερος της οθονης, αυτοκολητα με τους υποτιτλους.<br>σαν μαστερ των πολεμικων τεχνων που ειναι, ουτε που θα καταλαβαινεις ποτε αλλαζει τα χαρτακια.<br><br>το προβλημα ειναι να βρεις ποιος θα περναει τους υποτιτλους σε αυτοκολητα. εγω την πατησα και ειχα βρει καποιον που τα κολαγε με καρφτιτσα. η οθονη του κινητου εγινε σκατα.<br>μετα εχανε χρονο για να αναψει τσιγαρο και οι υποτιτλοι εχαναν τον χρονισμο τους.<br>μετα πηρα και μια μικρη φωτια. πεταξε ενα τσιγαρο στους υποτιτλους-χαρτακια που περασαν και ηταν πεταμενοι χαμου στο πατωμα.<br>στην πορεια τα πηρα στο κρανιο και εβλεπα μονο βουβες ταινιες και φωτογραφιες.<br><br>στην πορεια γνωρισα μια γκομενα που μου ψιθυριζε στα αυτακια την μεταφραση. αλλα με επαιρνε ο υπνος και ετσι δεν επαιζε φαση και με παρατησε.<br>μετα γνωρισα μια αλλη που μου ειπε για τον vlc αλλα οι ταινιες που ηθελε να βλεπουμε δεν χρειαζοντουσαν υποτιτλους.<br><br>ετσι λοιπον<br>αν δεν σου δουλεψει ο vlc αλλαξε κατηγορια ταινιων.