What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ταινία Warcraft απ' τον Duncan Jones

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
O σκηνοθέτης Duncan Jones, γνωστός για την http://www.imdb.com/title/tt1182345/?ref_=sr_3" class="bbcode_url">ταινιάρα Moon και το http://www.imdb.com/title/tt0945513/" class="bbcode_url">"θα μπορούσε να ήταν ταινιάρα αλλά τελικά βγήκε meh" source code, αλλά περισσότερο γνωστός σαν γιος του david bowie, φέρεται υποψήφιος να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το Warcraft!
Πηγή: http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/warcraft-movie-lands-source-code-416956
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Θα ήθελα πράγματι να 'δω μια ταινία. Αρκεί να είναι full CGI όπως τα cinematics. Δε μου κολλάει η live-action φάση...
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Εγώ από την άλλη θα ήθελα ταινία στο ύφος του lotr απλά στο warcraft σύμπαν.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Αν εννοείς live action, φοβάμαι ότι θα απέχει πολύ από τον κόσμο του παιχνιδιού, τουλάχιστον όπως έχει αποδοθεί μέχρι τώρα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Το Moon ήταν εκπληκτικό, ο Zowie/Duncan Jones αποδείχτηκε αξιότατος.

Οι πιθανότητες να βγει καλό έργο βασισμένο στο 12χρονο άνιμε-φέστ WoW είναι ελάχιστες, αλλά τουλάχιστον με το σκηνοθέτη αυτό, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Βέβαια είναι άπειρες οι περιπτώσεις καλών σκηνοθετών που υπόγραψαν μεγαπατάτες, μόνο και μόνο για να τους δώσει κάποιο στούντιο το ΟΚ να κάνουν μετά κάποιο αρτίστικο και μερακλίδικο φίλμ.

Εν αναμονεί.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
οπα οπα ποιος μιλησε για WoW;;;Warcraft ειπε ο ανθρωπος...δηλαδη φανταζομαι πως η ταινια θα εχει μεσα Αρθας και το πιο λογικο ειναι να ειναι αποδοση του βιβλιου "Αρθας" (το οποιο ειναι πολυ καλο) στη μεγαλη οθονη.Παντως ως εχουν τα πραγματα αυτη τη στιγμη δε θα με χαλαγε να εβγαινε και live action
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Αντε να δούμε μπας και έχουμε επιτέλους μια καλή ταινία βασισμένη σε videogame.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που το Warcraft έχει οπτικοποιηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό (προφανώς,αφού πρόκειται για video game) θα είναι λίγο παράταιρο να δούμε μία live action movie.Αυτό δεν ίσχυε π.χ. στο LotR (με εξαίρεση το animation που δεν είχε και τρελή επιτυχία).

Επίσης Κέρβερε,Warcraft δε σημαίνει μόνο Warcraft 3 κι έπειτα.Πιο πιθανό είναι,αν γίνει τελικά,να γίνει με άσχετους χαρακτήρες,αλλά να είναι απλά τοποθετημένη στο σύμπαν της Blizzard.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Raz συμφωνω απλως απ'οσο θυμαμαι ειχε γινει κουβεντα οτι θα εβγαινε ταινια με πρωταγωνιστη τον αρθας και θυμωμενος αυτο μιλησα...Θα ηταν βεβαια καλο να γραφτει μια νεα ιστορια προσφεροντας ποικιλια στον κοσμο του αζεροθ αλλα απο την αλλη υπαρχει το ενδεχομενο να καταντησει ενα νεο green lantern και να απογοητευσει ολοςυ τους fans...Οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Α,δεν το ήξερα.Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να μεταφερθεί μια υπάρχουσα ιστορία,αλλά θεωρώ αυτές των video games σχετικά ακατάλληλες για ταινία.Δεν έχω διαβάσει βέβαια το υπόλοιπο υλικό που έχει βγει,οπότε επιφυλάσσομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάτι καλό εκεί.
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
@Raz θα σου ελεγα να διαβασεις το βιβλιο Αρθας (στα ελληνικα ειχε βγει απο τις εκδοσεις anubis) εμβαθυνει στην ιστορια του πριγκιπα Αρθας τοσο στο παρελθον του οσο και σχετικα με τα γεγονοτα που διαδραματιζονται στο παιχνιδι.Δε νομιζω οτι εχεις να χασεις κατι.Εγω οταν το ειχα διαβασει παντως σκεφτηκα οτι θα γινοταν πολυ καλη ταινια

@theonirvana γιατι να μην προβληθει;
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230


c3rberoz wrote:
@theonirvana γιατι να μην προβληθει;</blockquote>
δεν ξερω.το λεω γιατι καποιες ιαπωνικες(π.χ. pokemon movies) δεν προβαλλονται.

 
Top Bottom