Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για την ιστορία υπάρχει και ένα turn based Tainted Grail που είναι και σε προσφορά αυτό το διάστημα και δείχνει αρκετά ενδιαφερόν
Είναι Slay the Spire στον κόσμο του Tainted Grail.

Άμα δεν είχα παίξει το (καταπώς φαίνεται) πιο generic/αδιάφορο Avowed κοντά θα είχε μπει σίγουρα στα υπόψιν.

Κρίμας. Ίσως αργότερα.

Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι χαθηκε η ΣΠΑΝΙΑ στιγμη καλουτσικου χιουμορ του αδαν.. 😂
Τώρα με τρώει η περιέργεια να το διαβάσω για να σιγουρευτώ ότι δεν το φαντάστηκες :unsure:

Φαίνεται ταμάμ χαζευτήρι για το Deck.
Επειδή πρόσφατα αγόρασα κι εγώ το Conquest ακριβώς για τον ίδιο σκοπό, έχω να πω ότι δυστυχώς το βρήκα μέτρια εμπειρία στο Deck (απλό, όχι OLED). Έπαιξα μόνο το tutorial και λίγο παραπέρα, αλλά το χαμηλό frame rate και τα μικρά μοντέλα των χαρακτήρων με απέτρεψαν απ'το να συνεχίσω. Ναι, είναι turn-based, οπότε δεν χάνεις εξαιτίας των frames, αλλά γενικά το game έδειχνε να αγκομαχεί κι έτσι το παίζω τώρα στο desktop. Φαίνεται αξιόλογο για το είδος του, αν σε ψήνει η grimdark ατμόσφαιρα.

Στα καπάκια πήρα το Monster Train 2 να αναπληρώσω το κενό. Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το art style και οι απαιτήσεις του ταιριάζουν καλύτερα στο Deck.

Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι χαθηκε η ΣΠΑΝΙΑ στιγμη καλουτσικου χιουμορ του αδαν
Εγώ εκεί το βλέπω ακόμα. Και να χανόταν, εντάξει θα ένιωθα ένα ριπλ εδώ στο Σκοτεινό Μέρος, αλλά μέχρι εκεί.

Σε αντίθεση με κάτι άλλα σχόλια με αποσιωπητικά ή διαγραμμένα με αποσιωπητικά (whynotboth που λέει και το meme). Αυτή η ψύχραιμη αντίδραση κι αν είναι ΣΠΑΝΙΑ.
Say the magic word (say, say) και θα αποκατασταθούν όλα, ακόμα και αυτά στη μοιροβέλαξη (sic) του Σαντογκάμπι. Τέτοια γκιβαουέι δε γίνονται κάθε μέρα να ξέρεις.

Ναι βρε αθρωπε, εκεί είναι, αλλά χάθηκε ο τιτλος πανω στον οποιον στηριξες την αβελονιαδα σου.

Ισχυει. δεν ειμαι καθόλου ψυχραιμος κ το θεωρω μεγα προτερημα.

Και ανωριμοτατος ειμαι. Καποιος πρεπει να κρατάει τις ισορροπιες δω μεσα, στο αντρο της Σοβαροτητος.. :p
Μην εισαι τωρα τετχοιος. Πης, μπρο. 🤜🤛

Back