αστο βρε φιλε, αστο.
Ιτς ωλ γκουντ.
Ok, ζητώ συγγνώμη για την απροσεξία. Θα το έχω στον νου μου σε μελλοντική αντίστοιχη περίπτωση.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αστο βρε φιλε, αστο.
Ιτς ωλ γκουντ.
Είναι Slay the Spire στον κόσμο του Tainted Grail.Για την ιστορία υπάρχει και ένα turn based Tainted Grail που είναι και σε προσφορά αυτό το διάστημα και δείχνει αρκετά ενδιαφερόν
Τώρα με τρώει η περιέργεια να το διαβάσω για να σιγουρευτώ ότι δεν το φαντάστηκεςΤο χειροτερο απ ολα ειναι οτι χαθηκε η ΣΠΑΝΙΑ στιγμη καλουτσικου χιουμορ του αδαν..![]()
Επειδή πρόσφατα αγόρασα κι εγώ το Conquest ακριβώς για τον ίδιο σκοπό, έχω να πω ότι δυστυχώς το βρήκα μέτρια εμπειρία στο Deck (απλό, όχι OLED). Έπαιξα μόνο το tutorial και λίγο παραπέρα, αλλά το χαμηλό frame rate και τα μικρά μοντέλα των χαρακτήρων με απέτρεψαν απ'το να συνεχίσω. Ναι, είναι turn-based, οπότε δεν χάνεις εξαιτίας των frames, αλλά γενικά το game έδειχνε να αγκομαχεί κι έτσι το παίζω τώρα στο desktop. Φαίνεται αξιόλογο για το είδος του, αν σε ψήνει η grimdark ατμόσφαιρα.Φαίνεται ταμάμ χαζευτήρι για το Deck.
Τέιτυ Γκρέυ, ή κάτι με παρεμφερή πορνοσταρικά βάιμπζ των ελληνικών 70s-80s.
Εγώ εκεί το βλέπω ακόμα. Και να χανόταν, εντάξει θα ένιωθα ένα ριπλ εδώ στο Σκοτεινό Μέρος, αλλά μέχρι εκεί.Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι χαθηκε η ΣΠΑΝΙΑ στιγμη καλουτσικου χιουμορ του αδαν