TAINTED GRAIL: THE FALL OF AVALON

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε λογικά πως το Tainted Grail: The Fall of Avalon βασίζεται πάνω στο ομώνυμο και αρκετά επιτυχημένο επιτραπέζιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2019, ενώ πριν 4 χρόνια κυκλοφόρησε και ένα άλλο game στον ίδιο κόσμο, ένα deck-building roguelike ονόματι Tainted Grail: Conquest. Το The Fall of Avalon διατηρεί, προφανώς, την έμπνευση από …

See full article...

Τα πλάνα από το περιεχόμενο της συλλεκτικής θα ανέβουν μες στη βδομάδα λογικά, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί έφτασαν στο συμπέρασμα πως χρειάζονται reshoots.

Εχει πολυ δραση? Τα γραφικα του maxed 1440p ειναι καλα? Βλεπω ειναι παιχνιδι μικρης εταιριας για αυτο ρωταω. Ειναι καλο? Τι τερατα εχει?

Σρέντερ θα πρότεινα να παίξεις την Teinty Krey εκδοχή. Η Tainted Grail είναι too serious for its own good σύμφωνα με ειδικούς.

Εχει πολυ δραση? Τα γραφικα του maxed 1440p ειναι καλα? Βλεπω ειναι παιχνιδι μικρης εταιριας για αυτο ρωταω. Ειναι καλο? Τι τερατα εχει?
Ασ'το shredder. Δεν αξίζει το παιχνίδι, μια αρπαχτη είναι. Εάν ήθελαν να κάνουν καλό παιχνίδι θα το έκαναν TB!

33 ώρες στο παιχνίδι, level 22 με spear που καίει στο ένα χέρι και spells στο άλλο. Έχω σαρώσει τον πρώτο χάρτη κι έχω κάνει σχεδόν όλα τα side quests. Για να περάσω στην επόμενη περιοχή όμως πρέπει να κάνω το
όπου ο Captain των Keepers θέλει να σκοτώσω τον Gallahad. Υπάρχει κι η επιλογή να πάω με τα νερά του Gallahad κι εναντίον των χωριατών, αλλά τους συμπάθησα, οπότε προσπαθώ να σκοτώσω τον Gallahad.
Τα χω βρει μπαστούνια κι έχω χάσει άπειρες φορές. Σε ένα τόσο κομβικό σημείο θα έπρεπε να είναι πιο forgiving το παιχνίδι καθώς μπορεί να σε εμποδίσει από το να προχωρήσεις και τελικά να το αφήσεις.
Ήδη φτύνω αίμα να τον κατεβάσω, είναι ανάγκη ΚΑΙ να γιατρεύεται μετά από 10-15 λεπτά μάχης και φτου κι από την αρχή;

Σε άλλο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού έκανα κάτι που δεν κατάλαβα κι έγιναν εχθρικοί κάποιοι. Έχασα 4-5 ώρες να προσπαθώ να τους αντιμετωπίσω για να προχωρήσω και τελικά αναγκάστηκα να φορτώσω save που ήμουν 2 levels κάτω (18ο) και να κάνω τα πράγματα σωστά. Θα έπρεπε να μ'αφήνει να τους σφάξω όλους αφού τα είχαν πάρει μαζί μου. Θεωρητικά γίνεται ή μπορεί και όχι. Σκότωσα κάποιον NPC και μετά από λίγο αφού προσπαθούσα να σκοτώσω τους υπόλοιπους, ξανασηκώθηκε και με βάραγε!

Τέλος πάντων, θα πάω με τα νερά του. Το απολαμβάνω κι ελπίζω να περάσω το σημείο που είμαι τώρα.

Το ωραίο της υπόθεσης εν προκειμένω σε αυτό το σταυροδρόμι είναι πως και ο Gallahad τελικά έχει τα δίκια του, δεν είναι τόσο άσπιλοι οι άλλοι.

Αλλά ναι η μάχη μαζί του σπάει λίγο μπάλες, φαντάζει σχεδόν σαν end-game boss τόσο ισχυρός που είναι.

Γύρισα σε Story Μοde για την μάχη αυτή μόνο, και την έβγαλα σε 1 λεπτο χωρίς καν να πεσω κάτω από το 70% των HP. Στο normal επινα 5-5 τα potions και πάλι δεν έφτανα καν κοντά στο να το βγάλω. ΟΚ ξενέρωσα λίγο, αλλά η ξενέρα θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αν παρατούσα το παιχνίδι σε αυτό το σαδιστικό σημείο. Προχωράμε στο normal difficulty...

Last edited:
μου αρέσει πάντως που όπου και να κοιτάξεις κάτι θα βρεις αν και από τι καλαβαίνω σε πολλά από αυτά τα σημεία σε οδηγούν quest που τα βρίσκεις στην πορεία.
Δηλαδή είπα δεν πέφτω μέσα στην blood lake να δω τι έχει, και βρήκα ένα φοβερό dungeon αν και το άφησα γιατί από τι είδα έχει και quest.

Back