Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΣΡΕΝΤΕΡ, καλύτερα που δεν το πήρες. Πρέπει να ναι τρελή μαλακία το νέο σου παιχνίδι :<br><br>https://www.vg247.com/2016/05/27/teenage-mutant-ninja-turtles-mutants-in-manhattan-reviews-round-up/<br><br>Το φταίξιμο ρίχτο στην Έηπριλ Ονήλ...

Το καλυτερο παιχνιδι ειναι! Μην εμπιστευεσαι τις κριτικες! Ακους εκει μαλακια το νεο παιχνιδι μου! ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ?!

Άθλιο παιχνίδι. Μέχρι και οι τοίχοι pixelιάζουν.

Μήπως το θάβουν επειδή δεν έχει σωστο τέλος? Δηλαδή πού ξανακουστηκε να νικανε οι χελωνες?

<blockquote><br>ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ GAMESEXPLORER ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ<br></blockquote><br><br>ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.<br><br>Το παιχνίδι έχει όντως φάει γερό κράξιμο για διάφορους λόγους<br>-30 fps σε παιχνίδι που χρειάζεται τα 60 fps και δεν έχει τίποτα τρομερά γραφικά για να μην είναι εφικτό το 60άρι<br>-επαναλαμβανόμενο gameplay<br>-μικρή διάρκεια (λένε για 4-5 ώρες max)<br>-τσιμπημένη τιμή (30 στο pc, 50 στις κονσόλες)...

<blockquote><br><blockquote><br>ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ GAMESEXPLORER ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ<br></blockquote><br>Το παιχνίδι έχει όντως φάει γερό κράξιμο για διάφορους λόγους<br>-30 fps σε παιχνίδι που χρειάζεται τα 60 fps και δεν έχει τίποτα τρομερά γραφικά για να μην είναι εφικτό το 60άρι<br>-επαναλαμβανόμενο gameplay<br>-μικρή διάρκεια (λένε για 4-5 ώρες max)<br>-προνομιακή τιμή των 50 ευρώ μόλις για τίτλο που κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι budget τίτλος και θα έπρεπε να είναι στα μισά τουλάχιστον...<br></blockquote><br><br>Άμα όμως βγαίνει σε Steelcase Edition πιστεύω τα αξίζει τα 50 ευρώ...

Adhan, ξέχασες τον πιο βασικό λόγο. Έχει χελώνες. Που τον δέρνουν.

<blockquote><br>Το παιχνίδι έχει όντως φάει γερό κράξιμο για διάφορους λόγους<br>-30 fps σε παιχνίδι που χρειάζεται τα 60 fps και δεν έχει τίποτα τρομερά γραφικά για να μην είναι εφικτό το 60άρι<br>-επαναλαμβανόμενο gameplay<br>-μικρή διάρκεια (λένε για 4-5 ώρες max)<br>-τσιμπημένη τιμή (30 στο pc, 50 στις κονσόλες)...<br></blockquote><br><br>Αυτά είναι πταίσματα. To boss της κάθε πίστας στο παιχνίδι έχει 7! health bars και αφού τα σκοτώσεις όλα μια φορά τα ξαναέχει πάλι 7Χ7= 42 health bars. Εντάξει μπορούσαν να σκεφτούν κάτι καλύτερο για τα boss fights. Να έχει και λίγο νόημα η μάχη.

<blockquote><br> πάλι 7Χ7= 42 health bars. <br></blockquote><br><br>Math Nazis Dispatched

Ειναι ακομα περισσοτερες  :facepalm: δυσκολευομαι να το πιστεψω (και να το υπολογισω)

More like commited suicide.<br><br>Αν και τα health bars έχουν δημητριακά. (Pro tip, για αυτό λέγονται health bars)<br><br>Καραραμένη  :ninja: :lol:

<blockquote><br>7Χ7= 42 health bars.<br></blockquote><br><br>Τσιμπα και το σωστό τώρα.<br>7X7 = 49

<blockquote><br>Άμα όμως βγαίνει σε Steelcase Edition πιστεύω τα αξίζει τα 50 ευρώ...</blockquote><br><br>Αν είναι κι από δέρμα χελώνας ή κανά καβούκι, χαλαρά χτυπάς και 200άρα. :pcmr:<br><br>Καλά ότι θα πέσει πάλι χελωνοπαντόφλα στο γκέημ, το μόνο σίγουρο..<br><br><br>ΕDIT: Τελικά βρίσκεις τα πάντα στο γιουτούμπ, speaking of χελωνοπαντόφλα.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=6R3BYCT5oWw<br><br>Έτσι θα τον πάνε τον Ξέρετε Ποιον πάλι. :silly:

Σρέντερ απ&#039;οτι φαίνεται το παιχνίδι σου είναι φτηνιάρικο, μην κάνεις αναβάθμιση τα επόμενα 2-3 χρόνια και δώσε τα  λεφτά στην activision μπας και...

Επειδη φαινεται πως δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα το παιχνιδι το πηρα απο τον θειο. Παρα πολυ καλο! Ο πρωτος αρχηγος ειναι ο Bebop! Μετα ο Rocksteady!!!  Συνεχιζω!!! Φοβερο παιχνιδι! Απλα φοβερο!!! Πρεπει να το παιξετε οπωσδηποτε!!

<blockquote><br>Επειδη φαινεται πως δεν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα το παιχνιδι το πηρα απο τον θειο. Παρα πολυ καλο! Ο πρωτος αρχηγος ειναι ο Bebop! Μετα ο Rocksteady!!!  Συνεχιζω!!! Φοβερο παιχνιδι! Απλα φοβερο!!! Πρεπει να το παιξετε οπωσδηποτε!!<br></blockquote><br>το μονο παιχνιδι που δε θα τερματισει ποτε!!..<br>οποτε βλεπει τον εαυτο του θα καθεται να τις τρωει για να λεει πως εσφαξε τις χελωνες... :rofl: :worshippy:

Το τερματισα και αυριο ανεβαζω walktrhough στο Hard με ολα ultra 4k DSR απο την τελικη μου μαχη με τις χελωνες που σφαζω τις χελωνες!!! ΜΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Κάποιος στο FB feed μου, έκανε λαικ σε αυτήν την εικονα:<br><br><br>
13321699_612742292222006_3087739282463812654_n.jpg
<br><br><br><br>Πρέπει να αρχίσω να σβήνω μερικούς μου φαίνεται.

νταξει, μην τρελαινεσαι. για να νιωσεις καλυτερα, ουτε μενα μ αρεσει το κουρτινακι.

Back