What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES MUTANTS MAYHEM

shredder

Death Knight
Τωρα μολις βγηκς το πρψτο trailer της νεας μου ταινιας
Ο rocksteady αυτος ο χαζος χοντρος ρινοκερος που κατεστρεψε τοσα σχεδια μου με τις βλακειες του(και το batman arkahm knight στο pc ) εμφανιζεται αλλα οχι ακομα . Θα με δειτε στο επομενο trailer. Η april ειναι μαυρη και φοραει γυαλια οπως στο rise of the teenage mutant ninja turtles.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Η april ειναι μαυρη και φοραει γυαλια
και χοντρη.
Πως το πηρες αυτο ρε σρεντερ; δεν νοιωθεις την καταστροφη στο δασος των αναμνησεων σου; Εμενα μου κατεστρεψαν προεφηβικες ονειρωξεις.

Mogrey665

Lich
υπαρχει μια διαφωνια βλεπω στο τουιτερ για αυτο. αλλα εχω να πω οτι εδω δεν συμφωνουσαν οι ιδιοι οι δημιουργοι για το τι χρωμα ηταν η april θα συμφωνουσε το twitter mob? (ο ενας λεει λευκη ο αλλος mixed race asian φαση)

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
εδω δεν συμφωνουσαν οι ιδιοι οι δημιουργοι για το τι χρωμα ηταν η april

Εγω την θυμαμαι σαν κοκκινομαλλα. Εαν δεν ξερουν οι δημιουργοι, τοτε ειναι ετοιμοι για σεμιναριο αντιμετωπισης κρισης πανικου.
O σρεντερ εσπερνε φημες περι ξανθουλας. Η αληθεια ειναι μια

maladroid

Mind-flayer
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Χελώνες αυτή τη φορά είναι όντως teenagers κι ότι η ταινία Spider-verse έχει φέρει ένα κύμα ανανέωσης στο animation. Η γενικότερη ιδιοσυγκρασία της ταινίας δεν με ενθουσίασε από το trailer αλλά δεν τη ξεγράφω κιόλας.
Όσο για την April, παιζόταν στο 1.10 ότι δεν θα είναι λευκή, ειδικά από τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι ζωόμορφοι, άρα ο φυλετικός τους προσδιορισμός (μέσω φωνής/ντυσίματος/συμπεριφοράς κτλ.) δεν "μετράει".

shredder

Death Knight
και χοντρη.
Πως το πηρες αυτο ρε σρεντερ; δεν νοιωθεις την καταστροφη στο δασος των αναμνησεων σου; Εμενα μου κατεστρεψαν προεφηβικες ονειρωξεις.
Δηλαδη αυτο που θελω και εγω μια χοντρη με γυαλια.

Adhan

Horror addict
Staff member
Γιατί ρίχνεις τα στάνταρ σου ρε Σρε; Τι απέγινε το "ξανθιά με γυαλιά"; Βέβαια για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, δεν είχες αναφέρει περιφέρεια μέσης...

Η αλήθεια είναι τη Garnier πολλοί εμίσησαν, τα πιασίματα ουδείς.

soad667

Kraken
Εντάξει λίγη προσοχή με τις περιγραφές, είμαστε και σε μία ηλικία που ερεθιζόμαστε εύκολα.

Εγώ την Έιπριλ κοκκινομάλλα τη θυμάμαι με μπαμπάτσικα δίδυμα. Προς τα κάτω δε θυμάμαι τι παιζόταν, λογικά κάπου μεταξύ Κάπτεν Μάρβελ και Σακίρα βρισκόταν.

Top Bottom