Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Death Knight
Η παιχνιδαρα μου βγαινει σε λιγους μηνες και θα ειναι το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας αλλα και το καλυτερο παιχνιδι δρασης της χρονιας. Για αλλη μια φορα θα δειρω τις χελωνες!! Το παιχνιδι ειναι βασισμενο στη σειρα του 1987 αλλα θα εχει γραφικαρες και οχι αυτα τα αθλια γραφικα που ειχαν τα παιχνδιια που βγηκαν απο 1987-1996. Τοτε ζουσα μαζι με εαν εξωγηινο τον Krang ενα utrom. Ειναι κατι ροζ ανθρωπακια μεσα σε ρομποτ. Ο Krang που ηταν ενας απο τους αρηγους τους αλλα και γιος του βασιλια των utrom Πhttps://turtlepedia.fandom.com/wiki/Krang_(IDW)ερισσοτερες πληροφοριες για τα utroms εδω Utroms και ειχα δυο βοηθους ενα γουρουνι και ενα ρινικερο τον Rocksteady και τον Bebop. OΙ FOOT NINJA που ειχα τοτε ηταν ρομποτ ενω τωρα εχω πιο πολλους ανθρωπους ninja και λιγα ρομποτ. Εχουν να φανε πολυ ξυλο οι χελωνες!!! Μολις βγει θα ανεβασω βιντεακι σε 1440p ultra 60 fps και ολοι θα δειτε ποσο αγριο ξυλο θα φανε οι χελωνες!!!

@shredder πως θα δείρεις τις χελώνες αφού αυτές χειρίζεσαι στο παιχνίδι; Pizza Food for thought.

Σιγά το πρόβλημα, θα πάει μέχρι τον Shredder και μετά θα κάθεται και θα τρώει ξύλο, και θα το ανεβάζει βίντεο στο youtube.

All of this has happened before, and it will all happen again.

Παίζει να μην έχω παίξει κανένα χελωνοπαιχνιδι πέρα απο ενα nes του 89

Την Τεταρτη θα ανακοινωθει ημερομηνια κυκλφοροιας της παιχνιδαρας !

ΣΠΟΗΛΕΡ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ.... ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ

Κυκλοφίρας όχι, αλλά κυκλοφορίας ημερομηνία, όντως δεν ανακοίνωσαν πέρα από ένα αόριστο 2022.

Περιμέναμε να γνώριζες κάτι παραπάνω.

δεν πειραζει μαν μου. τουλαχιστον θα εχουμε επιλογη να παιξουμε με την april.

tmt.jpg

Back