Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΙ ΕΣΥ!!

MOλις γυρισα απο τη δουλεια θα το παιξω το βραδυ και θα ανεβασω βιντεο για να δειτε ολοι ποσο αγρια θα δειρω τις χελωνες!!! Θα δειτε εμενα και τους foot ninja μου οπως και τα τσιρακια μου rockssteady krang bebop stockman τι αγριο ξυλο θα ριξουμε στις χελωνες!

Άρα θα χάνεις συνέχεια στην πρώτη πίστα;

Shredder Steam Review:
I slayed brutally all the Turtles and their filhty rat leader on my monster PC RYZEN 7 1700 RX 6700XT 12 GB RED DEVIL MP 600 2TB WRITE:4950MB/S READ:4250MB/S DELLP2416D 24'' 2560X1440 60 HZ IPS.
For 5 hours, I made them suffer. I only wish there was more stage variety though.

Sneak peek:
Clipboard02.jpg

Σρέντερ, για αυτό το νίντζα τζομπ, δέχεσαι αιτήσεις; Έχω ένα γνωστό που κάνει δουλειά με τα πόδια, ό,τι πρέπει για φουτ νίντζα.

Μαυρη ειν η νυχτα στα βουνα, στους καμπους πεφτει χιονι
ορμουν χελωνες απο παντου κι ο Σρεντερ ξεσπαθωνει, ξεσπαθωνει

Τον Rocksteady να τον απολύσεις Σρέντερ.
Η χελώνα κάθεται ακίνητη για ένα λεπτό και δεν μπορεί να την χτυπήσει. Epic fail που λέγαμε κάποτε.

Ψιλοψήθηκα πάντως από τα videos του Shredder, φαίνεται ποιοτικό brawler.

Streets of rage δεν θα είναι αλλά όντως φαίνεται όμορφο και μου θυμίζει ένα από τα πρώτα παιχνίδια με τις χελώνες που έπαιξα σε υπολογιστή. δεν θυμάμαι το όνομα. Ίσως κάποιος συμφορουμίτης να θυμάται τα χελωνοπαίχνιδα στις αρχές δεκαετίας του 90. Αναμένω παρουσίαση για να δω αν θα προχωρήσω σε αγορά.

Last edited:
Turtles in Time reminiscent. Ευκαιρία να σαπίσουμε ντεμέκ νίντζα της που... της πατούσας ήθελα να πω. Προς χάριν του παλιού, καλού καιρού.

Τον Rocksteady να τον απολύσεις Σρέντερ.
Η χελώνα κάθεται ακίνητη για ένα λεπτό και δεν μπορεί να την χτυπήσει. Epic fail που λέγαμε κάποτε.
Τον ειχα απολυσει πριν χρονια αλλα μετα τον ξαναπηρα για υπηρετη μου γιατι δεν βρηκα αλλον καλυτερο. Δεν θυμασαι τι ειχε γινει τοτε? Αφου τον απελυσα πηγαμε σε ενα ζωολογηκο κηπο με τον Krang και μεταλλαξαμε εναν ταυρο αλλα αυτος αποδειχτηκε πιο χαζος απο τον Rocksteady ετσι αποφασισαμε να ξαναπροσλαβουμε τους Rocksteady και Bebop!

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΜΟΥ!!! ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ!!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!

Και εδω το ρομποτ με το κοκκινο βρακι που δερνει τις χελωνες!!

Αυτη ειναι προπονηση, οχι σαν αυτες που κανουν καποιοι αλλοι. Η απορια μου ειναι εαν ειναι η δικια σου προπονηση ή το παιζει καποιος αλλος.

Back