What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: Shredder’s Revenge

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Αμφιβάλλω ότι υπάρχουν άνθρωποι άνω των -άντα που δεν έχουν παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο της σειράς Teenage Mutant Ninja Turtles. Αν και η παρουσία της στην τηλεόραση ξεκίνησε το 1987, στη χώρα μας έγινε γνωστή λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές των ‘90s, κάνοντας ανεπανάληπτη επιτυχία στους πιτσιρικάδες της εποχής. Τόσο μεγάλη που οι τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες, με την έξυπνη χρήση ονομάτων διάσημων καλλιτεχνών της Αναγέννησης, έγιναν κυριολεκτικά μέρος της καθημερινότητας μας.
Φυσικό επακόλουθο μιας τέτοιας επιτυχίας ήταν να κυκλοφορήσουν δεκάδες προϊόντα με θέμα τους πράσινους ήρωες και την κουστωδία villain που τους συνόδευαν, με τα video games να μην μένουν στην απ’ έξω. Εντούτοις, έπεσαν σε μια εποχή που το PC gaming ποιοτικά δε βρισκόταν στα καλύτερα του, όσον αφορά τα είδη πέρα των adventures/RPG φυσικά, με συνέπεια οι απόπειρες της Konami να ήταν επιεικώς (πολύ) μέτριες. Αντίθετα, στις arcade καμπίνες τα πράγματα ήταν σαφώς...

Continue reading...


 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,883
Πρώτος.
Η τελευταία screenshot του κειμένου πρέπει να πόνεσε ορισμένους...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Θα τιμηθεί και θα λιωθεί όπως και πρέπει. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΠΑΤΟΥΣΟΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΡΕΝΤΕΡ.

Μόνη μου ένσταση η τιμή του. Για τίτλο με ρετροπιξελούμπεν γραφικά, κάνει ακόμη κι έναν ορκισμένο φίλο των 2D brawlers σαν την αφεντιά μου να περιμένει καρτερικά μια καλή έκπτωση. Ζούμε εξάλλου σε έναν μετά Wulver Blade κόσμο.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Κοστίζει όσο δύο μεγάλες πίτσες περίπου, οπότε συμφέρει. Γλυτώνεις και τα λιπαρά.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
606
Μα τί ωραία πράγματα που γίνονται στο μαχαλά μας. Ο Ζωρζ βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και έχει πάρει αμπάριζα τα ριβιούζ και βγαίνουν παιχνιδάκια-διαμαντάκια για να έχουμε να ασχολούμαστε. Το συγκεκριμένο το βλέπω και λιώνω από νοσταλγορετρολαγνεία και ευελπιστώ να το χωρέσω στη λίστα μου.
 
Top Bottom