TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Tον εφαγα αυτ τη φορα και εγινε φανταμσα. Εχει προσπαθησει πολλες φορες να με ξεγελασει ναι αλλα αυτη τη φορα ολοιε ειδαμε το φαντασμα του και παρακολουθησα τις χελωνες να τον θαβουν!!
 
Νταξ εγώ μία φορά το αγαπώ αυτό το thread. <br><br>Sent from my XT1562 using Tapatalk<br><br>
 
Χαχαχαχαχα σε χαζεψαν οι φαπες απο οτι φαινεται<br>Ολογραμμα ηταν και μετα πουλησαμε την τεχνολογια για την περιοδεια του Dio<br>Μολις κερδισει το Survivor θα φερει και καρυδες να σου πεταμε στο κεφαλι<br>Πιτσα με καρυδα εχεις φαει?
 
Ηλία, νομίζω τον πλάγιο τρόπο δεν τον καταλαβες, μήπως και σταματήσεις.
 
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote>Και εσύ δύο χοντρούς φίλους σου τους σκωτίζεις κάνα χρόνο να γραφτούν και σε γράφουν!</blockquote><img src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4e/Bebop_and_Rocksteady.png" alt="Bebop_and_Rocksteady.png" class="bbcode_img" /><br></blockquote><br><br>ε με τέτοιους φίλους.<br></blockquote><br>Γι αυτο βρηκα αλλον Rocksteady και Bebop και τωρα εχω αυτους<br><img src="http://i65.tinypic.com/28lx452.png" alt="28lx452.png" class="bbcode_img" /><br>Εκανα 10 χρονια υπομονη με τους αλλους ε δεν πηγαινε αλλο. Ολο αποτυχιες. Οτι αποστολη και να τουα ανεθετα τιποτα δεν μπορουσαν να κανουν σωστα. Ομως οι νεοι Rocksteady& Bebop γνωστοι και ως ivan Steranko και Anton Zeck ειναι φοβεροι και τρομεροι. Βλεπεις ο Ivan Steranko πριν τον μεταλαξω σε ρινοκερο ηταν αξιωματικος του Ρωσικου στρατου που μου πουλουσε οπλα ενω ο Bebop επαγγελματιας κλεφτης. Ενω οι αλλοι 2 που ειχα απο το 1987 μεχρι το 1997 ηταν 2 αλητες οχι επαγγελματιες σαν αυτους που εχω τωρα.
 
That&#039;s true shredder. Μπορεί να πέρασαν χρόνια αλλά ακόμα θυμάμαι ότι οι original rockstead και Bebop ήταν απλά κάποιοι τυχαίοι που βρήκες στον δρόμο. Μα πραγματικά πως θα κατακτούσες τον κόσμο με εκείνους? <br><br>Sent from my XT1562 using Tapatalk<br>
 
Ήταν το Beta Version αυτοί οι δύο. Τώρα έκανε το release με τους καινούριους.
 
Τοτε δεν ειχα βρει ακομα τους καινουργιους. Το 1997 εδιωξα τους παλιους και μετα αρχισα να ψαχνω για αλλους Rocksteady& Bebop ωσπου γνωρισα τον Ivan και τον Anton. Αλλα τους μεταλλαξα για τιμωρια επειδη προσπαθησαν να κλεψουν το κρανος μου και απηγαγαν την κορη μου την Karai. Οσο ηταν με το μερος μου δεν τους χια μεταλλαξαει. Ενω τους προηγουμενους τους μεταλαξα επειδη αυτοι ηθελαν να μεταλαχτουν.
 
Lol ποτέ εμφανίστηκε η κόρη?<br><br>Sent from my XT1562 using Tapatalk<br><br>
 
η κορη του ματιου μου εκανε ενα zoom in οταν εφτασα στην λεξη κορη, που δεν ειναι του ματιου.τωρα εξηγουνται πολλα. <br>γιατι μας κρυβεις την κορη ωρε σρεντερ;
 
Απο 1994 εμφανιστηκε. Ειναι η Karai. Εχω και αλλους 4 Rocksteady& Bebop. Αυτους τους 2<br>
295zm1j.jpg[
τους εχω απο περσι το καλοκαιρι<br>και αυτους απο το 2012<br><img src="http://i68.tinypic.com/20z6v4w.jpg" alt="20z6v4w.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>
 
Δηλαδή έχεις γυναίκα; Τότε γιατί ψάχνεις κι άλλη;
 
Κόρη έχει. Όχι γυναίκα. Η οποία κόρη νομίζω του έχει κάνει κάποιες λαδιές.
 
<blockquote><br>Κόρη έχει. Όχι γυναίκα. Η οποία κόρη νομίζω του έχει κάνει κάποιες λαδιές.<br></blockquote>Και θα κωλώσει κοτζάμ Σρέντερ σε λίγο γουινσέστ; :w00t:
 
Άμα δεν είναι ξανθιά με γυαλία δεν του κάνει.
 
Η πρωην μου ηταν μελαχρινη χωρις γυαλια ακι μου εκανε για 2 χρονια! Αλλα οπως εχω πεi θα προτιμουσα η επομενη να ειναι ξανθια με γυαλια αλλα και να μην ειναι δεν πειραζει. Εκανα καμακι σε μια ξανθια με γυαλια το Σαββατο που ειχα παει με τον κονσολα και τον χοντρο που δεν ειναι τρελος στο mall αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα.
 
<blockquote><br>εχω πεο<br></blockquote><br>Tωρα το ανακαλυψες;
 
ότι έχει κανείς καλό είναι. Εφόδια για τον σκληρό βίο που τον περιμένει.
 
Δειτε ποσο τρομακτικος φοβερος και τρομερος ειμαι τωρα που εγινα ζομπι!!!<br><br>http://redworld96.tumblr.com/post/159259097515/tmnt-2012-end-times-5x04-shredder-is-back
 
Back
Top