What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

TERA online

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
ΤΙ γίνεται με το εν λόγο mmorpg?Παίζει κανείς?Το έχει δοκιμάσει κανείς?Είναι free τώρα(αν δεν ήταν απ την αρχή)..Για πείτε εντυπώσεις-απόψεις!
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Δεν το έχω παίξει ποτέ...

Αν ψάχνεσαι να παίξεις κάποιο MMO, θα σου πρότεινα το GW2. Είναι φοβερό !!! Απαιτεί όμως να το αγοράσεις στην αρχή. Είναι χωρίς συνδρομή. Είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει. Πάσχει λίγο στο End game, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί έχει πολύ πράμα και αξίζει!!
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Νομίζω πως τώρα είναι δωρεάν.Δεν το έχω παίξει ποτέ αλλά από αλλά forum που διάβασα λένε ότι είναι σαν το aion
 

cheeseman

Commoner
Joined
Dec 4, 2012
Messages
47
Μου το έχει προτείνει φίλος μου που είναι κατενθουσιασμένος και το κατεβάζω τώρα. Λογικά, θα το δοκιμάσω ΣΚ ή Δευτέρα. Θα είμαι σε pve server αλλά δεν ξέρω ακόμα σε ποιον. Αν το ξεκινήσει κάποιος, ας γράψει εδώ ( ή ας στείλει pm) το server και το όνομα του χαρακτήρα του, να βρεθούμε μέσα.

Ισχύει όπως το είπε ο OxidE. Ήταν επί πληρωμή και έγινε free πρόσφατα
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,312


deadpool1994 wrote:
Νομίζω πως τώρα είναι δωρεάν.Δεν το έχω παίξει ποτέ αλλά από αλλά forum που διάβασα λένε ότι είναι σαν το aion</blockquote> off topic :worship: τα σπάει ο spawn στην πικ σου, ον τοπικ τωρα : θα σου έλεγα κανένα γκιλντ οφ γουορς 2 [ παίξε και το σικρετ γουορλντ αμα δεν το εχεις παίξει <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ]

 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
ξεκινησα εγω πριν 2 μερες σε pvp server .τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα (απο τα καλυτερα σε mmo) πηγα16 level μεσα σε 2 μερες(60 ειναι το μαξ).βεβαια ειχα και παρεα και ανεβηκα πιο γρηγορα αλλα δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα ιδιαιτερα.
Εγω ειμαι σε pvp server. αν θες να κανεις ηρεμα ηρεμα το farm και του quest σου μαλλον δεν ειναι ειναι ο server αυτος για σενα καθως οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να βρεθουν αλλα ατομα που να σε ξεκανουν σε δευτερολεπτα(το ξερω γιατι το εκανα και εγω ο ιδιος μαζι με εναν φιλο μου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) η μιχανισμη ειναι οι κλασικοι που υπαρχουν σε καθε mmo. τα quest αρκετα αλλα απο τα οποια τα περισσοτερα ειναι σκοτωσε ταδε αριθμο απο τερατα
οποιος το ξεκινησει ειμαι στον Balder (pvp) <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

cheeseman

Commoner
Joined
Dec 4, 2012
Messages
47
Έπαιξα τη Δευτέρα το tutorial στον Veritas Server ( PVE ). Θα παίζω κυρίως βράδυ με το χαρακτήρα Arrowneer.
Το παιχνίδι έχει πολύ όμορφα γραφικά και είναι εμφανές στη μάχη το Action στοιχείο. Περισσότερα δεν ξέρω ακόμα αφού απαιτούνται κάποιες ώρες, τόσο για εξοικείωση, όσο και για συμπεράσματα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,550


deadpool1994 wrote:
Νομίζω πως τώρα είναι δωρεάν.Δεν το έχω παίξει ποτέ αλλά από αλλά forum που διάβασα λένε <b><span style="color:#ffbb00">ότι είναι σαν το aion</span></b></blockquote>
:sick:

 

cheeseman

Commoner
Joined
Dec 4, 2012
Messages
47
Η πρώτη εντύπωση είναι διαφορετική ! έχει αρκετό action στοιχείο. Τωρα, σε βάθος gamepley, immersion και συνολική εμπειρία δεν ξέρω πόσο μπορεί να μοιάζει με το aion :unsure:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Ξεκινάω σήμερα το Tera. Ξεκίνησαν κάποιοι φίλοι μου και είπαν ότι είναι καλό. Έχει κανένας πρόσφατες εντυπώσεις; Είναι βαρύ παιχνίδι; Από "κοινότητα" μεριά τι λέει; Στο Guild Wars 2 ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την κοινότητα και οι περισσότεροι μιλούσαν όμορφα. Ξέρει κανείς κάτι;
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Έπαιξα μέχρι τα 12 lvl και το βαρέθηκα,έχει κάποια στοιχεία που με ξενέρωσαν όπως το ότι δε με αφήνει το παιχνίδι να πάω όπου θέλω,πχ βλέπω έναν μεγάλο βράχο δίπλα στον καταρράχτη και δε μπορώ να πάω εκεί γιατί με μπλοκάρει το αόρατο τείχος.
Άλλο πρόβλημα που είδα σε τόσο λίγο που έπαιξα ήταν 2 Bugs,τη μια φορά ο launcher σταμάτησε να αποκρίνεται και έπρεπε να περάσω κάτι αρχεία-υπογραφές και μια άλλη φορά πάλι ένα αόρατο τείχος με σταματούσε και δε μπουρούσα να περάσω απο μέρος που περνούσαν όλοι και είχα περάσει κ εγώ πιο πριν.
Αυτό που μου άρεσε ήταν το combat System που θέλει να στοχεύεις για τα Spells και να αποφεύγεις τα αντίπαλα.Τα γραφικά δε με τρέλαναν αν και όμορφα,θυμίζουν κορεάτικο mmo χωρίς πολύ ποικιλομορφία εδάφους όπως πχ στο wow.
Και το τελευταίο που με χάλασε ήταν ότι έβλεπα τους άλλους παίχτες να είναι ίδιοι με εμένα,δεν έχει talent trees ώστε ο priest σου να είναι διαφορετικός απο τον άλλο,όλοι πάνω κάτω το ίδιο είναι και καταντάει βαρετό.
Σε τόσο λίγο χρόνο που έπαιξα φυσικά και η άποψη μου δε μπορεί να είναι ολοκληρωμένη αλλά η αρχή του δε με κράτησε για παραπάνω..
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Με βάζεις σε σκέψεις... Αν έχει αυτά τα προβλήματα, φαντάζομαι και γω ότι θα το βαρεθώ σύντομα... Θα το δοκιμάσω και θα σου πω, αλλά καλό είναι να προϊδεάζομαι για ότι θα βρω... Άκου δεν έχει talent trees... Αυτό νομίζω θα με χαλάσει πιο πολύ από όλα...
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
εχω προχορησει εγω αρκετα για να εχω καπως μια σχετικα καλη αποψη( αν και το ''καλο'' αρχιζει μετα τα 60 λεβελ) .Λοιπον εγω ειμαι 46 λεβελ αυτην τη στιγμη(εχω ξοδεψει καπου 80 κατι ωρες για να φτασω σε αυτο το σημειο)oxide bug και κτλπ δεν παρατηρησα μπορει να εισουν ατυχος εσυ.οντως το παιχνιδι δεν εχει talent tree αλλα εχει glyphs τα οποια διαφοροποιον καπως τα skills.εχει μεγαλη ποικιλια απο mobs και εκει που πιστευω δινει ρεστα ειναι στα bosses.οι περιοχες ειναι παρα πολυ καλες και με μεγαλη ποικιλια(απο παγωμενες περιοχες με πλοια μεχρι τροπικα νησια κτλπ.)
βεβαια το παιχνιδι γινεται ενδιαφερον μετα τα 20 level που πηγαινεις σε dungeons (5αδα) που εκει βρισκεις πολυ καλα items .το crafting system να πω την αληθεια δεν το ξερω καθως πρεπει να το αρχισεις απο νωρις κατι που εγω δεν εκανα και δεν ανεβασα τα συγκεκριμενα skills . με την μεταφορα του σε free to play κατασταση εγραφτηκαν μισο εκατομμυριο καινουργιοι παιχτες επομενες εχει αρκετο κοσμο.
το καλο ειναι οτι σε σχεση με αλλα f2p παιχνιδια δεν ειναι pay to win καθως το shop εχει xp boosts mounts κτλπ. ενα αλλο στοιχειο το οποιο μου αρεσε πολυ ειναι η εκλογη vanarchs. καθε περιοχη ( εκτος 3 πολεων ) κυβερνεται απο μια clan η οποια ειτε εχει βγει δια της ψηφου ( για μια βδομαδα η παιχτες μπορουν να ψηφιζουν οποια clan θελουν,απο της υποψηφιες φυσικα) ειτε εχει επικρατησει σε guild war αναμεσα στις αλλες.
φυσικα για να παρει μια guild μερος θελει αρκετες προηποθεσεις.η εκλεγμενη περιοχη ελενχει πια καταστηματα θα ειναι ανοιχτα και ποτε,τα taxes την τιμη των items στα καταστηματα κτλπ.
τελος το pvp ειναι πολυ καλα δομημενο καθως δεν φτανει να εισαι πολυ καλα ΄΄΄ντημενος ΄΄ πρεπει να εχει και ικανοτητα να αποφευγεις τα χτηπυματα του αλλο και να τον πετυχαινεις με τα δικα σου skill
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
noFEAR, σε ευχαριστώ ! Τώρα έκανα login στον Barter ! Θα σας πω και γω τις εντυπώσεις μου.
 
Top Bottom