What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tex Murphy - Tesla Effect

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Μια και είδα με έκλπηξη ότι δεν υπάρχει νήμα για το game και μια και είμαι και backer από το kickstarter καιρός είναι να το δημιουργήσουμε.
Το game θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 14 και σήμερα μου ήρθε το τρίτο τους trailer που νομίζω έιναι και το καλύτερο τους. Απλά είναι απίστευτο!

http://www.youtube.com/watch?v=_wnAayWwLEI
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Όντως το καλυτεροτερότιστο τρέηλερ απ'όλα ως τώρα. Ποθούμε επιστροφή Δασκάλου Τέξ με τεράστιο πάθος και λύσσα!
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Και άλλο trailer που βλέπουμε και μερικές σκηνές από το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=RBVg_UGFlPM
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Μπορω να πω πως μου ελειψαν τα FMV Adventure games :woohoo:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Καλά,αν αυτά που υπόσχονται τα πραγματοποιήσουν κιόλας ίσως και να μιλάμε για ότι καλύτερο θα έχει δει ποτέ το είδος (και όχι μόνο οπτικά),καλύτερο ακόμη κι από το The Beast Within.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Θεόχλωμο για καλύτερο από το Beast Within. Όσο καλό και να ήταν το Pandora Directive και τα υπόλοιπα "μεγαθήρια" της FMV σχολής, κανένα δεν έφτασε ούτε λίγο κοντά στην μεγαλειώδη ατμόσφαιρα του αριστουργήματος της Jensen. Κατ'εμέ, μεγάλο μέρος της γοητείας και της δύναμης του Beast Within, οφειλόταν στο ότι χρησιμοποιούσε "αληθινά" περιβάλλοντα και δεν έδειχνε διαστημοδρόμια/εξωγήινους/Αζτέκους με τα σίγουρα πολύ περιορισμένα γραφικά της εποχής που έδιναν άνισα οπτικά αποτελέσματα και "φτήναιναν" πολλά παιχνίδια του είδους.

That being said, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα το χαρούμε με την ψυχή μας!
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Μαζί σου Borracho,ούτε εγώ το πιστεύω,αλλά αυτοί υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα και απλά έχω μιαν ελπίδα ότι ένα παιχνίδι με το μέγεθος και τη δράση του Pandora Directive σε συνδυασμό με το σημερινό τεχνικό τομέα,ίσως καταφέρει να γράψει ιστορία και να ξαναφέρει τα FMVs στο προσκήνιο.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Τις προάλλες είχαμε μία συζήτηση στο meeting του Adventure Advocate, για το πόσο μεγάλο θα είναι τελικά σαν παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί και πολύ, αλλά ειπώθηκαν ορισμένα εύλογα ερωτήματα και τελικά οι περισσότεροι είπαμε πως κάτι σε διάρκεια UAKM θα ήταν πολύ ικανοποιητικό.

Βλέποντας το βίντεο μιλάει για διάρκεια και επιλογές Pandora. Γίναμε.
Δεν ξέρω τι λέτε για Γκάμπριελς, αλλά Pandora Directive, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Αν το φτάσουν θα μιλάμε για μεγάλο κατόρθωμα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Κουζουλαθήκατε ντιπ ωρε σύντεκνοι; Το Pandora Directive ήτανε ΗΔΗ ίσαμε 6 φορές καλύτερο από το κάργα υπερεκτιμημένο Beast Within. Η μοναδική ελπίδα της Jensen για να το κοντράρει ήταν το Sins of the Fathers αλλά έχασε στα σημεία.

Όσα μαθαίνουμε/ βλέπουμε για το Tesla Effect υπονοούν μεγάλη επιτυχία αλλά εγώ κρατάω ακόμα μικρό καλάθι γιατί η ποσότητα και οι 2k αναλύσεις δεν μου λένε τίποτα. Το Pandora είναι το (δεύτερο) αγαπημένο μου adventure ever όχι επειδή μου πήρε 6 μήνες να το τερματίσω αλλά επειδή το σκεφτόμουνα και το συζητούσα μετά άλλους 6 (και βάλε).
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Νομίζω ότι έχει να κάνει με το τι μετράει πιο πολύ για τον καθένα.Για μένα μετράνε πιο πολύ η ατμόσφαιρα και το στόρυ (στα FMVs τουλάχιστον) και πιστεύω ότι εκεί το GK υπερείχε καθαρά.Το Pandora Directive όσο καλό και πρωτοποριακό και να ήταν,είχε άλυτα θεματάκια από το UAKM ακόμα.Σϊγουρα πρόκειται για εκπληκτικό παιχνίδι,όμως προσωπικά σαν εμπειρία με συγκλόνισε πολύ περισσότερο το The Beast Within.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Μα και για μένα τα ίδια μετράνε. Αν, μάλιστα, βάλουμε και τις ερμηνείες στην εξίσωση τότε το πράγμα ξεφεύγει τελείως - ειδικά οι δύο πρωταγωνιστές του BW ήταν τέρμα αχώνευτοι (ενώ στο Sins τους πήγαινα).

Βεβαίως βοηθάει και το γεγονός ότι από πλευράς gameplay το Beast Within ήταν μάλλον χλιαρό ενώ το Pandora παραμένει ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα adventures που έχω παίξει.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Αδερφέ Μαλαντρουά θα διαφωνήσουμε οριζόντια, πλάγια και καθέτως, όσο και να αγαπώ τον Υπερλούζερ Τέξ.

Σαν το Γαβρίλλο-Σερβιτότρο-Αποτυχημένο Μπιλντέρι Dean Erickson και το φανταστικό Peter Lucas ως Von Glower, δεν έχει. Η χρονιά του Beast Within (1995; 1996; Κάπου εκεί δεν ήταν<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> έχει τις καλύτερες gaming αναμνήσεις της ζωής μου και ο συγκεκριμένος τίτλος ίσως είναι το adventure που έχω παίξει, τερματίσει και αναλύσει ψυχωτικά περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο.

Ίσως φταίει βέβαια που το Pandora Directive το έπαιξα χρόνια αργότερα μέσω GoG και δεν πήρα ποτέ την αρχική τζούρα του, απ'όταν είχε πρωτοβγει, ενώ τα Gabriel Knight τα παρακολουθούσα από την αρχή.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Σαφώς παίζουν το ρόλο τους κι οι τρυφερές αναμνήσεις. Εγώ με τον Tex ξεκίνησα την ένδοξη πορεία μου στο genre (ναι, προτού μάθω καν την ύπαρξη της Lucas) ενώ ο Gabriel ήταν μια προσπάθεια να βρω "κάτι αντίστοιχο" και επειδή το Beast Within είχε βγει εκεί στα κοντά, το δανείστηκα από προνομιούχο φίλο και απογοητεύθην. Αργότερα δοκίμασα Sins of The Fathers και είδα την Jane την αληθινή.

Περιττό να πω πόσο τρόμπας μου φάνηκε ο Dean και πόσο λάτρεψα μετά το πιξελιασμένο καρτούν με τη μαγκιόρικη ερμηνεία Tim Curry.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Ξέρετε τι θέλετε ε;
Θέλετε έναν που δεν έχει παίξει ούτε τo Beast Within/Sins Of The Fathers, ούτε τα Tex Murphy, για να κρίνει αντικειμενικά ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ και λοιπά αδερφίστικα. Έναν ΑΝΤΡΑ θέλετε.

Εγώ μετανιώνω που απέσυρα τα λεφτά από το Tesla Effect όταν ήταν ακόμα σε διάρκεια το Kickstarter, αλλά από την άλλη είχα οικονομικό πρόβλημα (εδώ απέσυρα έξτρα 50 δολλάρια από την ΥΠΕΡΟΥΛΤΡΑ-ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Carmageddon : Reincarnation που έτρεχε παράλληλα...).
Όμως επειδή συμπαθώ πολύ τους τύπους απ ότι έχω δει στα video και επειδή ο Tex μοιάζει με τον Al Bundy, θα το αγοράσω ΣΙΓΟΥΡΑ στο GOG.
 

giovanna

Commoner
Joined
Dec 3, 2012
Messages
32
Tex να είναι και τι μας νοιάζει η διάρκεια κλ.π. πολύ μου έχει λείψει το μανάρι μου :salute:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Επειδή οι απόψεις διίστανται αρκετά,δεν το κάνουμε κανένα poll (τύπου "ποιο είναι το αγαπημένο σας FMV" ) ή απλά ένα VS thread που θα μπορούσε να εξελιχθεί με περισσότερες κόντρες;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326


maladroid wrote:
ενώ ο Gabriel ήταν μια προσπάθεια να βρω "κάτι αντίστοιχο" και επειδή το Beast Within είχε βγει εκεί στα κοντά, το δανείστηκα από προνομιούχο φίλο και απογοητεύθην</blockquote>
εχω μαζεψει τα ξυλα. εχω στησει τον πασαλο. λειπεις εσυ απο τον πασαλο και η φωτια στα ξυλα.
πειτε οτι εχω παρωπιδες, οτι εχω καρωτιδες, οτι εχω ψυχολογικα προβληματα
τα gabriel ειναι δωρο στο ανθρωπινο ειδος, ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705


maladroid wrote:
Το Pandora Directive ήτανε ΗΔΗ ίσαμε 6 φορές καλύτερο από το κάργα υπερεκτιμημένο Beast Within.</blockquote>
Howaboutno.gif :trollface:
Διαφωνώ και εξηγώ:

Το Sins of the Fathers είναι μακράν το πιο αδύνατο στη σειρά με το πιο άνευρο (imo) setting. Σε γρίφους και ιστορία δεν πλησιάζει καν τα επόμενα 2 (ξέρω μεμονωμένους γρίφους σε αυτά που απλά σβήνουν την πλειοψηφία των γρίφων στο πρώτο). Also χλωμό να βρεις πολλούς που να έχουν άλλη σειρά πέρα από την 2-3-1, άντε στη χειρότερη 3-2-1.
Για το Pandora δεν έχω άποψη, το μόνο της σειράς που έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα είναι το Killing Moon.

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εχω παιξει δεκαδες αντβεντσουρς.
γριφο σαν αυτο με το κασετοφωνακι στον ζωολογικο κηπο (αν ενθυμεισθε) και το κοψε ραψε δεν εχω συναντησει.
να πουμε για τη μουσικη? για την οπερα του χολμς που με ανατριχιαζει ΚΑΘΕ φορα? η για τη μουσικη σ εκεινο το μουσειο του βαγκνερ νομιζω? η για το ριφακι μ εκεινη την κιθαρα του πλανοδιου μουσικου στην πλατεια?
για την ατμοσφαιρα?
βαριεμαι. δεν λεμε άλλα. παω να δω "δε βόις" κι αφου δεν προλαβαινω να δωκω επιχειρηματα, κλεινω το θεμα:

<span style="font-size:4">το beast within, δεν ειναι ενα απ τα καλυτερα fmv εβερ, ειναι μια απ τις εμπειριες εβερ που πρεπει να ζησει καθε γκειμερ.</span>

ρε σεις, με φτιανει τρελλα η ασλανιδου, να το κοιταξω με γιατρο ή ειμαι οκ?
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ρε Adhan τώρα με έχασες από φίλο με την τοποθέτηση GK3 > GK1. Αν εξαιρέσουμε το Le Serpent Rouge (που κι εκείνο δεν μου έκανε την φοβερή εντύπωση που έχει αφήσει στο συλλογικό υποσυνείδητο αλλά οκ), η ατμόσφαιρα της Νέας Ορλεάνης, το origin story των Schattenjägers, οι σκηνές με τον θείο Wolfgang, το σοκολατένιο ατίθασο μανάρι Malia, ήτανε όλα τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από οτιδήποτε είχε να προσφέρει το GK3 σε επίπεδο story-χαρακτήρων. Για τα γραφικά ας μη μιλήσω, το 3 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια όλων των εποχών ανεξαρτήτως είδους κι ας μην είναι απολύτως δική του υπαιτιότητα. Στα puzzles έχεις το Serpent Rouge αλλά άμα με πιέσεις θα παίξω τη wild card <span class="bbcode_spoiler">ΓΑΤΟΜΟΥΣΤΑΚΟ</span> και δεν σε συμφέρει :whistle:

Brother, ο γρίφος με το "mixed tape" μου άρεσε κι εμένα αλλά γενικά το puzzle design του παιχνιδιού δεν μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, συγκριτικά με το GK1.
 
Top Bottom