THE LAST OF US PART II REMASTERED

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όπως ακριβώς αναφέρεται στο review, ένας εξαιρετικός απο ολες τις πλευρές τίτλος, αξίζει να αναφερθεί ότι περιέχει και έντονη χαρακτηριστική βία άκρως κατάλληλη για ηλεκτρονικούς δολοφόνους. Η ιστορία μπορεί να διχάσει μεν αλλά παραμένει ενδιαφέρουσα και κρατάει την αγωνία για το τέλος. Προσωπικά με χάλασε πολύ ο χαρακτήρας της Αμπι και μπορεί να το παρατούσα η να μην το απολάμβανα τόσο αν δεν ήταν εξαιρετικό σε όλα τα υπόλοιπα, οπως και να έχει πάντως ορμάτε ελεύθερα.

Προσωπικά, όποτε θυμάμαι το συγκεκριμένο τίτλο, νιώθω μια αίσθηση αηδίας. Ο κυριότερος λόγος είναι το γνωστό γεγονός που με έκανε να ξενερώσω για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αλλά δεν είναι ο μόνος.
Η Abby είναι από τους πιο αντιπαθητικους πρωταγωνιστές που έχω παίξει σε παιχνίδι, σε σημείο που όποτε έπαιζα με αυτή, έκανα disconnect από τον κόσμο του παιχνιδιού. Αλλά και οι υπόλοιποι της ομάδας της(με εξαίρεση τον συμπρωταγωνιστή της στην πιο cringe σκηνή στην gaming ιστορία) ήταν από αδιάφοροι έως εκνευριστικοι (που πας μωρή με την κοιλιά απέναντι?).
Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα vanity project του druckmann, ο οποίος είπε ότι θα κάνω ότι γουστάρω και στα @@ μου εάν σας αρέσει. Που είναι δικαίωμα του αλλά και δικό μου να τον κράζω για αυτό . Και δεν είμαι ο μόνος πιστεύω. Για αυτό δεν έχουμε δει TLoU3, γιατί όπως το 1 έφερε εκατομμύρια προπαραγγελιες για το 2, ξέρουν ότι το 3 δεν θα έχει την ίδια επιτυχία λόγο του 2. Για αυτό το 1 πούλησε 18εκ ενώ το 2 μόνο 10 από τα οποία 4εκ preorders
Πολλά ακόμα μικρά και μεγάλα που βαριέμαι να αναφέρω. Το review του angry joe για το παιχνίδι αναφέρει πολλά από αυτά.
Για εμένα παιχνίδι που το μισό αξίζει για 6/10 και το άλλο μισό 1/10.

Last edited:
Όταν πήρα τόν έλεγχο της Αμπι ήλπιζα να είναι για λίγο, ίσα για να συμπληρώσει την ιστορία... Αλλά είπαμε αν δεν ήταν σαν παιχνίδι εξαιρετικό πολύ πιθανόν να το είχα παρατήσει. Αν κατάλαβα εννοείς την σκηνή στην βάρκα, ότι πιο απωθητικό έχω δει.

Τρώνε πϊτσα με ανανά και σε αναγκάζουν να βλέπεις; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο απωθητικό από αυτό.

Last edited:
Τι γινεται σε αυτη τη βαρκα; Πειτε και σε μας

Είχα παίξει το TLOU μέσω Playstation Now το '18 και το είχα αφήσει στο 30% περίπου, θεωρώντας το μια πιο action αντιγραφή της επικής πρώτης σαιζόν του TWD της Telltale.

Η σειρά του HBO μου άρεσε πολύ και σκέφτομαι να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στα παιχνίδια. Να υποθέσω το κράξιμο που τρώει το TLOUII είναι για κάτι πολύ παραπάνω απ' το ότι κάνουν την Ελι και την Άμπι ζευγαράκι, έτσι; Γιατί τέτοιες woke μαλακίες είναι αναμενόμενες, αλλά όχι απαραίτητα ντήλ μπρέηκερς αν ολα τ'άλλα είναι κομπλέ.

Είχα παίξει το TLOU μέσω Playstation Now το '18 και το είχα αφήσει στο 30% περίπου, θεωρώντας το μια πιο action αντιγραφή της επικής πρώτης σαιζόν του TWD της Telltale.

Η σειρά του HBO μου άρεσε πολύ και σκέφτομαι να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στα παιχνίδια. Να υποθέσω το κράξιμο που τρώει το TLOUII είναι για κάτι πολύ παραπάνω απ' το ότι κάνουν την Ελι και την Άμπι ζευγαράκι, έτσι; Γιατί τέτοιες woke μαλακίες είναι αναμενόμενες, αλλά όχι απαραίτητα ντήλ μπρέηκερς αν ολα τ'άλλα είναι κομπλέ.
Το story του 1 είναι πολύ καλό. Για το 2 δεν λέω τίποτα παραπάνω. Να τι παίξεις να έχεις προσωπική άποψη. Μisery loves company :p

Last edited:
Τι γινεται σε αυτη τη βαρκα; Πειτε και σε μας
Μα φυσικά αλιεύουν τις αντζούγιες που θα βάλουν στην πίτσα. Το να παρακολουθείς ψάρεμα, αν δεν το κάνεις ο ίδιος, είναι βασανιστικά αργό, σαν τερ μπέη ένα πράμα. Εξ ου και η απωθητική σκηνή.

Μα φυσικά αλιεύουν τις αντζούγιες που θα βάλουν στην πίτσα. Το να παρακολουθείς ψάρεμα, αν δεν το κάνεις ο ίδιος, είναι βασανιστικά αργό, σαν τερ μπέη ένα πράμα. Εξ ου και η απωθητική σκηνή.
ΕΊΠΕΣ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡ ΜΠΕΗ???:mad::mad::mad::mad::mad:

Κάτσε να δούμε αν θα έχεις την ίδια άποψη για την σειρά και στη σίζον 2.

Εν τω μεταξύ, η σειρά δεν έπιασε ούτε το 10% των συναισθημάτων που δημιουργεί το πρωτότυπο παιχνίδι, συνεπώς έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι θα αρέσει στον Borracho.

Για τη δεύτερη σεζόν, συντάσσομαι με τον ναύαρχο.

Τρώνε πϊτσα με ανανά και σε αναγκάζουν να βλέπεις; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο απωθητικό από αυτό.
Aν εχει σκηνη με χελωνες ζομπι να τρωνε πιτσα τοτε ναι θα ειναι αηιδια! Ειδικα στο pc σε very high 1440p 60 fpshttps://www.techpowerup.com/review/the-last-of-us-part-2-performance-benchmark/5.html The Last Of Us Part 2 Performance Benchmark Review - 30 GPUs Compared για οι κονσολαδες που το επαιξαν στο playstation με low 1080p 30 fps με αθλια γραφικα τι να καταλαβουν!! Eπαιξα το πρωτο το 2023 οταν βγηκε σε pc. Καλο ηταν οχι κατι το φοβερο που λενε οτι ηταν οτι καλυτερο ειχε βγει μεχρι τοτε στο playstation Θα παιξω και το 2. Αναρωτιεμαι γιατι λενε οτι δεν τους αρεσε. Τι αλλο εχει εκτος απο ζομπι χελωνες ?

Μήπως οι κοπέλες δε σφάζουν αρκετά ανελέητα τα ζόμπγια;

Mπα το αντίθετο θα έλεγα, ούτε ένας μπρουταλ αγόραρος σαν τον Σρέντερ δεν θα τα πήγαινε καλύτερα...

Back