Interesting Game Development Stuff

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
πρωτοπορος, οραματιστης και ξεχωριστη προσωπικοτητα.
κι οπως πολλοι υπερταλαντουχοι αθρωποι, μια ιδέα κουνημενος. δεν ειναι κακο.

χαβιν σεντ δατ, εκει με τα ονοματα τον εχασα λιγο. δεν τα θεωρω πχια τοοοσο σημαντικα για το χτισιμο ενος συναρπαστικου κοσμου, αλλά ποιος ειμαι γω να διαφωνησω?

ρομπερτ, εχεις το σηλ οφ απρουβαλ του μαλαχτη. φτιασε ωστοσο και κανα καινουριο παιγνιδι καποια στιγμη, εχεις πολλα να δωκεις.

Last edited:
Όχι απαραίτητα development αλλά συναφές. Όλη η ανάλυση γύρω από τα fonts στο Pentiment.

Έσκασε στο feed μου ότι η Obsidian τα διαθέτει πλέον δωρεάν για όποιον ενδιαφέρεται από την παρακάτω σελίδα (κατεβάστε το Fankit).

Edit: fixed link, thanks Hank.

Last edited:
Όχι απαραίτητα development αλλά συναφές. Όλη η ανάλυση γύρω από τα fonts στο Pentiment.

Έσκασε στο feed μου ότι η Obsidian τα διαθέτει πλέον δωρεάν για όποιον ενδιαφέρεται από την παρακάτω σελίδα (κατεβάστε το Fankit).

Έχω την εντύπωση ότι έβαλες το ίδιο λινκ και τις δύο φορές.

Last edited:
Όχι εχεις εντύπωση. Έχεις απόλυτο δίκιο. Διορθώνω το μεσαιωνικό μου brainfart, ευχαριστώ. 😅

Συζητηση (2μιση ώρες...) με τον George "The Fat Man" Sanger, συνθέτη της μουσικής στα Wing Commander, 7th Guest, 11th Hour και Loom (υπεύθυνος για το midi samplάρισμα από τη Λίμνη των Κύκνων, οκ) μεταξύ άλλων.

Back