THE LAST OF US PART II REMASTERED

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Φαντάσου τώρα στο Γουίτσερ4 να εμφανίζεται κανά τριπολικό απάτσι ιγκουάνα που κάνει αυτές τις τρεις λέξεις που έγραψε ο κυρ Στέφανος στον Γκέραλτ και μετά να σε αναγκάζει το γκέημ να το χειρίζεσαι και να ταυτιστείς μαζί του. Και ποιος κατουράει τον Πέδρο, για το γκέημ μιλάμε, τον Πραγματικό Τζόελ.

Παίζει και το φετίχ 'Σου σκότωσα το μπαμπάκα, εγώ είμαι η νέα, αφυλετικά μη-σεξουαλική νταντομπαμπάκα σου';

Τελείως αναμενόμενο πάντως,από το πόστερ έκραζε η φάση. Αν το υπόλοιπο στέκει, γκενταλάιφ ασούμ, γκιτ γουίθ δι πρόγκραμ. Αν αντίθετα μετατρέπεται σε φεστιβάλ μετριότητας από γραφή και χαρακτήρες, η σειρά τελειώνει εκεί.

Παίζει και το φετίχ 'Σου σκότωσα το μπαμπάκα, εγώ είμαι η νέα, αφυλετικά μη-σεξουαλική νταντομπαμπάκα σου';

Τελείως αναμενόμενο πάντως,από το πόστερ έκραζε η φάση. Αν το υπόλοιπο στέκει, γκενταλάιφ ασούμ, γκιτ γουίθ δι πρόγκραμ. Αν αντίθετα μετατρέπεται σε φεστιβάλ μετριότητας από γραφή και χαρακτήρες, η σειρά τελειώνει εκεί.

Ωχ, πάει και ο Στεφανος, διαβρώθηκε από τα γουόκ media και δεν αντιδρά που ο μόνος ανδροπρεπής και στοργικός πατρικός χαρακτήρας πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Θέμα χρόνου μέχρι να προπαραγγέλνει εισιτήρια για το Κάπτεν Μάρβελ 3.

Με ψήνουν σιγά σιγά τα παιδιά που βλέπουν Spidey & Friends στο Disney+. Σε καμιά δεκαετία θα δω μαζί τους το Έητζ οβ Ούλτρον κι εγώ.

Με ψήνουν σιγά σιγά τα παιδιά που βλέπουν Spidey & Friends στο Disney+. Σε καμιά δεκαετία θα δω μαζί τους το Έητζ οβ Ούλτρον κι εγώ.

Στέι στρονγκ Βορράκιε!

Σε δέκα χρόνια λογικά θα ΚΑΛΠΑΖΕΙ η άνοια, οπότε θα 'μαι ταμάμ το δημογραφικό της Μάρβελ, παίζει να τα βρίσκω και -συμβουλεύεται σημειώσεις για να δει πώς το έθετε ο 'Χούκος- ώριμα γραμμένα και γεμάτα αριστοτεχνικές σεκάνς δράσης.

Ούτε το πρώτο, αλλά αν υποψιαστώ ότι όλος ο ντόρος γίνεται επειδή
πεθαίνει ο Τζοέλ κι η ασκημούλα βρίσκει για σούγκαρ μάμι της Μεταπυρηνικής Μανιταρίας την άλλη χαρωπή πιτσιρίκα, σιγά τα ωά ρε παιδιά, ως αντιγραφή Walking Dead ξεκίνησε κι ως τέτοια εξελίσσεται. Αν γίνεται αδιάφορη σούπα δίχως Υπεράνδρα Πασκάλ, απλά σταματάμε να το βλέπουμε, δεν υπάρχει λόγος να δυσσάμε.

Με τόσα που διάβαζα φανταζόμουν πως τον έκοβε στο όνομα τγς μητριαρχίας ο Πέδρο και τραγούδαγε διασκευές Γιοχάνας-Κλαυδιας αποκλειστικά.
Απο οσο εχω παιξει μεχρι τωρα φαινεται πως ο ντορος γινεται για αλλο λογο. Επειδη η Ellie εκανε σχεση με μια φιλη της την Dina. Και σε μια σκηνη τις δειχνει να αγκαλιαζονται και να φιλιουνται στο κρεβατ!!! Αν ειναι δυνατον τι πραγματα ειναι αυτα???! ΝΤΡΟΠΗ!!!! Ενω αν εκανε σχεση με αγορι οπως ειναι το φυσιολογικο και το σωστο κανεις δεν θα ελεγε τιποτα. Τωρα παω να δω το δευτερο επεισοδιο του δευτερου κυκλου. Παντως παιζοντας το παιχνιδι maxed 1440p very high και βλεποντας τα επεισοδια παρατηρω οτι εχουν μικρη διαφορα στα γραφικα που σημαινει οτι εχουν τα γραφικα των παιχνιδιων εχουν εξελιχτει τοσο πολυ που ειναι σχεδον σαν σειρες και ταινιες. Και την σειρα την βλεπω σε 1440p 60 fps στο pc αλλα δεν εχει ρυθμισεις για τα γραφικα.

Αυτό δεν είναι τίποτα φίλτατε άρχοντα των νίντζα, στο παιχνίδι περιέχεται και αυτό που λές φυσιολογικό, όμως ετοιμάσου να μπεις σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου θα είναι ποιο απίθανα ντροπιαστικό απο αυτό με την Έλι. Απορώ πως και δεν έκανε πρόταση η ΕΑ στον Ντρακμαν ακόμα...

Back