THE OUTER WORLDS 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Αν το The Outer Worlds 2 της Obsidian ήταν ένα καταναλωτικό προϊόν αντίστοιχο με αυτά που διαφημίζουν στους πελάτες τους οι corporations του κόσμου του, το σλόγκαν του λογικά θα ήταν “τώρα με ελαφρώς βελτιωμένη γεύση!” ή κάτι αντίστοιχο. Σε καμία περίπτωση δεν το λες κατακλυσμικού επιπέδου διαφοροποίηση από την αρχική εμπειρία, αλλά παράλληλα δε μπορείς παρά να αισθάνεσαι πως παίζεις μια, έστω και λίγο, βελτιωμένη εκδοχή του πρώτου game. Και αυτό αφορά τόσο τον σχεδιασμό του κόσμου όσο και τους επιμέρους μηχανισμούς gameplay, ίσως και το ευρύτερο scope του όλου πρότζεκτ. Για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την sci-fi, καταναλωτική …

See full article...

Αν και θεωρητικά θα έπρεπε να με συγκινούν τα Outer Worlds, τρεις φορές επιχείρησα ν' ασχοληθώ με το πρώτο, έχοντας φυσικά χαμηλές προσδοκίες, ως νερωμένη πρέζα σε περίοδο ξηρασίας. Τίποτε. Σαν ξεθωριασμένη φωτοτυπία του New Vegas με αισθητική Borderlands, ξεχασμένη σε σκληρό δίσκο Ρομπλοξικού πιτσιρικά.

Είμαι βέβαιος πως τα παιχνίδια είναι τίμια και διασκεδαστικά, αλλά βρε συνγέροντες, το παθαίνετε κι εσείς αυτό, όσο περνάει ο καιρός, άπαξ κι έχεις παίξει τα δεκάρια να μην έχεις καρδιά για τα οκτάρια;

Σε ορισμένα genres που έχω γράψει χιλιόμετρα, ξεκάθαρα ναι.

Σε άλλα όπου χρειάζομαι το gameplay φιξάκι που προσφέρουν, συνήθως είμαι λιγότερο απαιτητικός με τα γύρω-γύρω.

Αναλόγως τη διάθεση και τις συνθήκες της ζωής. Αν πχ η Obsidian βγάλει σε 2-3 χρόνια το New Vegas 2, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να πω "ΑΑΑΧ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΠΟΤΕ REFUND ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ, I'M TO OLD FOR THIS SHIT, ΕΧΩ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ" κτλ.

Τα RPG αυτού του βεληνεκούς κυρίως για το escapism τα παίζεις. Ακόμα και αν η ποιότητα είναι 8άρι σε σχέση με το 10 escapism που βιώναμε πριν 15 χρόνια, η διάθεση για escapism παραμένει και αναζητάει νέα τροφή.

Ναι δεν ηταν και τοσο καλο το 1. Απλα μετριο . Borracho συνεχισε το να το τερματισεις, Το επαιξα οταν βγηκε στο steam. Θα ηταν καλυτερο αν πολεμουσες και εξωγηινους και οχι μονο ανθρωπους και εξωγηινα ζωα. Ενα αλλο προβλημα ειναι πως δεν εχει τοσο αιμα οσο θα επρεπε. Και απ διαβαζω ουτε το 2 εχει εξωγηινους.

Και απ διαβαζω ουτε το 2 εχει εξωγηινους.
Από τη στιγμή που αυτοί που πολεμάς δεν βρίσκονται στον πλανήτη γη, είναι εξωγήινοι...

Ontopic, μου άρεσε το πρώτο, το είχα παίξει και τερματίσει μέσω GamePass αν θυμάμαι καλά. Θα το τσεκάρω και το δεύτερο.

No mexicans, no tequila.

Back