What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Ragequit Effect! (Το δικό μας παιχνίδι!)

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
-Εγώ θέλω unlimited ranged attack. Balance, η melee επίθεση να είναι πιο δυνατή. Αυτό προϋποθέτει upgrades σε armor.

-Ο Γάιος θα εκσφενδονίζει banhammers για όπλο.

-Αν καβατζώνουμε μουσικές, εγώ θέλω αυτό αν είμαι καλός



κι αυτό αν είμαι κακός
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Το δικό μου theme song μάλλον πρέπει να είναι κάτι σε poisonblack λόγω φινλανδικού συνδέσμου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Savatar αγόρι μου τι να πούμε... Η πρωτοβουλία σου τα σπάει σαν ιδέα και μόνο!
Θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά αν είναι να το πάρουμε σοβαρά θα ήθελα να προτείνω το εξής:

Να δημιουργήσουμε ένα subforum αποκλειστικά και μόνο για αυτό, με ξεχωριστά sticky threads για τα γραφικά, μουσική και λοιπά assets.
Ένα thread είναι αρκετά χαοτικό για να τα μανατζάρεις όλα αυτά θεωρώ.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
εγω λεω να τα αφησουμε αυτα και να μπουμε κατευθειαν στο ψητο. παμε να φτιαξουμε το ακατανομαστο 3.... το λ
σσσσσσσ
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,266
Μπραβο ρε σαβαταρ !!! [ειχα σκοπο να κανω κατι παρομοιο στην unity αλλα δεν εκατσε καλα :unsure: ]
Ειμαι διατεθειμενος να προσφερω τις υπηρεσιες μου για το lore/story του παιχνιδιου :spiteful:
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408


f2bnp wrote:
Να δημιουργήσουμε ένα subforum αποκλειστικά και μόνο για αυτό, με ξεχωριστά sticky threads για τα γραφικά, μουσική και λοιπά assets.
Ένα thread είναι αρκετά χαοτικό για να τα μανατζάρεις όλα αυτά θεωρώ.</blockquote>

Όχι μωρέ, υπερβολικό μου ακούγετε (και ελπίζω να έχω δίκιο...χαχα). Θα την παλέψουμε, δεν πάμε να φτιάξουμε και κάνα έπος (σε διάρκεια εννοώ, αλλιώς θα είναι! χαχα) <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Thx κατά τα άλλα, και εννοείτε πως κάθε βοήθεια είναι χρήσιμη!

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Στο μεταξύ πάρε Rank να πορεύεσαι. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ιδέα για τον Nitro, iPista

Παγιδευμένος σε κάποιο istore ή Apple tech support center όλο άσπρο και Minimal σχεδιασμό
οι πόρτες της πίστας θα είναι όπως της 1ης απλώς θα είναι διπλές, γιατί οι iDoors κάνουν ό,τι και οι άλλες πόρτες με "καλύτερο" σχεδιασμό <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Επιφυλάσσομαι αν το project τρέχει ακόμα σε ένα μήνα από τώρα να βοηθήσω στο προγραμματιστικό κομμάτι. Game maker δεν έχω δουλέψει ποτέ βέβαια αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτώ να βρω την άκρη. <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οντοπικ: μπραβο σαβαταρ. εξαιρετικη η ιδεα. με τιμα που με σκεφτηκες και γιατι οχι, αλλωστε? με ψιλοσυγκινει κιολας.

ΩΣΤΟΣΟ,
επειδη ειμαι ποζεράς και ψωνιο θελω να βγαινω σε καθε πιστα και να δινω τιπς (τα οποια θα γραψω ΕΓΩ στο ιδιοτυπο γλωσικο μου υφος) στους παικτες που να εχουν σχεση με τον συντακτη η τον μπος. καλη η ιδεα να παιζει ενα μπρουσοριφακι πριν. οταν φτασει η ωρα, θα ψαξω να βρω. και θελω να ειμαι ο αφηγητης και να διηγουμαι σαν παραμυθι το παιχνιδι, απ το ιντρο μεχρι το επικοηρωικο φιναλε. (αντιδραση σαβαταρ: οκ, μπραδερ, δε μας λες κιολας και ποσα θελεις? ετσι, στο τσαμπα θα συμμετεχεις? να σου δωσουμε κατι απ την προικα μας βρε αδερφε. μας τιμα η συμμετοχη σου).

δεν εχω ιδεα απο τεχνικα, αλλα εχω προτασεις, μαλλον ανεφικτες στο γκειμπλει. μπος σε καθε πιστα να ειναι ενας φορουμιτης. το κακο καστρο που σε δωματια του θα ειναι φυλακισμενοι οι συντακτες ή γενικα ο κοσμος της φυλακης μπορει να λεγεται Mpersact και στο τελος αφου ελευθερωθουν ολοι οι συντακτες να αντιμετωπιζουν ολοι μαζι τον Μεγαλο Κακo που θα λεγεται Tarpisok η καπως ετσι (οκ, ειναι λιγο προβοκατορικο, αλλα δε νομιζω να βγει παραεξω το παιχνιδι και να παιξουν μηνυσεις... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ) κι ο οποίος θα ειναι υπερκακό μπος. ενω θα μαινεται η τελικη μαχη θα μπορουν να βγαινουν συννεφακια πανω απ τους ηρωες μας με κειμενακια του στυλ: "you ate our niata, lamogio" ή ξερω γω "ση γιου ιν κορτ, μαδαφάκα".

βρισκω τρομερη ιδεα να αλλαζουν τα οπλα που πεταει ο παικτης αναλογα με την προσωπικοτητα του συντακτη και το "δωματιο". ακομα δεν εχω παιξει το ντεμάκι, αλλα ελπιζω να το προλαβω αποψε για να εχω αποψη και φηντμπακ.

οφτοπικ: το εχω ξαναγραψει. ειναι τρελη φαντασιωση να βγει ενα παιχνιδι απο το ρεηκουί. η τρέλα, η ψυχεδελεια , το μερακι, και η Ψυχη που υπαρχει εδω μεσα μαζεμενη, μπορει να φτιαξει αριστουργημα. πιο ευκολο θεωρουσα να γινει ενα αντβεντσουρ, αλλα και το πλατφορμ που λεει ο σάββατος μια χαρα ειναι. βεβαια στο αντβεντσουρ ανατριχιαζω μονο και μονο που σκεφτομαι τα πιθανα ηστερ εγκς, τις σινεφιλομουσικοαθλητικες αναφορες ή τα σχολια του αφηγητη στις "λαθος" επιλογες αντικειμενων για τη λυση ενος γριφου και στα "ακυρα" κλικς.
απο τεχνικα ουτε στο α δεν ειμαι, αλλα απο λορ, γραψιμο, διαλογους, σεναριο κλπ, η πενα μου (ωου, παντα ηθελα να το γραψω αυτο...) ειναι στη διαθεση σας.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
λιγο πριν την τελικη μαχη-

ο παιχτης {περσιβαλ} αφου βρει το Ιερο Κρασοποτηρο,και το γεμισει με ιερο υδωρ το παραδιδει στον τελευταιο αδμιν που απελευθερωνουμε, τον βορραχο (αρθρουρος}.
ακολουθει η μεγαλειωδης σκηνη της επελασης των αδμινς,και η τελικη μαχη με το Αρχεγονο Κακο.
το ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΒΑΡΟ κραταει ο νιτρο.
http://www.youtube.com/watch?v=K1MuvvS_xSw

την καταλληλη στιγμη,ως αλλοι λανσελοτοι, οι συμβασιλεις γαιος,κουνελος και φιφης ορμουν απο την εξορια <i>οπου βρεθηκαν αδικως </i> για να βοηθησουν στην μαχη
http://www.youtube.com/watch?v=EN8vOC0gte0


το παιχνιδι τελειωνει με τον βορραχο ετοιμοθανατο να παρακαλει τον παιχτη να ριξει σρην αβυσσο το μπανχαμμερ που τοσο κακο-διχονειες-μιση προκαλεσε.
στην τελευταια σκηνη ο βορραχος φευγει για μυκονο πανω σε μια βαρκα με τρια πιπινια.
http://www.youtube.com/watch?v=7Ll4qS4anGo
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Πίστα Kuivamaa: ένας υπερσύχρονος περίπλοκος υπολογιστής οπου ο Kuiv ποτέ δεν μπόρεσε να κατανοήσει με αποτέλεσμα να φυλακιστεί μέσα του, εννοείται οταν ο παίκτης καταφέρει και ξεπεράσει τα εμπόδια τον τρολάρει λέγοντας του κάτι του στυλ: "έτσι γίνεται ρε μπετατζή" <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Πίστα Sephir: Πάντα σύμφωνα με τις gaming προτιμήσεις του Γιώργου θα είναι ενα πεδίο μάχης που θα θυμίζει την κόλαση του βιενταμ, οταν το κομμάντο μας ρίξει και τον τελευταίο εχθρό (boss θα είναι ενα τανκς-ελικόπτερο) θα ελευθερώνει τον τρομαγμένο συντάκτη οπου θα βρίσκεται κρυμμένος σε εμβρυακή στάση μέσα σε ενα bunker και θα του λέει: "τελείωσαν οι δύσκολες μέρες ψάρακλα φύγε να κάνεις το review του assassins creed τώρα" :lol:

Ο Stuntman λόγω των αραιών εμφανίσεων του θα προσφέρεται αργότερα σε DLC :rofl:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Πίστα Shredder, όλα retro-pixel sized (ακόμη περισσότερο), με ανάλυση 10x2 pixel. Η μουσική θα είναι 2-bit. Παράλληλα στο background θα τρέχει οθόνη πώς αυτή η πίστα έχει πιάσει σταθερά στο benchmark 250 fps, παρόλα αυτά χρειαζόμαστε αναβάθμιση.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ύστερα από ένα υπνάκο, μία πίτσα, μια αγορά (τσίμπησα το X-COM χάρη στα ποστ σας για την έκπτωση) και 2-3 LoL-ακια με την παρέα είμαι πανέτοιμος να αρχίσω τις πρώτες αλλαγές στο παιχνίδι μας! (ήδη έχω μισο-τελειώσει το main attack μας με το πανίσχυρο Mouse-Whip!) Τρελά γέλια με τα ποστ σας συνgamers, αλλά πρέπει να αναφέρω πως και οι δυνατότητες από την μία είναι κάπως περιορισμένες (λόγο έλλειψης εμπειρίας, χρόνου και γνώσεων φυσικά από μέρους μου) αλλά και το ποιο σημαντικό : σε μια ομαδική δουλειά δεν γίνετε να είμαστε όλοι 100% ικανοποιημένοι, σίγουρα όλοι μας θα θέλουμε κάτι λίγοοοο (καλά, ίσως και πολύ) διαφορετικό, οπότε θα πρέπει σαν ομάδα να συμβιβαστούμε κάπως και να βάλουμε νεράκι στο κρασί μας. Συνεχίστε φυσικά να πετάτε τρελές ιδέες, αποτελεί τεράστια πηγή έμπνευσης και τρέλας!

@Brother Bruce : Θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κείμενα από εσένα! Κατέβασε το αρχειάκι και δες τι παίζει ως τώρα, άμα (και όποτε) βρεις χρόνο ξαναγράψε τα κείμενα της εισαγωγής και στείλε τα να τα περάσω (σε ένα word, .txt, PM, ότι θες!) Θα είναι μια καλή αρχή και μετά βρίσκουμε που συνεχίζουμε, έτσι και αλλιώς σιγά σιγά θα το πάμε το πράμα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Επίσης μπορούμε φυσικά να αλλάξουμε το κομμάτι από Louis Armstrong (αναφορά στο αγαπημένο μας Fallout ήταν ντε!) με τίποτα από Μπρους (Βρες κομμάτι να δένει στην ατμόσφαιρα και θα βρω εγώ το tab να τα κάνω 8bit).

Σε 2-3 μέρες ελπίζω να ποστάρω νέο αρχείο με τις διορθώσεις (bugs), αλλαγές στα attacks (άρα και κάποιους μηχανισμούς στους εχθρούς) και άμα προλάβουμε κάνα κείμενο.
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
Ιδέα για την πίστα του Μάνου: Το boss στο τέλος θα σου ζητάει να λύσεις ένα αίνιγμα, για το οποίο θα μαζεύεις hints σε κάθε προηγούμενη οθόνη από το κρυμμένο κουνέλι. Συνδιάζοντας τα, θα μπορούμε να βρόυμε την απάντηση στο αίνιγμα.

Επίσης, σαν ranged attack θα μπορούσαμε να πετάμε δισκέτες που είναι και πιο retro!
Α και η πιο τρελή ιδέα (δεν ξέρω βέβαια αν υποστηρίζεται από το gamemaker): voice acting τουλάχιστον από τους συντάκτες και τον Μπράδερ <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Μπράβο για την ιδέα και την υλοΠΟΙΗΣΗ Savatar!!! :cheers:

Προτείνω κι εγώ random εμφανίσεις Φίφη όπου χτυπώντας τον να παίρνεις διάφορα μπόνους, κάτι σαν τα "leprechauns" με τα σακιά στο Golden Axe <span class="bbcode_spoiler"><img src="http://realityglitch.files.wordpress.com/2010/01/hobbit-abuse.jpg" alt="hobbit-abuse.jpg" class="bbcode_img" /></span>

edit
<span class="bbcode_spoiler">What happens after Hellion gets free? Πέφτω μέσα στο κεφάλι της "σφίγγας" αλλά δεν προχωράει κάτι....</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489


gaius germanicus wrote:
στην τελευταια σκηνη ο βορραχος φευγει για μυκονο πανω σε μια βαρκα με τρια πιπινια.
</blockquote>
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682


lelos kounelos wrote:


gaius germanicus wrote:
στην τελευταια σκηνη ο βορραχος φευγει για μυκονο πανω σε μια βαρκα με τρια γιαπωνέζικα πιπινια.
</blockquote>
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:</blockquote>
fixed



 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408


AGAN wrote:
<span class="bbcode_spoiler">What happens after Hellion gets free? Πέφτω μέσα στο κεφάλι της "σφίγγας" αλλά δεν προχωράει κάτι....</span></blockquote>

Τίποτα, μετά δεν έχουμε κάνει κάτι άλλο! Μια και που το αναφέραμε,σε λίγες μέρες θα αρχίσει ο σχεδιασμός της 2ης πίστας, υπάρχουν διάφορες ιδέες (χάρη στην συμμετοχή σας φυσικά)! Αλλά αυτό το αναλύουμε αφού τελειώσουμε την 1η <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 
Top Bottom