What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Russian Epidemic

johnnypaps

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
68
...ή τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι. Αυτές οι αράδες ( :trollface: ) γράφονται με αφορμή την νέα λειτουργία του Dota που θα εγκαινιαστεί σε μερικές ώρες .Μία από τις επιλογές κατά το matchmaking θα
σας αφήνει να διαλέξετε μεταξύ Αγγλόφωνων , Ρώσσων και Κινέζων teammates . Κατά την γνώμη μου η Valve εφήρμοσε αυτό το σύστημα μετά από άπειρα reports που έχει δεχθεί κατόπιν εισβολής Ρώσσων στους EU servers. Γενικά ποια είναι η γνώμη σας επί του θέματος '' to region-lock or not to region-lock? ''
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Έχοντας υποφέρει αφάνταστα απο Ρωσσικά premades στο league of legends, θεωρώ ότι το region locking πρέπει να υπάρχει σε κάθε moba.

Και προφανώς αναφέρομαι στο θέμα επικοινωνίας και όχι ικανότητας. 9/10 φορές δεν πρόκειται να συννενοηθούνε με τους συμπαίκτες τους, ακόμα και αν είναι όλοι Αγγλόφωνοι. Γι'αυτό καλύτερα να παίζουν Ρωσσοι και Κινέζοι μεταξύ τους και οι υπόλοιποι ξεχωριστά.

Αυτό βέβαια δημιουργεί προβλήματα στο matchmaking*, αλλά νομίζω ότι τα θετικά του region-locking ξεπερνούν τα αρνητικά.

*πχ αν 9/10 Ευρωπαίους επιλέξουν ότι δεν θέλουν Ρώσσους και ένας Ρώσσος διαλέξει EU only, θα πρέπει να περιμένει πολύ ώρα μέχρι να βρεί παίκτες που δεν τον έχουν αποκλείσει και είναι στο ίδιο επίπεδο με εκείνον.
 

m4rmelada

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
296
Στο TF2 πέφτει γερός ρατσισμός εναντίων των Ρώσων μιλάμε.
Όπου βλέπεις Ρώσος = scammer.

Το τραγικό ήταν ότι είχα στην λίστα μου ένα που είχε βάλει στο προφίλ κάτι του τύπου
"Είμαι Ρώσος αλλά όχι σαν τους άλλους"
 
Top Bottom